• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KULHYAdobe LIGHTROOM

Kdyby bylo potřeba v auditku něco pořešit, tak napište do pošty ID KULHY, moc to tu nesleduji. Dík.

Na jakém systému LR provozujete?

61 hlasy od 61 respondentů

rozbalit záhlaví
      GIF_242
      GIF_242 --- ---
      SKALARIAK: jako nerikam, ze to nemuze bejt moje chyba, pac prece jenom ono je to pro LR4 a osx z roku 2012. LR4 sice mám, ale bohužel mám nejnovější systém, takže možná v tom bude ten problém a nebo jak jsem jsem psal, možná to chce zaplatit tech 10usd…

každopádně tak jak to tam je na 10.9 s LR4 mi to prostě nefunguje.
      SKALARIAK
      SKALARIAK --- ---
      GIF_242: no ale to bude se vsi uctou podle me spis tvuj problem, protoze z tech for vyplyva ze na macu to prave na rozdil od PC funguje... navic mi prijde divny ze by delal release, kdyby to nefungovalo ani jemu na macu ten typek...
      GIF_242
      GIF_242 --- ---
      SKALARIAK: na tom MACku ten knobroom taky nefunguje resp. nefunguje jak jsem psal zde:GIF_242:
      HUGGI
      HUGGI --- ---
      LAUNCHER: Nemame bohuzel takovy veci v nabidce vubec..
      LAUNCHER
      LAUNCHER --- ---
      LAUNCHER: Tak bohuzel beru zpet, necekal jsem ze to nebude fungovat pod Win, viz SKALARIAK.
      SKALARIAK
      SKALARIAK --- ---
      LAUNCHER: tak pro Mac muzes koupit treba navation za 2K a k tomu knobroom, na PC + LR5 zadny funkcni reseni neni podle me v tuhle chvili....
      LAUNCHER
      LAUNCHER --- ---
      HUGGI: Hele, nechcete mi prodat jeden ten BCF2000? Ja bych to risknul.
      LAUNCHER
      LAUNCHER --- ---
      SKALARIAK: Ja bych si to koupil :-)
      SKALARIAK
      SKALARIAK --- ---
      LAUNCHER: sem uvedavej kdy zacne nekdo vyrabet dedikovanej HW na LR :)
      LAUNCHER
      LAUNCHER --- ---
      HUGGI: Aha, on je to jen re-brand tohodle:

Behringer: B-CONTROL FADER BCF2000
      http://www.behringer.com/EN/Products/BCF2000.aspx
      SKALARIAK
      SKALARIAK --- ---
      HUGGI: tohle je pekny no... :) ale taky se u toho docela nacvici :)
      SKALARIAK
      SKALARIAK --- ---
      BLACKX: paddy nejede pod LR5....
      BLACKX
      BLACKX --- ---
      LAUNCHER: Pod Windows je Paddy. Je to freeware, i když momentálně jsou tam nějaké chybky (na druhou sranu, kdo ví jaké má výpadky ten PFixer).
      HUGGI
      HUGGI --- ---
      LAUNCHER: Ty tabletovy verze jsou i pro android..na to by stacilo i to tvoje padlo..teda..telefon;)
      LAUNCHER
      LAUNCHER --- ---
      HUGGI: "Mac only" grrrr.
      HUGGI
      HUGGI --- ---
      Cetli jste?
      Fstoppers Reviews PFixer MIDI Controller for Lightroom | Fstoppers
      http://fstoppers.com/fstoppers-reviews-pfixer-midi-controller-for-lightroom
      vypada to velmi dobre..ale cena je uz vyssi...

pripadne elektronicka verze pro tablety by taky mohla velmi usnadnovat praci..nejaky zkusenosti?
      https://itunes.apple.com/app/touchosc/id288120394?mt=8
      SUN_VU_KUNG
      SUN_VU_KUNG --- ---
      HUGGI: jj, na to jsem se právě ptal, co tam máte nastaveno, aby to fungovalo. Díky všem za rady, slibuju, že s takovou banalitou už nebudu obtěžovat.
      SKALARIAK
      SKALARIAK --- ---
      + pod metadata si lze vyjet filtr ASPECT RATIO a pak si jednim klikem vybrat bud portrait nebo landscape, coz je v tomto pripade zbytecny, ale nekdy se to hodi....
      HUGGI
      HUGGI --- ---
      KARYSLAV: takhle je to spravne, ale musis mit nastaveny "Resize to fit" na "Width & Height" jinak to nefunguje..v tom predpokladam byl problem..
      KARYSLAV
      KARYSLAV --- ---
      SUN_VU_KUNG: Kliknu na nastavení exportu, nastavím maximální šířku, maximální výšku (1920x1080), zaškrtnu Dont enlarge.. a dám exportovat? Co je vysoký moc, zasekne se na 1080 výšky, co je široký moc, zasekne se na 1920 šířky.. jak už to ale psali kluci předemnou.. takže proč je tahle varianta špatně?
      SUN_VU_KUNG
      SUN_VU_KUNG --- ---
      TWARR: jsem číňan
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam