• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KULHYAdobe LIGHTROOM
    BLACKX
    BLACKX --- ---
    KARYSLAV: Ono to vypada, ze to slo jinou cestou - asi tam, kde normalne nakupuji firmy velke objemy licenci. Ale chtel jsem jen jednu a cena je stejna, takze by to melo byt jedno... jen to trva :(
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    BLACKX: hmm esiva se spis neco nepoto.. to je nejaky divny.. jestli jsi to nakoupil na spravnym obchode, me to proslo na prnvi pokus a mam tam ten upgrade i pronajem CS5 co mam..
    BLACKX
    BLACKX --- ---
    KARYSLAV: Divné, tam mám akorát klíč k tomu předchozímu update. No nic, asi nezbývá než ještě chvíli počkat :(
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    BLACKX: hmm no nevi mom tam účet, je teda omrd se dostat o správnýho "storu" protože to musí člověk kupovat jen v tom evropským, ale v reklamách mi od těch blbečků chodí jen US (myslímod Adobe, nejsou schopní mi posílat ani evropský nabídky), tak prostě tam :-) s platbou přes paypal a hotovo.. Už i edituju první fotky.. Každopádně - klíč mám přiřazenej k Adobe ID není třeba na nic čekat :-) jen se přihlásit na adobe.com a vlézt do svýho účtu do nakoupenýho SW..
    BLACKX
    BLACKX --- ---
    KARYSLAV: Jak jsi to udělal, že už to stahuješ? :) Já jsem to koupil přes tu volbu small bussiness a přišel mně až po půl hodině mail "Adobe EMEA and APAC Business License Store - Order Confirmation", ale pořád ještě čekám na další, kde by mně dali link a sériové číslo... Příště asi kupuju jen přes "home" volby :)
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    teda ta nová ikonka je ale divná :-D
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    KARYSLAV: jen pro doplnění, je to bez DPH na firemní účet za upgrade, kdyby se někdo divil proč jen 62 EUR...
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    Ha a stahuju, božííí :-) za 62 EUR, no neber to :-)
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    BLACKX: lets go shopping… .-)
    BLACKX
    BLACKX --- ---
    Ještě poslední info: Upgrade stojí 71,30 EUR (ta cena se v průběhu celého nákupu na různých obrazovkách mění asi o +/-5 EUR, ale tohle je finální)
    BLACKX
    BLACKX --- ---
    A je to levnější než předchozí verze?!

"Adobe Photoshop Lightroom 4 is priced at about US$150, half the price of the previous Lightroom 3 release. For photographers owning earlier Lightroom versions, an upgrade version is available, priced at about US$80, some $20 less than for the previous release."
    BLACKX
    BLACKX --- ---
    Tak fakt to dneska vyšlo :)

Adobe ships Lightroom 4 - Imaging Resource
    http://www.imaging-resource.com/news/2012/03/06/adobe-ships-lightroom-4
    BLACKX
    BLACKX --- ---
    KARYSLAV: Koukal jsem na cenu, když jsem kupoval předchozí upgrade (8.6.2010) a bylo to 96.80 EUR ... z Adobe Store.
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    BLACKX: doufám že mě to bude stát jen kilo a ne plnou palbu :-) (upgrade)
    BLACKX
    BLACKX --- ---
    KARYSLAV: Vypadá to, že je naděje na brzký příchod :)
    "Multiple rumors have it coming March 6th, 2012"

Adobe Lightroom 4 – Release Date Rumors 
    http://www.ucouponcode.com/adobe-lightroom-4/

A jinak beta verze vyprší na konci března, takže do té doby už by to s vysokou pravděpodobností mělo být

KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    HUGGI: ink tesim se na plnou, nejaky drby kdy to bude?
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    Este dodatek k velikosti katalogu u LR4b - vlastni katalog ma porad kolem 24GB :p ale zalohovej backup pouze 1,06GB..takze...tak :p
    MIGUELE
    MIGUELE --- ---
    hola, možná související dotaz s předchozíma.. potřebuju si pročistit kompletně disk a chci si udělat zálohu i katalogů aby se navázaly s uložením fotek na jiném disku. jakej je postup?
    PAN_ILFORD
    PAN_ILFORD --- ---
    Stala se mi zvláštní věc. V rámci debordelizace disku jsem to chtěl trochu promazat, dal jsem filtr 2 a míň hvězdiček, všechno označil a dal smazat. Nedošlo mi, že mi tam vlastně ukáže i fotky, který nemaj žádnou hvězdičku, tudíš pravděpodobně neprošly selekcí, a smázne je taky. Koukám na tu pohromu (mazalo se to docela dlouho), ale chlácholim se tim, že prostě obnovim koš a bude, jenže ouha. V koši zůstalo velký kulový. Undelete našel jenom věci, který jsem mazal před tim bez pomoci LR. Nemáte tušení, kam se mohlo všechno podít?
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    MANSIK: u celhyo katalogu ulozit xmp soubory (pro jistotu pres ctrl+s tomu automatickymu uplne neverim) a zalozit katalog znova..v podstate o nic neprijdes..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam