KCE: Tak to se připrav že v Praze je to lepší ale čeští řidiči neodpouští, i když dneska ráno na Jiráskáči mi uhnulo 15 aut z 30. Což mě potěšilo, a poděkoval jsem jim :)
SAMOUT: Klasika :D
DZANDIS: Mě do originálního kufru se vejde 22 plechovek piva, dokonale tam sedí a ani se nehnou :D
DZANDIS: A na SHčku budeš úplně cajk, to má tuším 16ctky. Jenže zase Honda = daražší. Já koupil před rokem a půl PCXko 2014 za 42k. Cena podle mě dobrá, nájezd 20tis. km Zatím jsem měnil olej a filtr.
HABRENKA: Hele uvidíš, já mám zatím asi štěstí a nebo všude stojím krátce. Držím palce aby ti už nic nepřilo. Připomnělo mi situaci kdy jsem dělal ve firmě která sponzorovala fotbalový klub z Mladé Boleslavy a dodávala fotbalistům vozy. A bylo jedno auto co pravidelně jezdilo od stadionu v Boleslavi přes město do Prahy. Jednoho dne nám začaly chodit pokuty za rychlost v jednom a tom stejném úseku na tento pronajatý vůz 2ks denně (dvoufázový trénink) s měsíčním zpožděním, takže když se to tomu frajerovi řeklo, tak ještě následující měsíc chodily pokuty. Tam se to nějak zahrálo, jinak už asi třetí den by neměl řidičák :D