• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MILANLXRDuchové,Poltegaister,strašidla unás..aneb místo kde jsem něco takového zažil,doporučení na místa kde přespat a něco nadp
    Místo kde povyprávíme své zážitky ze setkání s tajemnem,duchem,strašidlem..místo kde každému odvážnému rádi doporučíme místo kde straší,řádí "něco"..na přespání,jako zkoušku odvahy. Místa kde vstávají chlupy na rukách...povyprávějte nám o nich. Lokality jsou jasné - Česko,Slovensko..
    rozbalit záhlaví
    KATYX7
    KATYX7 --- ---
    TLUSTEC: na koho směřuješ to: tlupa priozralych senzacechtivych papirovych hrdinu, co by v pripade, ze se neco doopravdu susytne, jako prvni pokakani s hysterickym revem utecou..??
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    KRAKONOSH: no, rika se, ze dobremu zle neublizi. ja na ta mista chodim pokorne, tise, predem se informuji, co muze byt pricinou. nasavam atmosferu a premyslim. jeste se mi nestalo, ze bych dosel nejake ujmy, maximalne se nahle zvedne vitr, potemni obloha, proste "prirozene" jevy daji vedet, ze bych mel uz radsi jit.

    proto jsem proti navstevam ala tlupa priozralych senzacechtivych papirovych hrdinu, co by v pripade, ze se neco doopravdu susytne, jako prvni pokakani s hysterickym revem utecou..
    KRAKONOSH
    KRAKONOSH --- ---
    Buďte zdrávi. Pokud vyloženě nemusím, tak místa obydlená zlými duchy nenavštěvuju... proč? Tyto entity se na vás mohou přilepit, sledovat vás, a pak dělat problémy. Může se to projevit jen jako neklid, špatné sny, v horším případě jako nemoc, či smůla přilepená na paty, v období které následuje po návštěvě tohoto místa. Pro to, aby z vás tito paraziti spadli, se v Amazonii používá rituál očisty popsaný na webu http://rostlinky.blogspot.com . Moc nerozumím tomu, proč tyto zlé energie pokoušíte a raději se nezaměříte na místa plná dobrých duchů a dobrých energií které vám mohou v životě velmi pomoci (to není jen rétorická otázka, opravdu mě to zajímá).
    KATYX7
    KATYX7 --- ---
    TLUSTEC: nepruď..jestli se tu konečně na nějakym vejletu domluvíme, tak jestli bychom byli tři, tak by to byl úspěch..a zatim pro to nikdo nic nedělá.
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    za zahadami se chodi v malych skupinkach, a za strizliva. ozrala tlupa hlaskujicich individui nevyuzkouma nic, a nevsimne si niceho.
    ASAFA
    ASAFA --- ---
    jsem za
    KATYX7
    KATYX7 --- ---
    No tak co bude s tim našim vejletem? Venku už je nechutná zima, ale na jednodenní by se šlo domluvit, ne?? Od rána do noci.
    PREMIUBOY666
    PREMIUBOY666 --- ---
    TLUSTEC: joooo, okaa, ona ta oblast je zrejme mnohem vetsi, nez sem myslel...uz sem asi nasel ten statek osamocenej...:)
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    ne, je to silnice CB-Branisov. Mokre-Trebin je jizneji. hezky to je videt ve foto-modu na mapy.cz.
    PREMIUBOY666
    PREMIUBOY666 --- ---
    TLUSTEC/PERSEFONA: dik, za ty odkazy, presne tyto dve stranky mi nasel google.je tam spostu udalosti co se tam staly...
    kde presne a kterou z cest se vsak v Branisovskem lese vydat, uz ale nikde neni...my jsme vysli od zavory, do vojenskeho prostoru-jedine co sme nasli podle ty knizky, byla stara strelnice, tak sme se vydali asi jedinou moznou cestou hloubeji do lesa...ale nic co jsme hledali sme nenasli..
    pokud ste cetli ty pribehy, nekolikrat se tam mluvi o ceste z budejic do branisova..na mapach ale kdyz kouknu na nejblizsi cestu z CB do Bran, tak ta silnice moc pres to uzemi toho lesa nezasahuje...takze bych to spis tipoval, ze ta onaa silnice je mezi vesnicemi Mokré a Třebín...
    no nicmene, stale uvitam nejakou pomoc, kde presne tam ty jedntolive mista jsou:)ď
    PERSEFONA
    PERSEFONA --- ---
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    premiumboy666: informace o lese pochazeji z tajemno.najdise.cz (tajemny les bor - googluj). oba clanky autorky jsou velmi sugestivni a ctive, nicmene, kamarad z koleji se narodil opodal, a v lesiku prozil a na kole projezdil mladi. nic z uvedenych skutecnosti nepotvrdil, a ani se v tom miste pry nic mezi lidmi nepovida. takze tolik informace od rodaka.
