• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KULHYAdobe LIGHTROOM
    MARVINX
    MARVINX --- ---
    KULHY: dekuji. :o)
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    KULHY: jelikoz nedvano vysla dalsi 2.x ofiko tak asi 3 hned tak nebude..coz je skoda, protoze ta aktualni beta neni zrovna stabilni..
    KULHY
    KULHY --- ---
    na nastence doplneny posledni clanky o lightroomu a odkazy pojemnovany podle obsahu clanku ;)
    KULHY
    KULHY --- ---
    mate info kdy se chysta 3.0 ofiko?
    KULHY
    KULHY --- ---
    MARVINX: no nechci nabadat ke zlodejine, ale doslej nedoslej rapidshare .. dva linky to snad stahnu jeden pockam hodku nebo kolik a sathnu druhej .. nehlede na to ze existujouo i jiny servery.. myslim ze pokud o to stojis tak neni problem ne? :)

http://rapidshare.com/files/322522569/Adobe_Photoshop_Lightroom_v2.6_DJ.part1.rar
    http://rapidshare.com/files/322521280/Adobe_Photoshop_Lightroom_v2.6_DJ.part2.rar
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    MARVINX: cestina je na vsechny neofic(funguje 100%) ale s 3,0 jsme presel na anglictinu..je to mnohem lepsi..stejne jako PS..
    MARVINX
    MARVINX --- ---
    BLACKX: no jasně no, ale kde to mám pořád krást. došel mi rapid share :o)))

Tak se tedy zeptám na jakou poslední verzi už je čeština

diky
    BLACKX
    BLACKX --- ---
    MARVINX: Aktualizuj a problem mas vyresen.
    MARVINX
    MARVINX --- ---
    no nemam no, myslel sem ze staci jen dohrat nekam nakej profil fotaku. ve fotosopu to de a taky bezi na camera rawu
    BLACKX
    BLACKX --- ---
    MARVINX: Mas update na nejposlednejsi verzi? Nemyslim 3.0 Beta, ale 2.7 nebo 6, ted nevim presne.
    MARVINX
    MARVINX --- ---
    Ahoj, mam lightroom uz nakou dobu, a z předchozim fotákem mi četl RAWY teď z D300s nechce RAW načíst ani náhodou. Tušim že bude asi problém s camera raw. Je nějak Lightroom provázanej s ostatníma adobe produktama. mám na kompu CS4 a tam mi ty rawy ve photoshopu jdou. Co s tim? diky
    MANSIK
    MANSIK --- ---
    MANSIK: Tak mám rozhašený icc profil nejspíš po kalibraci. Při vytvoření dalšího uživatele ve Widlích mi to ukazuje u něj barvy v pohodě. Tím pádem jdu pořešit takto i současný profil. Sry za obtěžování. Kdo googlí, má za tři :)
    MANSIK
    MANSIK --- ---
    Tak dneska po druhé. první průser jsem rozchodil, ale na todle jsem už krátkej.
    http://img641.imageshack.us/i/whatswrongi.jpg/ nevíte čím to, že mi LR háže upa jiný barvičky?
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    GHOSTSTALKER:
    GHOSTSTALKER: jj..nastaveni mam stejny..pouzivam ctecku v monitoru a rovnou se spousti lightroom..ze zacatku to taky nedelal..ale pak nejak zacal a uz se toho nemuzu zbavit..
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    kdyztak nastaveni autorunu mam takhle:

GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    HUGGI: covece me to nejakou dobu delalo taky, i kdyz jsem to nemel zaskrtnuty, ale ted uz to nejak neotravuje, tak nevim... :) Aspon teda se cteckou, primo z fotaku uz jsem dlouho netahal. A mam W7.

Tobe se nezobrazi ani ten windows autorun dialog a rovnou to spousti LR?
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    GHOSTSTALKER: no to prave zaskrtnuty neni..a stejne s eto zapina (delal to 2,6 a ted i 3b2)
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    HUGGI: že by preferences/import/show import dialog when a memory card is detected?
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    Da se nejak natvrdo Lightroomu zakazat vychozi spusteni kdyz vlozim do pc kartu/pripojim mobil...cokoli?..uz me stim dost sere, protoze me ten jeho import nezajima..ve vychozich programech sice nastavim aby system nic nedelal, ale lightroom se stejne spusti..(visty 64b)
    ZELENYCAJ
    ZELENYCAJ --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam