OXIS: Moje první reakce teda taky byla zděšení nad množstvím plastu, v kterém je to dodávané. Druhá byl nechápající údiv, že za TOHLE fakt někdo dá prachy. Po prohlédnutí nabídky jídel a receptů tato trvá. Připadá mi, že to nepřináší žádnou přidanou hodnotu. Dohrý pocit z toho, že jsem to sama strčila předpřipravený, nakořeněný a zamotaný závitek do trouby nebo ohřála na páře hotový knedlík? Tak to už ho můžu mít i z toho, že ohřeju zcela hotové jídlo dovezené z restaurace. Přitom v principu mi to přijde jako výborný nápad a mít tu možnost, i bych si to jednou za čas objednala, KDYBY mi to umožnilo vyzkoušet si přípravu nějakého "špeku", na který bych si sama netroufla, skutečně ze základních surovin. Sama si maso okořenit dodaným kořením, vyzkoušet si podle podrobného návodu nějaký složitější technologický postup, na kterém celé jídlo stojí, ochutnat nezvyklou surovinu, která se v malém množství na dvě porce těžko shání... Zkrátka zaplatit si za ty pomocné a přípravné práce typu škrábání brambor, čištění zeleniny a porcování masa, ale dohromady si to pak poskládat sama. To by mi dávalo větší smysl.
Ono jde ale asi o to, jaká je vlastně cílová skupina a jaký má být smysl. Já bych to brala jako službu pro lidi, kteří se o vaření zajímají, ale netroufají si experimentovat sami a nechtějí plýtvat časem. Ono je to ale postavené spíš jako služba pro ty, které vaření nebaví, ale chtějí mít na stole čerstvě uvařené jídlo.