LILY: myslím, že jí to nevadí - dost jsem dělala různé nominy (ale s mlíkem teda většinou), ale teď došly a trochu v zájmu šetření jsem najela na krupičku a vločky (s rýží mám problém, že se dělá příliš dlouho na to jak bych jí dělala málo, takže jen když je uvařená rýže od oběda třeba, podobně jáhly) - z čeho ještě můžu kaši dělat?dobrý jsou tvoje tipy na dochucení - taky zkusím. a lepší k snídani je to kvůli tomu, že jsou energetické?
XMARGE: no já vlastně furt nevím jak s těma mléčnejma výrobkama - kolik jich potřebuje a tak (nějaký čísla jsou na netu - prý 0,5l mlíka za den - to rozhodně nevypije tak se snažím právě dát do kaše a pak nějaký ten jogurt, tvaroh, sýr) - ale kamarádka zase omezuje mlíko v zimě pro malou (2roky) na minimum prý kvůli zahleňování - v tom případě už bych ale skoro vůbec nevěděla co v zimě dávat, protože zeleniny taky moc není a já nejsem příliš příznvcem té dovážené z dalekých "skleníků"
RACHEL: je jí 14m a my většinou večeříme studenou večeři, takže pečivo a nějaké sýry, šunky, pomazánky apod. (většinově ne úplně vhodné věci pro prtě jako jsou plesnivé sýry a uzené a tak) - to co píšeš bývá k obědu - nějak nezvládám vařit dvakrát denně:-)
díky za reakce - možná zkusím fakt změnit snídaňový stereotyp s pečivem a mlékem a dávat kaše ráno. nebo nemáte případně tip na nějakou knížku pro inspiraci o vaření těmhle prťatům? já mám ten samý problém i s jídlem pro nás - v hlavě nosím jen pár desítek základních "receptů" ale s tím se dá vyžít dost těžko, ale tam se stereotypnost snažím bořit s kuchařkou v ruce :-)