• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KULHYAdobe LIGHTROOM
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    BLACKX: hele ty vodozanyk me zajimaj..driv stim nebyl zadnej problem..ale pak s enekdy zacalo stavat ze jsou najednou maznuty..a nejde to nijak vyresit..a dost me to sere:)

s Paddy by problem bejt mohl, vzhledem k tomu ze je predelany ovladani a jsou tam jiny a jinak rozmisteny slidery napr..
    BLACKX
    BLACKX --- ---
    HUGGI: Hlavně používám LR2/Mogrify na zpracování fotek po exportu, hlavně pro přidání vodoznaku - LR umí přidat vodoznak, ale hodně ho rozmazává. A pak Run Any Command pro spuštění nějakého vlastního přikazu po exportu.

Spíš se bojím, že přestane fungovat Paddy for Lightroom pro mapování příkazů na klávesy a externí klávesnice - ten zasahuje do LR hodně hluboko, umí třeba posouvat se slidery apod. Nejsem si jistý, jak je to vlastně propojené.
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    BLACKX: pluginy nevim..mezi LR2 a jsme tusim problemy nemel (i kdyz jich tam ma jen par...doporucis nejaky?:), presety by meli fungovat bez problemu(a lip v kombinaciraw/jpeg), externi prislusenstvi nevim..teoreticky by to melo prevzit nastaveni stavajici verze (kterou by to urcite nemelo rozhodit..apson LR3 beta to nedelala)
    BLACKX
    BLACKX --- ---
    HUGGI: Ja vim, ale pouzivam par pluginu a taky Paddy (spolu s externi klavesnici) a nejsem si moc jisty, jak by to fungovalo v LR4... a nejak moc se mne s tim drbat, kdyz uz to mam jakz takz vyladene.
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    HUGGI: no tak se kdyztak pak podel, zajima me co z te d700 poleze jestli tam treba v sumu nebo v necem bude nejakej rozdil ci ne.
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    Ono to neni tolik o divokym expperimentovani..Beta verze se instalujou zvlast jako novej program takze to aktualni verzi nijak nezasahne...ja budu testovat o vikendu asi..
    KULHY
    KULHY --- ---
    KARYSLAV: D90, buď nejsem detailista nebo k žádný zásadní změně nedošlo .. mě se výstupy líbí
    BLACKX
    BLACKX --- ---
    KARYSLAV: Já mám Canon, ale ani jsem se zatím neodhodlal do LR4 jít... momentálně jsem radši, když to všechno celkem funguje, než abych divoce experimentoval :)
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    BLACKX: dikec

A pozoruje někdo u Nikonu v šumu nebo někde výraznější změnu zpracování rawu?

Vy dva BLACKX, KULHY myslím Nikony nemáte, což?
    BLACKX
    BLACKX --- ---
    KARYSLAV: Už je Process 2012.
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    Má to nový renderovací jádro nebo ne? je tam Process 2010 nebo jinej? Abych věděl jestli se mi to chce instalovat..
    KULHY
    KULHY --- ---
    SKALARIAK: tak zatím mi to funguje bez chyb bych mohl prozradit :)
    SKALARIAK
    SKALARIAK --- ---
    Adobe Lightroom 4 Public Beta Available « Canon Rumors
    http://www.canonrumors.com/2012/01/adobe-lightroom-4-public-beta-available/

uz jste nekdo testoval? Prvni dojmy? Bohuzel ted nestiham ozkoset...
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    BLACKX: no doufám že upgrade bude jen za kilo babek..
    TWARR
    TWARR --- ---
    map, book, video, shrnuto? ;))
    BLACKX
    BLACKX --- ---
    Kdyby si někdo nevšiml, že se na několika stránkách dneska objevilo hands-on preview Lightoomr 4 Beta, tak nějaké linky:

Adobe Photoshop Lightroom 4 Public Beta hands-on preview: Digital Photography Review
    http://www.dpreview.com/news/2012/01/10/lr4publicbeta
    Digital Imaging Software Preview: Adobe Lightroom 4 Beta
    http://www.imaging-resource.com/SOFT/adobe-lightroom-4-beta/index.htm

Osobně mně připadá, že je tam spousta nových věcí, které nepotřebuju, a nic zásadního. (Samozřejmě pár zajímavých novinek se najde)
    TWARR
    TWARR --- ---
    pro mne osobne je to jedno, pac jsem prase a mazu tak 2x do roka ;)))
    JEZZEK
    JEZZEK --- ---
    pro me je uplne nejrychlejsi reject a nasledne ctrl+backspace (=delete rejected)
    TWARR
    TWARR --- ---
    ja to teda delam klasicky pres rejected - filr - caudokose ;)
    TWARR
    TWARR --- ---
    njn, musis mazat pres grid view no ;))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam