BTW teď jsem tady s tím udělal cca 200 fotek a nevím jestli to bylo znatelně rychlejší než normální-dosavadní editace, ale dost to odesjpalo.
Levá ruka obsluhuje kontroler, pravá je na myši a pohoda. Po nějaké XY té fotce jsem se už ani nemusel koukak kde co mám namapované a jelo to prakticky automaticky. A jeden postřeh k těm nekonečným vs. konečným ovladačům. Pokud, což byl můj případ, jsem měl +/- vyrovnané světelné podmínky, tak jsem dělal jenom minimální úpravy, takže po základní synchronizaci fotek jsem pak ty knoby měl +/- na stejném místě, takže to nikdy nešlo do nějakého protichůdného extrému. Ale přiznávám, že s tím endless knobem by to byla totální pecka.
BLACKX: je to tak, otázkou je jestli těch víc koleček nebude na škodu ve smyslu, zabrání většího místa na stole, budeš muset více hejbat rukou a hlavně osobně mi to zase takovej vopruz nedělá, to říznout myšákem ;) Co mě baví, to natáčení úhlu pomocí knobu, to je fajn. BTW ono jde vytvořit další sadu toho mapování a klávesovou zkratkou, případně tlačítkem na tom ovladači si přemapovat ty tlačítka/kroutítka. Takže ono větší ovladač ve své podstatě netřeba ;)