Jasně, musim ležet na zádech. A hučení v uších taky. Ale mam pár hnusnejch zážitků, kdy jsem v těhle stavech myslela, že umírám. Začlo to když jsem se probírala a trvalo to v uplnym bdělym stavu. Nemohla jsem se ani hnout ani křičet ani dýchat a cítila jsem jak mě nějaká hnusná síla zalehává a čim víc to na mě tlačilo, tim víc se zesiloval ten hrounej hluk v uších a tim menší jsem měla pocit, že se vůbec nadechnu nebo cokoliv, prostě jsem fakt myslela, že je se mnou konec. A to jsem byla naprosto probuzená, akorád to na mě přišlo těsně před probuzením. Řikala jsem si, že jestli to chci přežít, tak musim něco udělat, ale bylo to dost těžký.Z uplně posledních sil, co jsem ještě měla jsem sebou nakonec trhla a zakřičela jsem.A ono to pomalu odešlo i když se to po chvíli zase chtělo vrátit, tak už jsem se tomu ubránila. Tohle se mi stalo několikrát a nevim, co to je- v tu chvíli jsem měla pocit, že mě opravdu zalehává nějakej duch, jakoby mě chtěl vystrčit z mýho těla a vlést si do něj. A taky vim, že pokaždý když se mi to stalo jsem byla hrozně oslabená (deprese, několikadenní chlasání, chřipka apod), takže byla li to opravdu nějaká bytost, tak měla dost pootevřený dveře ke mě, páč normálně jsem silná a nic takovýho se mi nestáva. Už se mi to dlouho nestalo. Fuj, nikomu to nepřeju.