• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MILANLXRDuchové,Poltegaister,strašidla unás..aneb místo kde jsem něco takového zažil,doporučení na místa kde přespat a něco nadp
    Místo kde povyprávíme své zážitky ze setkání s tajemnem,duchem,strašidlem..místo kde každému odvážnému rádi doporučíme místo kde straší,řádí "něco"..na přespání,jako zkoušku odvahy. Místa kde vstávají chlupy na rukách...povyprávějte nám o nich. Lokality jsou jasné - Česko,Slovensko..
    rozbalit záhlaví
    CUKOTEK
    CUKOTEK --- ---
    PREBRAL: jo

    TLUSTEC: par jich znam
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    CUKOTEK: stoprocentni uspesnost u techto jevu neexistuje - pokud o nejakem takovem vis, dej vedet. znam lidi, co se tam radi podivaji (a nejsou to zadni lovci senzaci, ani zaprisahli skeptici).

    zrovna noutonice, pred vystavbou te ctvrti okolo, obcas fungovaly, a puvod tech jevu byl dohledatelny, tot vse. klidne misto to ale rozhodne nebylo.
    PREBRAL
    PREBRAL --- ---
    CUKOTEK: Ten dům u Litoměřic" - myslíš tohle?
    INSEQUI: Ty trampské pověsti by mne zajímaly, nedávno jsem si nějaké sbíral...
    CUKOTEK
    CUKOTEK --- ---
    TLUSTEC: no nevim kolikrat tz ale ja tam byl hodnekrat i u hrobky s ulem atd... neco uz jsem v tehle vecech zazil tak snad vim co prilozit prehnane fantazii a co ne... rozhodne jsem na onom hrbitove neprozil nic jineho nez nudu >o] pokud se zajimas o toto urcite vis ze je spoustu jinzch mist kde mas uspesnost stoprocentni pri kazde navsteve.... a noutonice mezi ne nepatri
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---

    takto se zachazi se zahadami - a ne ze se na "nejaky divny misto" pujde tlupa nudicich se lidi "vozrat" :(.

    reserse: http://howadoor.umbra.cz/tribec.html
    expedice: http://howadoor.umbra.cz/tribec_expedice.html
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    CUKOTEK: ne tak docela, s temi noutonicemi :).
    CUKOTEK
    CUKOTEK --- ---
    Hrbitov noutonice - Je to jen obycejny hrbitov ktery ma dobrou povest....

    Doporucuji vrele : Panensky tynec a jeho nedostaveny chram tam poznate krasu pozitivni energie . Roztoky tiche udoli a opusteny dum nakonci ulice ktera vede k vyhorewlemu hotelu maxmilianka , dum je na leve strane a tam zas poznate co to je strach... dale vrele doporucuji dum jenz je na ceste s kopce radobyl do litomeric , opet po leve strane opet strach... a na vlastni oci videny utek psychotronika ktery uz tam neche nikdy jet... je to asi v pulce kopce . Pro otrlejsi doporucuji i jine vylety ale to az po urcitych zkusenostech a male lustraci... SZ
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    v noutonicich je pohrbena hrabenka Dlauhowesky von Langendorf, ktere se jevy pricitaji. ale od te doby, co je misto turistickou atrakci, a je tam i geocache, tyto aktivity polevily. navic okolo vyrostlo typicke nevkusne satelitni mestecko, takze tajemno je pryc.

    ale jeste pred tremi lety jsem mel stesti - byl jsem tam s kamaradkou v noci, a jev "fungoval". byla takova klidna vlaha lednova noc (obleva), listecek se nepohnul. jen co ale zapadla vratka, zvedla se doslova vichrice, padaly vazy z hrobu, ohybaly se tuje. ze zacatku jsme je narovnavali, ale pak uz to bylo v takove mire, ze jsme radsi odesli. a jen vratka zavrela, zase bezvetri, listek se nepohnul.

    teorie, ze jde o vyvyseninu v rovine, kde proste existuje nejake proudeni vzduchu ve vetsi vysce nad zemi, v jeji racionalni nesmyslnosti vyvraci uz prosty fakt, ze kdyby tam foukalo, byly ty vazy davno shozene, a nezacaly hromadne padat az pri nasi navsteve...
    PERSEFONA
    PERSEFONA --- ---
    LSDMASACRE: nepletes si to s Noutonicema? to je u Okore a je to znamej hrbitov, psalo se o tom i v casopisu Enigma.. viz MILANLXR:
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    S výletem bych souhlasil:) Jinak takokých UL je trampský folklor plný, snad každé místo které je více navštěvované má nějakého toho svého mrtvého čundráka, ať už pád ze skály, sebevražda z nešťastné lásky... nebo nějaká sázka.
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    MILANLXR: a není to jen nějaká UL s tím trempem?
    jinak souhlas, rád bych někam vyrazil..
    prý dost energické místo je na hřbitově v Nelahozevci u prahy - kousek od okoře :)
    MILANLXR
    MILANLXR --- ---
    to neni vubec spatnej napad.Udelat sraz par lidiceka vydat se pres noc na nejake proflakle energicke misto..nahodim sem do nedele nejake typy-pridate se ve vyberu? hodime to pak na nastenku a z vyletu udelame rozsahle reporty:)

    ted zrovnajsem si vzpomelna vypraveni meho znameho o strašení na zřícenine hradu nekde u ušteku...našlytam tenkratnejakeho trempa kterej byl mrtvej,šedivé vlasy a vytřešteneoči pote co šel spat na noc sam na hrad.............................
    ASAFA
    ASAFA --- ---
    TLUSTEC: tak se aspon vožerem ne?.)

    INSEQUI: mno tak seženem nějakou menší partu na víkend a načmáráme na mapce pár míst a ty objedemne?
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    mno, poradat procesi na "divna mista" neni uplne nejlepsi napad - niceho si nevsimnete, a dost mozna k zadnym podivnym jevum nebo projevum vubec nedojde. cloveku ve spolecnosti jinych lidi dost degraduje smyslove vnimani, a co normalne postrehne, tady mu ujde - ostrazitost jde vnivec.
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    ASAFA: Nějaký výlet by nemusel být špatný
    ASAFA
    ASAFA --- ---
    LSDMASACRE: tak vidim že si rozumíme, hrozně mě to láká, hrozně to chci zažít a budu se hrozně bát, ale strašně moc se mi líbí tvá ikonka jestli mi rozumíš?:) asi toho máme společnýho víc:)
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    ASAFA: když bude čas a bude po půlnoci tak klidně... ale sem děsnej posera... :)
    ASAFA
    ASAFA --- ---
    neni tu někdo kdo by se jel semnou někam podívat na nějaký záhadný místo?
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    MILANLXR: to jsem psal ja :)
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    MILANLXR: klidne jmenuj. pokud se chceme o tyto jevy zajimat, je potreba adresne rict, co a kde se deje. at se clovek muze k patrani pridat, nebo si udelat vlastni nazor.
    MILANLXR
    MILANLXR --- ---
    WARSHEEK: to je docela síla.nekde jsem cetl neco podobneho..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam