• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KULHYAdobe LIGHTROOM
    IOT_JH
    IOT_JH --- ---
    Máte někdo zkušenost, jak to běhá na Macbook Air s 8GB ram?
    Koukal jsem do tabulky je tam od Huggiho, ale ještě s nenativním lightroomem.

Uvažuju o koupi jako dočasnym řešení, než výjde mbp 16"
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    https://clkuk.tradedoubler.com/click?p(265883)a(2791170)g(22913796)url(https://feedback.photoshop.com/conversations/lightroom-classic/lightroom-classic-gdi-handle-leak/5f5f46114b561a3d4271f8d6)
    Tohle jim trvalo dva roky opravit? Jako seriously? Tvl...
    BLACKX
    BLACKX --- ---
    KRYGLIK: Díky, připsal jsem k tomu moji zkušenost.
    BLACKX
    BLACKX --- ---
    KRYGLIK: Zkusil jsem to v Develop a máš pravdu :( Jestli to ještě nikdo nenahlásil, můžeš být první :)
    KRYGLIK
    KRYGLIK --- ---
    caute, mate uz nekdo novy update classic 10.4? Stava se mi, ze kdyz aplikuji preset na skupinu fotek, tak ac ten preset ma treba jen nastaveno odsumeni, tak to prenese nastaveni (orez, expozice a kdovi co jeste) z aktivni fotky v tom vyberu na vsechny :/ Opicarna co me vcera stala X hodin :/
    SKALARIAK
    SKALARIAK --- ---
    DAVVID: vypadá to právě jinak, nějaký video sem našel, kde to někdo pájí, ale to musim někam odnýst,takhle malý pajení nedám....
    DAVVID
    DAVVID --- ---
    SKALARIAK: ona je to myslim podobny typ baterky co se daval do telefonu takze nejaka univerzalni nabijecka to v poho zvladne. (ale je jasny ze komfort je trochu jinde nez kdyz se to nabiji z usb... nicmene pracovat pres den pres noc ji nabijet nemusi bejt az tak silene...)

btw, treba se pro od Intuos 4 moc interne nelisi: https://theaydin.tumblr.com/post/31005560950/how-to-repair-wacom-intuos-4-usb
    SKALARIAK
    SKALARIAK --- ---
    jinak oprava autorizovaná se posílá to do německa a stojí něco přes 4K.... což je somazřejmě šílený...
    SKALARIAK
    SKALARIAK --- ---
    DAVVID: no ono to ma bt, ale prav edobijet nejak baterku externe je jednak opruz a druhak nevim jak bych to delal a cim ybch ji nabijel no... ten konektor tamnenapajim,je to strasne maly vsecko, navic se to cely nejak odrolilo z ty desky, primo na ni je asi taky moznost, to vidim jako jediny schudny reseni no....
    DAVVID
    DAVVID --- ---
    SKALARIAK: nedelal se k intuosum i wifi modul? (to by melo pak fungovat i bez nej a baterku bys dobijel pripadne externe...
    jakekoliv opravy pak zalezi na tve zrucnosti pripadne nekoho z okoli... zalezi kde co jak se ulomilo ale bud je sance:
    1) napajet puvodni konektor zpet
    2) koupit novy konektor a ten tam napajet...
    3) napajet usb kabel naprimo (vzhledem k tomu jak naprd jsou ty konektory v deskach vetsinou ukotvene mi to prijde jako nej. reseni)

Vic bohuzel neporadim, intuose jsem nemel otevreny. Jen tu mam midi kontroler s podobnym problemem tak jsem zjistoval moznosti...(ja mam v haji komplet kontakty na desce takze tam #3 je asi nejlepsi reseni, zel jeste potrebuju zjistit co kam pripajet)
    na uplne jinym videu pouziva voltmetr a promeruje ohmy. Ale vic jsem zatim nezkoumal https://youtu.be/vvhh-cWpMzI?t=276 (nejspis se nejdriv napoji na "puvodni" kontakt, a druhou rukou pak zjistuje kdy to zapipa, tj kde je ten stejny kontakt jeste vyvedeny...)
    SKALARIAK
    SKALARIAK --- ---
    Otázka na wacom - neřešili jste někdo opravu vylomenýho mini usb konektoru u Intuosu Pro (M)? Je tu uplna blbost,ale evidentně dosti klasická závada a cena opravi v ofiko servisu je skoro 5K, což se mi za takovou kundovinu nehce dávat :(
    GIF_242
    GIF_242 --- ---
    HUGGI: díky, ale nějak to nepomohlo. Jednak to dělá strašně dlouho, což jsem si přečetl, že není úplně normální. Tak to nic neudělá. No nic, snaha byla. Děkuji.
    SANTUS
    SANTUS --- ---
    INDILL: Myslis tohle dole pobliz hodin?

INDILL
    INDILL --- ---
    Ahoj, prosím o radu. Mám nově lightroom classic cc a zaboha mi nejde zobrazit vyber fotek, ktere jsem oznacila hvezdickou. Driv to slo kliknutim na hvezdickovy panel dole na liste. Urcite to bude nejaka blbost, ale nemuzu na to prijit... dekuju
    MENTOL_
    MENTOL_ --- ---
    SKALARIAK: Muze to byt samozrejme i jiny prohlizec, ktery umozni oznacovani a pak hromadny presun do druhe slozky na karte, ale ten FRV je velmi rychlej, a i v dekodovani RAW dat 1:1 - my co mame Sony tak mame jen maly nahledy ;)
    MENTOL_
    MENTOL_ --- ---
    SKALARIAK: FastRawViewer probrat na NB primo na pripojene karte/fotaku, doplnit znacky/rating atd, pak si vyfiltrovat a presunout na karte do jiny slozky, doma vzit jen tu slozku?
    SKALARIAK
    SKALARIAK --- ---
    Nevíte někdo jak na toto? Na ntb si někde po cestě udělám primární selekci fotek a do počítače pak už ideálně chci nahrát z karty jen tu, jde to nějak chytřeji, než že si vyexportuju z ntb jen ty vybraný rawy na kartu a pak nakopíruju do PC? Nejde to nějak vybrat už na tý kartě a kopírovat rovnou z ní už jen tu selekci? Jestli mi rozumíte :)
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    GIF_242: s M1 to dle Googlu nijak nesouvisí, s umístěním složky nastavení LR které můžeš definovat asi ano:
    https://feedback.photoshop.com/conversations/lightroom-classic/lightroom-classic-user-permissions-issue-with-latest-update/5f5f460e4b561a3d4271012b
    GIF_242
    GIF_242 --- ---
    Mám zde dotaz na nějaké apple M1 uživatele. Když pustím LR, tak mi to hodí hlášku, dám "repair" a hodí mi to další hlášku. Každopádně LR se zdá, že běží bez problémů, jenom mě sere, že to pokaždé naběhne :(. V preferencích jsem LR povolil co se dalo, a stejně to pořád hlásí. A když dám "learn more" tak mi to hodí "404 ERROR PAGE" :-D

Netuší někdo kde by mohl být zakopaný pes?

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam