• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHINIGAMIVarime pro deti a tehotne, aneb at nam to pekne roste!
    ZEMINO
    ZEMINO --- ---
    TRISSIE: jak jsem nikdy v papináku nevařila,tak na přikrmy pro malého něco fantastického!!miluju papinák :)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    LOMILOMI: pokud kojíš, tak autoohřívačku použiješ pouze po zavedení příkrmů a za předpokladu, že budeš často cestovat v době oběda nebo na dlouhé trasy.
    Doma můžeš velmi dobře ohřívat příkrmy ve vodní lázni, případně v mikrovlnce.

LOMILOMI: čas ti to samozřejmě neušetří (jediné, co by ti ušetřilo čas při vaření, je papiňák, jinak holt ty fyzikální zákony platí), místo to zabere a je to jednoúčelové.
    FUNTL
    FUNTL --- ---
    LOMILOMI: boze, ted koukam, existence jakych vsech serepeticek me miji. Prikrmy jdou ohrivat na sporaku/v mikrovlnce/v hrnicku s teplou vodou. Opet je to zalezitost par mesicu, a to jeste nektery deti maji radsi studeny, nektery jidlo beztak rovnou varis, tj. netreba ohrev, zkratka ani to nemusi byt treba delat kazdodenne.
    FUNTL
    FUNTL --- ---
    LOMILOMI: at ti tchyne radsi da penize na plinky nebo na neco opravdu uzitecneho. Timhle by sis akorat zastavila kuchyn a - pokud budes kojit - ma to omezene vyuziti tak leda prvni dva az tri mesice pri zavadeni prikrmu...
    KRKA
    KRKA --- ---
    LOMILOMI: kdyz mas ty nejdulezitejsi veci, tak bych to osobne nebrala..
    LOMILOMI: jestli kojis, tak tu autoohrivacku asi az tak nevyuzijes, mozna az pak na prikrmy, mam pocit, ze v tom Trissie ohriva prikrmy hotovy
    LOMILOMI
    LOMILOMI --- ---
    KRKA: Tak me to nabizi tchyne, ze pry se toho nejaka kamaradka zbavuje, ale je to jeste nove v obalu, tak o cenu mi nejde. Ale spis ze mam malou kuchyn. Jako jestli to opravdu usetri cas, tak to beru, ale jinak mam sporak, mixer,mikrovlnku a automaticky parak.
    LOMILOMI
    LOMILOMI --- ---
    Diky
    TRISSIE: a tu autoohrivacku budu potrebovat asi i kdyz kojim, ne?

Jako neco takoveho treba ?:

Babymoov - A002050 - Chauffe-Biberon - Turbo Vapeur: Amazon.fr: Bébés & Puériculture
    http://www.amazon.fr/...ra08-21&hvadid=10205026625&hvpos=1o1&hvexid=&hvnetw=g&hvrand=17390539921469111593&hvpone=&hvptwo=&hvqmt=&ref=asc_df_B004YAFDWM
    KRKA
    KRKA --- ---
    LOMILOMI: me to prijde docela dobry, pokud doma nemas vsechno, co psala napr. Trissie teda.. ale za ty prachy, bych se na to teda taky vyprdla
    ZEMINO
    ZEMINO --- ---
    LOMILOMI: za mě zbytečnost..za 11minut jsem uvařila jídlo pro malého taky,ponorný mixer mám doma,jídlo jsem nezavařovala ani nemrazila(malý jedla velké porce),uvařila jsem víc a měla jsem i na druhý den.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    LOMILOMI: máš doma mikrovlnku, sporák a tyčový mixér?

Tohle je akorát tak kombinace výše zmíněných, v nepříliš praktickém provedení.
    To bych si spíš sehnala parní sterilizátor do MW (i když žít se dá i bez něj, já používala lahvičky od MAMu, které se dají sterilizovat v MW separátně) a případně, pokud plánuješ hodně cestovat autem, tak autoohřívačku na lahve (jsou i takové, co jdou použít jak na 12V, tak na 220V, ale s tím nemám zkušenosti, já mám jen tu na 12V a reálně jsem ji teda začala používat až s příkrmama, na UM jsem vozila vodu v termosce).
    LOMILOMI
    LOMILOMI --- ---
    Holky, co si myslite o tomhle pristroji ? :

Dětské zboží Delfínek-dětem.cz | Multifunkční přístroj Bébédélice red, Babymoov
    http://www.delfinek-detem.cz/detske-zbozi/hygiena/multifunkcni-pristroj-bebedelice-red-babymoov.html
    Dik :)
    PSICHE23
    PSICHE23 --- ---
    KRKA: no jasně.))
    dík, podivám se

LILY: tj pravda:)
    LILY
    LILY --- ---
    PSICHE23: podle mě jde zavařit téměř vše. Koneckonců "sklenička" je taky jen zavařená směs masa se zeleninou. Kámoš si takhle kdysi nosil domů obědy od babičky a jedl to třeba po týdnu i později. A to nebylo nijak extra zavařené, jen hozené za horka do zavařovací sklenice.
    LOMILOMI
    LOMILOMI --- ---
    INUSHKA: jasne : http://www.britsuperstore.com/acatalog/Marks_and_Spencer_Specialty_Teas.html
    Ale myslim, ze je to drazsi nez v obchode. Nevim, jesli v Praze to prodavaji...
    KRKA
    KRKA --- ---
    PSICHE23: spis naucila nez odnaucila ne? :-)
    zkus mrknout sem
    Průvodce přípravou domácí kojenecké výživy - ZAVAŘOVÁNÍ A KONZERVOVÁNÍ
    http://www.ezavarovani.cz/jak-na-to/clanky/clanky/pruvodce-pripravou-domaci-kojenecke-vyzivy/
    PSICHE23
    PSICHE23 --- ---
    zkoušela jste některá zavařovat masozeleninu? jde to vůbec?
    (jedem pod stan, nebude tam elektrika,nemůžu mixovat)
    a skleničky bych nerada, odnaučila jsem ho těžce na domací stravu
    INUSHKA
    INUSHKA --- ---
    LOMILOMI: Černý čaj bez theinu? To jde? Můžeš dát konkrétní odkaz nebo název, prosím? Kofein a thein mi strašně hýbou s tlakem a jelikož jsem na kvalitním čaji tak trochu závislák, dost mě to štve.
    LOMILOMI
    LOMILOMI --- ---
    Pro tehotne / kojici : objevila jsem pomerne dobry cerny caj bez theinu u Marks & Spencer, ve velke krabici (vedle jinych neuveritelnych dobrot)
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    ZEMINO: hmm tak pozoruj co ty dny mívá k jídlu. třeba mají v polívce nějaký masox místo pořádného vývaru? nebo něco na co není zvyklý/přivyknutý
    ZEMINO
    ZEMINO --- ---
    VERONIKA22: napadlo mě,jeslti přece jen v té školce nedostává něco "pravidelně"
    jinak snad reagoval pouze na broskve a to ještě ke všemu,když byl kojený,jinak ťuk ťuk nic!! :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam