Ráda bych udělala kuličky z mletého masa (hovězí krk) v "rajské" omáčce
Vzhledem k tomu, že tohle jídlo neprošlo ani v dospělé variantě v naší kuchyni, tak si s tím moc nevím rady
Bude to s náma jíst Natálka (14m), jí s náma už běžně
Čím vším můžu ochutit maso, zahustit (lze pohankou?)? Dají se upéct v troubě nebo jsem někde zahlédla i uvařit ve vodě?
A na omáčku mám k dispozici vývar, rajčatové pyré a loupaná rajčata v plechovce
Pro Vás to asi není nic nového, pro mě ano, tak se možná ptám jako tele, ale vzhledem k tomu, že se u nás doma omáčky nevaří (u muže doma je nikdy tchýně nedělala, tak po nich neprahne a já taky ne), tak moc nevím, jak na to. Ale tohle je jedna z mála věci, která mi chutná, tak se ji chci konečně naučit sama a nejen fasovat od babičky v krabičce :)