• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHINIGAMIVarime pro deti a tehotne, aneb at nam to pekne roste!
    IORETH
    IORETH --- ---
    GIO: tedy i bez másla? Napadá mě nutela (a variace na ni)
    GIO
    GIO --- ---
    nemate prosim nekdo recept na dobry krem na slepovani cukrovi bez mleka a vajec? diky
    MONJIE
    MONJIE --- ---
    a co syrovatka a tehotenstvi? potrebovala bych neco na zahnani hladu v noci .... musim si drzet 8000kJ na den:) diky
    SHINIGAMI
    SHINIGAMI --- ---
    KELPIE: vitej do klubu:) my rasy v malem vyvareli v polivkach a tak a co to udelalo s detma muzes posoudit sama:)
    KELPIE
    KELPIE --- ---
    LILY: diky
    LILY
    LILY --- ---
    KELPIE: zeptej se id Yeetka. Řasám vskutku rozumí, sama byla těhotná a doporučovala kdysi i mně, které řasy ideálně v těhotenství jíst (mlhavě tuším, že nejlepší jsou arame)
    KELPIE
    KELPIE --- ---
    Ma nekdo nejake povedomi o tom, ze by se rasy Nori nemely pojidat v tehotenstvi?
    Z toho, co jsem se docetla, mi prijde, ze jsou naopak uzasne zdrave, ale aby v tom nebyl nejaky hacek typu moc vitaminu A
    MALKE
    MALKE --- ---
    VERONIKA22: Ó jé, to znám. V literární teorii se tomu říká "zklamané očekávání", ale přestože to dobře znám, nikdy nepřestávám doufat - že tentokrát, třeba... možná... to ta malá bestie konečně bude jíst!:c)))
    LILY
    LILY --- ---
    KFF: děti bývalých spolubydlících taky milují všechny "vegepaštiky", co mívají ve zdravých výživách. Brzy taky hodlám vyzkoušet.
    KFF
    KFF --- ---
    VERONIKA22: Dceri chutna jedna ta mazaci vegetarianska "pastika" Alnatura, co prodavaji v DM (ona ma rada shiitake variaci), tak to by taky mohl byt tip pro vaseho nejedlika:) Slozeni vypada uplne nezavadne..
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    MALKE: ono to s tou paštikou asi nebude tak žhavé - dnes jsme to taky ještě snídali a natálce přišlo zajmavější to odnášet psovi - neboť pes se pak oblizoval až za ušima a to jí přišlo jako větší sranda než aby se s tím cpala sama :oD
    MALKE
    MALKE --- ---
    VERONIKA22: To samé co na všech paštikách - konzervující éčka, která tam nejspíš budou. A je to hodně tučné, avšak tvé dítko jistě nedrží dietu:)) Takže bych ho na to neučila jako na pravidelnou stravu, ale jednou za čas ho to nezahubí. Domácí by ovšem byla lepší, nu... (A poměr jater snadno upravíš tím, že jich tam dáš málo:)) )
    QUAACA
    QUAACA --- ---
    LILY: přesně, taky si myslím, že se nic nestane, když něco ochutná. záměrně jí taky necpu salámem a čokoládou, ale když něco jím, stejně si vždycky kousek vyžebrá ;)
    LILY
    LILY --- ---
    VERONIKA22: tak tu vskutku neznám (nebo možná za časů mého masožrouství ještě nebyla k dostání..?)
    Každopádně si myslím, že když je to jednou za čas, tak může dítko sníst skoro cokoliv. Mně před chvíli to muje užíralo topinku s česnekem, protože když jsem mu říkala, že mu nedám, tak to vypadalo, že bude mít hysterický záchvat. Tak jsem si řekla, že dva tři malé kousky snad nevadí..
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    ZEMINO: denně to určitě nebude.

LILY: cokoliv se podobá májce tak nejim a rovnou zvracim. já myslim tu v alobalu jak se krájí.

ZEMINO: hmm domácí na to si netroufám. játra totiž jím jen v této podobě. už 6x jsem zkoušela vyrobit játrové knedlíčky do polívky po domácku a vždycky mi to nechutnalo jak to bylo moc opravdové játrové :o(
    ZEMINO
    ZEMINO --- ---
    VERONIKA22: a taky samo záleží jaká ta paštika je.. domácí by byla uplně nejlepší
    LILY: spíš myslí,takovou ve tvaru srnčího hřbetu apod,která se prodává většinou na váhu.
    LILY
    LILY --- ---
    VERONIKA22: o tom jsem v životě neslyšela. Tos vyráběla sama nebo koupila? Z mládí si pamatuju akorát majku a ta byla spíš mazací. :)
    ZEMINO
    ZEMINO --- ---
    VERONIKA22: tak pokud ji nebudeš snídat denně,tak dobrý ne? uvidiš,že to druhé mrně ji ochutná dřív :)
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    může být něco špatného na krájené paštice? dnes jsem to snídala a 1,5roční dítě se tím začlo cpát jak totálně hladový a olizovalo se až za ušima :o)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam