• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EKIMSkútr
    VACA
    VACA --- ---
    HABRENKA: no ja samozrejme nerikam aby jsi kvuli tomu rozmontovala motorku. Ja bych je nenasel kdybych nemel sundany ty plasty. Podle vseho tam museli bejt roky (uz nebyly citelny psany udaje). Ten bengo proste evidentne strkal prehnuty listecky do takovy skviry mezi stitem a tachometrem, a ty pak propadli do utrob skutru..
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    VACA: :-D zatim jsem nic nenasla, coz mne trochu trapi, kdyz najdu pokutu, aspon vim, ze nekoho seru, ale po mesici tohle, to neni dobry znameni, neco mi rika, ze to budu mit hodne, hodne drahy :-(.

    KCE: Praha, centrum... dva roky parkuju všude možně, jednou jedinkrát na modrý zóně (a to ještě na kraji) a místní kretén mi poničil skůtr, protože ON tam chtěl zaparkovat... policajti řekli, aŤ to nechávám na chodníku, že to tolerujou, když nepřekáží... mno, tak asi přestali :/, ale tím došlo místo k parkování a jedna ze zásadních výhod, co jsem z toho měla. jinak debily potkávám pořád, nejlíp když zaáčíá dva pruhy a mistr v autě (bez blinkru) mne vytlačí,pá jsem přece menší... už jsem několikrát skončila na chodníku se smrtí v očích a žlučí na jazyku. jako je to tu o nervy, ale zatím se dalo. dneska mne nálada přešla :-(
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    Ahoj potřebuji poradit jelikož jsem skútrama nepolíben.(teda krom zongshena co mě hnije v kůlně)
    Ségra shání skutra.
    Nejraději by Vespu protože Vespa

    Veřejná skupina Skútr Bazar | Facebook
    https://m.facebook.com/groups/657034077807599?view=permalink&id=1523502244494107

    Pak má vyhlédnuto. Piaggio
    Veřejná skupina Skútr Bazar | Facebook
    https://m.facebook.com/groups/657034077807599?view=permalink&id=1519882501522748

    A já bych jí nejraději nacpal Hondu, jelikož s japonkama mám dobrou zkušenost.
    Honda PCX 125 (kraj Pardubický) - MotoInzerce.cz
    https://www.motoinzerce.cz/motorky/honda/1071006-pcx-125.html

    Ale fakt je že osobní zkušenost s italkama nemám.
    Údržba padne na moji hlavu. Tak bych rád řešil jen tu základní.
    Dik za jakoukoliv dobrou radu :)
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    KCE: Moje kratoucka (ani ne dva mesice) prazska zkusenost je, ze ridici uhybaj a delaj prostor. Protancoval jsem takle dloujou kolonou na Nuselaku / IP i v Argentinsky / V Holesovickach. Zatim na me nikdo netroubil ani nesnazil zavrit.
    KCE
    KCE --- ---
    SAMOUT: pisu ze se o to snazi, ne ze to udelaj;) ale proste me sere takovy to "ja tady musim cekat/ sunout se, tak ty budes taky"
    ale hlavne me zajima to parkovani, ja sem zvyklej to postavit kamkoliv to neprekazi
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    KCE: Ujet na svetlech? Zrychleno myho pcx nedalo ani AMG GT :-). Na dalsich svetlech se na me teda jeho ridic dival dost nevrazive :-).
    KCE
    KCE --- ---
    HABRENKA: a kde?

