TlDr: Je to fajn, ale ma to v soucasny podobe jeden buyg v podobe Windows Ink fycury, ktera je soucasi Windows OS a zpusobuje lagovani hejblatek v LR (da se s tim zit, ale umi to i nasrat)...
Wacom Intuos Pro M pouzivam jak pro LR, tak PS. Pritlaky fungujou, ale musi byt zapnuty Windows Ink fycura, aby LR a PS rozeznal pritlak. Pritlak funguje spolehlive, v pripade LR se mi to hodi pri maskovani vybranych oblasti (mysi to trvalo dlouho, stetcem se mi to dela mnohem lip). Kazdopadne pri zapnuti Windows Ink dojde k lagy pri hejbani ovladacima prvkama (jakykoliv jezditko ma pri snaze s nim pohybovat jakysi prvodni lag - da se na to tak jakoby zvyknout, ale clovek vi, ze to tam je). Bez Windows Ink fycury to vali uplne normalne, ale clovek ztrati pritlak :/
HW cudliky jem namapoval na LR funknce, ktery pouzivam nejcasteji (1:1 a 3:1 zoom), ale vetsiho uplatneni to naslo v PS, tam pridavam vrstvy a konvertuju je do smart object cudlikama. POzuivam velou plochu tabletu, nemam nastaveny mapping na mensi plochu, pouze zapnutou funkci force proportion a pracuju na 4K displeji.
Pouzivam ho kratce, ale po cca tejdnu bych to uz z ruky nedal. Prijde mi to prijemnejsi hejbat s haxnou (pravak) a levacou se proste naucit pouzivat klavesovy zkratky, ktery jsem do ty doby nepouzval. Jak jsem si zvykl, tak me subjektivne mozna prijde i to, ze clovek ziska jistotu a presnost kam s tim perem boda.