ORIKA: podle složení, co má emco na stránkách ([ Lvi s kakaem ] Pšeničná mouka 65 %, cukr, glukózo-fruktózový sirup, kakaový prášek 5%, rostlinný olej, ječný sladový extrakt, sůl jedlá, emulgátor: sójový lecitin, karamelizovaný cukr, vitamíny (C, B1, B2, niacin, B6, kyselina listová, biotin, pantothenová kyselina, B12, E), skořice, aromata [ Lvi s karamelovou příchutí ] Kukuřičná, pšeničná a ovesná mouka 65 %, cukr, glukózo-fruktózový sirup, glukózový sirup, sušené a kondenzované mléko (mléko, cukr), rostlinný olej, karamelizovaný cukr, sůl jedlá, emulgátor: sójový lecitin, vitamíny (C, B1, B2, niacin, B6, kyselina listová, biotin, pantothenová kyselina, B12, E), skořice, aromata, kyselina: kyselina citrónová [ Lvi s kokosem ] Rýžová a pšeničná mouka 55 %, cukr, kokosové plátky 5,5%, sušená syrovátka, kokosový olej, sůl jedlá, aromata), bych to já osobně nekupovala, na druhou stranu jsem viděla i větší zvěrstva.. jen mi přijde škoda do tak malýho prcka cpát imho tolik cukru a aromat...