    ja se "vyucil" skutrarem ve spanelsku a pak ve francii, v cechach sem toho zatim moc nenajezdil, jen v kv a prislo mi ze lidi v autech vubec nejsou zvykly, ze by treba uhnuli abych mohl projet/predjet. naopak, nektery se nervujou a kdyz predjedu kolonu na semaforu, par uz jich cosi ukazovalo a snazili se vyrazit ze semaforu driv a predjet me:(
    ted sem v praze tak snad to bude lepsi, zatim sem nikam nejel, az zitra... potrebuju parkovat na letny, tak doufam ze bez pokuty a bez zcizeni
    VACA
    VACA --- ---
    HABRENKA: Ja kdyz jsem si poridil skutr z druhe ruky a neco na nem resil kvuli cemu jsem sundaval kapotaz, tak jsem nasel nejaky stary listky za parkovani uvnitr. Mozna je tam najdes taky :D
    JOSKA_CZ
    JOSKA_CZ --- ---
    HABRENKA: jednou jsem takhle dostal výzvu na výpalné za stání na chodníku na Smíchově. Hodil jsem to do koše a zatím stále čekám na předvolání (už 9 měsíců).
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    JAVESEU: na kraji chodniku sirokyho jak prase, kde nikdo nechodi, pac je to v rohu mezi znackama... a parkuju tam porad, takze jestli mne nekdo udal, muzou ty pokuty ted chodit denne :-/. policajti mi rikali, ze chodniky neresej, pokud je zachovanej sirokej pruchod a neprekazi to, pac jinak jen zabiraj jednostopy misto na modrejch a tohle tolerujou, takze to bud byl nejakej proaktivni blbec (ale divny, ze na skutru nebyla nalepena pokuta...), nebo na udani (ale to samy :-/ ), trochu mne desi, ze je to mesic stary a parkuju tam tak denne, tak co jeste prijde...
    JAVESEU
    JAVESEU --- ---
    JAVESEU: Stala.. ;)
    JAVESEU
    JAVESEU --- ---
    HABRENKA: Ja mel za to ze skutr parkuje automaticky zadarmo. Kde si stal?
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    přišla mi první pokuta za parkování, na skutru nic nalepeny nebylo, až teď poštou za měsíc zpět... Tak přemýšlím kolik mi jich ještě přijde tím pádem, řešil jste někdo:(?
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---

    Prodám tuhle skoro nepoužívanou helmu v červené barvě a velikosti M. Nevejde se mi do kufru. Cena 400 http://www.k-moto.cz/otevrena-helma-nitro-x512-v-cerna-matna~z41.html
    JAVESEU
    JAVESEU --- ---
    DUCATIMONSTER: To všechno mám samozřejmě taky, reflexní vestu, helmu s reflex. prvky, rukavice s reflex prvky. A teď si pod vestu, co je tepleji a nejezdím v bundě, dávám i žlutou mikinu :)
    Vesta moto LIFE LINE zelená/černá – CAPPA - Auto, Moto, Cyklo, Cestování, Zahrada, Domácnost
    https://www.cappa.cz/vesta-moto-life-line-zelena-cerna/
    LS2 FF353 RAPID CARRERA Black H-V Yellow MotoVšem
    https://www.motovsem.cz/ls2-ff353-rapid-carrera-black-h-v-yellow/
    Rukavice na motorku Ayrton Proton - černá/žlutá | Motoobchod.cz ️
    https://www.motoobchod.cz/rukavice-ayrton-proton-cerna-zluta-p65723/
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    JAVESEU: Já to tak taky dřív dělal. Teď místo toho nosím reflexní vestu. Vypadám jak guma, ale vidět jsem.
    JAVESEU
    JAVESEU --- ---
    DUCATIMONSTER: Nesdílím tvůj názor. Radil mi to týpek ze servisu a to samé mi říkal kluk od kterýho jsem si PCXko kupoval. K čemu je ti odhad vzdálenosti, když tě nevidí (opakovaná zkušenost z míst kde se mísí pruhy např. Barranďák). Ze začátku mi to přišlo pitomý a dělal jsem to jen v opravdu nebezpečných úsecích. Teď už to dělám skoro furt vyjma tunelů, noci a cestách mimo město. btw. zajímal by mě názor/zkušenost ostatních...?
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    JAVESEU: Dálkový světla jsou úplný zlo. Cíleně oslňuješ ostatní účastníky silničního provozu a navíc se všem o dost hůř odhaduje tvoje rychlost.
    JAVESEU
    JAVESEU --- ---
    JAVESEU: Ještě upřesnění byli jsme už na jeho úrovni kdy vjížděl do křižovatky ps: v Praze jezdím za dne už jedině s dálkovýma světlama. Mohl bych vyprávět jak se nás x krát pokoušel zabít někdo na Barranďáku, ale to asi každý kdo jezdí po městě. Upřímně v Asii toho pro silnicích jezdí několikrát víc, ale je to mnohem víc safe :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam