• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MILANLXRDuchové,Poltegaister,strašidla unás..aneb místo kde jsem něco takového zažil,doporučení na místa kde přespat a něco nadp
    Místo kde povyprávíme své zážitky ze setkání s tajemnem,duchem,strašidlem..místo kde každému odvážnému rádi doporučíme místo kde straší,řádí "něco"..na přespání,jako zkoušku odvahy. Místa kde vstávají chlupy na rukách...povyprávějte nám o nich. Lokality jsou jasné - Česko,Slovensko..
    rozbalit záhlaví
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    KATYX7: proti temhle navstevam fnguje jako dobry odpuzovac cokoli elektronickeho - napr. oddeklovane zapnute PC. elektromagneticky smog, co se z techto zarizeni siri, tem jevum jaksi "vadi". kdyz pak ale vypnou proud, casto se to "vrati" v nebyvale intenzite.

    jinak zde je zajimavy clanek: http://zahady.mysteria.cz/stories.php?id=2566
    DAPHNEE
    DAPHNEE --- ---
    KATYX7: hmmm... mozna jses pristupna pro takovyhle veci... obrana je ale vcelku jednoducha, hod si nad postel lapac a k posteli si postav par kristalu a ametystu a uvidis....
    TYNA_DOLITA
    TYNA_DOLITA --- ---
    KATYX7: uf tak to je mazec.
    KATYX7
    KATYX7 --- ---
    Jasně, musim ležet na zádech. A hučení v uších taky. Ale mam pár hnusnejch zážitků, kdy jsem v těhle stavech myslela, že umírám. Začlo to když jsem se probírala a trvalo to v uplnym bdělym stavu. Nemohla jsem se ani hnout ani křičet ani dýchat a cítila jsem jak mě nějaká hnusná síla zalehává a čim víc to na mě tlačilo, tim víc se zesiloval ten hrounej hluk v uších a tim menší jsem měla pocit, že se vůbec nadechnu nebo cokoliv, prostě jsem fakt myslela, že je se mnou konec. A to jsem byla naprosto probuzená, akorád to na mě přišlo těsně před probuzením. Řikala jsem si, že jestli to chci přežít, tak musim něco udělat, ale bylo to dost těžký.Z uplně posledních sil, co jsem ještě měla jsem sebou nakonec trhla a zakřičela jsem.A ono to pomalu odešlo i když se to po chvíli zase chtělo vrátit, tak už jsem se tomu ubránila. Tohle se mi stalo několikrát a nevim, co to je- v tu chvíli jsem měla pocit, že mě opravdu zalehává nějakej duch, jakoby mě chtěl vystrčit z mýho těla a vlést si do něj. A taky vim, že pokaždý když se mi to stalo jsem byla hrozně oslabená (deprese, několikadenní chlasání, chřipka apod), takže byla li to opravdu nějaká bytost, tak měla dost pootevřený dveře ke mě, páč normálně jsem silná a nic takovýho se mi nestáva. Už se mi to dlouho nestalo. Fuj, nikomu to nepřeju.
    KATYX7
    KATYX7 --- ---
    TLUSTEC:
    To nemusí tak bejt. Když mě navštěvoval duch jako malou jak už jsem tady psala, tak mě vyloženě probudil, já jsem se pak zavrtala pod deku a snažila se v tý hrůze usnout . Duch může přijít kdykoliv a kdekoliv.
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    obavam se, ze skutecny duch prichazi ve chvili, kdy clovek ani rukou nehne. pokud jsi neco odhanela, s vysokou pravdepodobnosti to nemelo s navstevou z onoho sveta moc co do cineni...
    RIAM
    RIAM --- ---
    stav před probuzením je ve fázi nejcitlivějšího vnímání, dost lidí co znám má v tuhle chvíli "sny", "vidění" a jiné zkušenosti s duchovním světem. v této fázi dochází ke klasickým snům vidění toho co se stane, předtuch a snu které mají člověka varovat či uklidnit, a také k setkávání se s duchy.
    KATYX7
    KATYX7 --- ---
    LINKOS: To se mi stává taky- to že se mi zdá, že se probudim, jsem v pokoji ve svý posteli a začnou se dít divný věci. Pak mi dojde, že spim. Ale bůhvíjestli spim. Jednou jsem v takovymhle snu odháněla nějakýho ducha, co ke mě přicházel z předsíně. Pamatuju se, že jsem seděla na posteli a do otevřených dveří jsem křičela ať jde pryč. Bylo to psycho a ráno jsem se zbudila a ty dveře byly fakt otevřený..přestože je NIKDY nenechávám otevřený, páč se v noci bojim. Jako když jsem vzhůru, tak to poznám, když spim, tak taky, ale tohle je takovej divnej stav, že mam pocit, že spim a zároveň vnímám s otevřenejma očima, co se v tu chvíli v tom pokoji děje. Nevim, co to je, ale je to dost npříjemný.
    STIEPAAN
    STIEPAAN --- ---
    LINKOS: to se mi stava celkem casto u me doma, zdá se mi ze me neco zvedá nad postel a ruzne se mnou jinak manipuluje. ale sou to takovy ty stavy tesne pred probuzenim kdy uz trochu vnimam.
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    LINKOS: hmm a teď nepujdu spát... :D taky zajímavý...

    jinak co se týče klasiky jako vyvolávání duchů na švp v páté třídě kdy jsem potom celou noc nespal a koutkem oka se díval na postavu co na mě čuměla z rohu místnosti a pak i ráno za oknem na chodbě... tak už mám tohodle dost :) dlouhé léta mám klid a jedinej kdo mě straší sou pokalební zjevy v zrcadle :D
    LINKOS
    LINKOS --- ---
    KATYX7: no já akorát vím, že sem tam měl minule dost psychopatický sny a každou chvilku sem se budil. Zajímavý je že se mi pořát dokola zdálo, že se budim a sem tý místnosti, kde sem spal. Akorát se tam v těch snech děli divný věci. Třeba jeden z posledních byl, že mě jakási neviditelná síla hodila přes celou místnost
    RIAM
    RIAM --- ---
    s tím co člověk ví, se bojuje snáz než s tím co neví:-)
    KATYX7
    KATYX7 --- ---
    LINKOS: Tak to je možná horší nevědět, to si pak můžeš představit něco ještě mnohem horšího:)
    LINKOS
    LINKOS --- ---
    No když spím u přítelkyně doma mám celkem divnej pocit a minule sem měl celkem zlý sny. Jí se tam prej taky něco přihodilo, ale nechce mi říct co... Prej už bych tam pak nespal...
    JOESOLE1
    JOESOLE1 --- ---
    Neznate nahodou nekdo zajimave misto v okoli Zlina?:)
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    BLAF: No mně je to jasné. :-D A to přitom mnohem raději zkoumám, než vyháním...
    FABIOMONARCHA
    FABIOMONARCHA --- ---
    GOBERS : člověk na to musí mít štěstí, neni to slyšet každý den ani nijak pravidelně, musíte mít prostě štěstí...
    BLAF
    BLAF --- ---
    GOBERS: Ono taky koho jineho, kdyz uz ne tebe by se to melo bat. Mel sis tu profesi lepe rozhodnout :)
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    FABIOMONARCHA: Zajímavé, zajímavé. :-) Já jsem byl už na několika místech, kde se něco takového mělo dít, ale vždycky byl klid. Asi se mě to bojí. :-((
    KATYX7
    KATYX7 --- ---
    BODLINKA:
    No já jsem sice ráda, že mam takový zážitky, ale než jsem začla vidět duchy, tak jsem se nikdy nebála tmy a podobně, ale jak se mě začal zjevovat ten muž ve dveřích, tak do dneška pokaždý když se v noci vzbudím, tak se podívám do dveří, abych se ujistila, že je všechno v pořádku- a to už bydlim jinde a je mi 23. Od tý doby se bojim zkrátka být sama přes noc kdekoliv. Připadám si jak posera, ale za to může hold ta spousta děsivejch zážitků. V tomhle směru mě to docelo zkomplikovalo život. Ale do toho hotelu v Benešově bych se koukla:)
    FABIOMONARCHA
    FABIOMONARCHA --- ---
    to Machepela : ubytování se pohybuje okolo 2000 pro 2 osoby, takže na 4* to ještě docela jde...ok, prijeď se podívat ;-)
    MACHEPELA
    MACHEPELA --- ---
    jej -mý kámošky- ups ty chyby -bolestmi
    MACHEPELA
    MACHEPELA --- ---
    KATYX7: ty jova noční můry z koncentráku,to je hnus.Si mi připomněla ,jeden týpek ,rodinej známej mi kámošky,trpěl dost hrozivě bolesti kolena,měl tam cosi jako otevřený vřed,nevim co už přesně.Měl taky noční můry,vyhledal pak náky ty okultnější osůbky a zjistil,že se v minulým životě angažoval při mučení jiných osob.Jako že opejkání na nízkym ohni ap.

    Návaznosti skutků z minulých životů dobře popisuje Moody.Dobrý počteníčko,lidi trpíci různýma fóbiema zjistej pomocí inkarnační hypnózy,kým byly v minulých životech, a to jim pomůže se nepříjemností zbavit.

    ...jináč Gustav Meyrink prý popsal místa v Praze,kde se můžem setkat s duchy.Prej se otevíraj brány mezi světy mrtvých a živých.Žel jednou za 300 let.Naposled snad 1917.Založil taky zednářský spolek 4 modrých hvězd.Třeba jeho stoupenci budou vědět víc.V jiný knize prý popsal návod jak otevřít svý 3.oko :)

    FABIOMONARCHA: Ty bláho,to je dobrej job:) V létě se k vám podívám.Snad nemáte drahý ubytování;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam