SKALARIAK: Zrovna jdu z prvního pokusu :) Bohužel to ale nedotestovalo do konce. Není to ještě úplně hladké:
- na začátku to chce manuálně upravit na konkrétní nastavení Merge to HDR a Merge to Panorama (řekne si to, pokud to není podle jeho představ... taky se to dá řešit [dočasným] resetem LR preferencí)
- Píšou, že Windows musí být nastavený na English. To mám, ale i tak ho asi zmátla Anglická programátorská klávesnice, protože při importu souborů to jako by vypíše ručně/automaticky adresář, kde ale byly chyby. To stačilo b2hem testu opravit (C>\...\%dmkiii na C:\...\5dmkiii) a pak rozběhnout import.
- A pak se nepovedl switch z Library do Develop, což už jsem nedokázal vyřešit, takže test skončil v půlce.
I tak jsou ale zajímavé výsledky od ostatních. Je tam moře dat, takže jsem si našel zhruba svou sestavu a porovnávám ji s jinými. Celý bechmark je rozdělený na "pasivní" část (import/export) a "aktivní" (reálná práce s LR), takže v zásadě stačí porovnávat tahle čísla. Ale dostat se dá i ke konkrétním údajům v sekundách z jednotlivých testů.
(Soukromý závěr: Mám 6700K + nvidia 1070 a bohužel i kdybych investoval hodně, tak můžu očekávat zlepšení té aktivní práce tak o 30 % až možná 50 %, což není nic extra :/ )