    KATYX7
    KATYX7 --- ---
    Dovolte mi páteční zážitek, na kterej musim furt myslet. Vim, že UFO jsem asi moc nepatří, ale tak mě omluvte.
    V pátek jsem přijela s přítelem na chalupu do Jižních Čech (pár kiláků od Rakouskejch hranic) a byla už noc. On byl strašně mrtvej, tak šel hned spát a já jsem si lehla až v půl jedný. Koukala jsem se z postele na nebe skrz okno. Na nebi byl vidět jen jeden zářící bod- což jsem myslela nejprve, že je to hvězda. Protože se mě nechtělo spát, tak jsem to pozorovala a přišlo mě to hrozně divný. Mělo to jinej odstín, než mívají hvězdy a hrozně to zářilo a hlavně blikalo. Usoudila jsem, že je to asi nějaká z planet, co je vidět. Ale po chvíli jsem zjistila, že se ten bod pomaličku posunuje do prava (postupem času vyjel mimo okno..) Hrozně jsem se lekla, že je to nějakej nebezpečnej meteorit, co se na nás řítí a vyhrabala jsem ze skříně dalekohled. Ten bod jsem na obloze našla během pár sekund a uplně jsem strnula- viděla jsem lítající talíř.Klasickej tvar a zespod z něj vycházel světelnej proud. Okamžitě jsem budila přítele, ať se na to podívá, ale byl uplně mtrvej a nezajímalo ho to. Tak jsem to pozorovala sama. Asi čtvrt hodiny bylo jasně vidět, že je to talíř. Měl spodek ohraničenej světelnejma bodama a ještě vejš uprostře měl další pás světel. Nejvíc se pohyboval v poloze na šikmo (jakoby napříč) A kroužil furt na jednom místě a přitom se pohyboval do prava, jakoby pryč ode mně (takže po hodině pozorování už jsem v dalekohledu viděla jenom zářící flek). Zvláštně se to pohybovalo- chvíli to bylo klidný, po chvilce se to uplně rozrotovalo, že jsem viděla jen rej světel točících se do kruhu na všechny možný strany. Točilo se to tak rychle, že jsem viděla jen měnící se žlutý roury. Za chvíli se to zklidnilo a zase jsem viděla jasně talíř, z jehož spodku šlo silný světlo. Chvilkama to připomínalo medůzu. Nevim, kdo v tom seděl, ale jestli někdo jo, tak pochybuju, že člověk z naší planety. V klidnějšim stavu to dělalo plynulý rychlý přesuny z jednoho místa na místo o kousek dál. Taky vůbec nedokážu odhadnout, jak to mohlo být daleko. Přišlo mě to tak vysoko, jak lítaj letadla. Který mimochodem lítaly ne uplně daleko od týhle věci, tak si řikám, že to přece musel někdo kurva vidět! Pak jsem šla na zahradu a koukala na druhou stranu oblohy a viděla jsem další podobnej bod. V dalekohledu ale bylo prd vidět- jen jsem poznala, že se opět nejedná ani o hvězdu, ani o letadlo. No bylo to zvláštní. Zajímalo by mě, jestli to byli mimozemšťani, co tam na hoře dělali a proč byli tak nápadný. Jo a ještě dodatek- druhou noc, ani další už v tom místě nic nebylo, žádná hvězda, nic.
    PREMIUBOY666
    PREMIUBOY666 --- ---
    hola hey, minulou sobotu sem s kamosema navstivil les u Ceskych Budejovic zvany jako "Bor" nebo take jako "branišovský les" , k dispozici sme meli jakousi knihu Tajmemna mista v cechach. ale jelikoz sme jeli na koncert do CB, tak sme to spis brali jen jako takovou vlozku...
    meli sme trochu problem ten les najit, byla jiz tma, tak sme asi 20minut sli po ceste hloubeji do lesa kde jsme se nakonec ocitli na nejake mitince..
    nas puvodni plan byl dojit ke "stromu obesencu" ale diky nasi chabe priprave sme nenasli nic...
    snazil sem se tady dnes neco najit, nejake info, jak se tam presne dostat (mela by tam byt nekde i nejaka samota/statek nebo misto kde se udajne zritilo UFO)
    planujem tam dalsi vylet, nevim zatim kdy, ale
    KDYBY MEL NEKDO NEJAKE BLIZSI INFORMACE (mapy,fotky) PLS DEJTE VEDET, kde se to da najit....
    diiiiix
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    Krasne zpracovana udalost na kote 611 v Dalnegorsku (rok 1986, probehlo i nasim cerstve perestrojkovym tiskem/zpravami).

    http://www.abovetopsecret.com/forum/thread377661/pg1

    Zarazejici cteni. Tim spis, ze udalost zkoumal biolog, vedeckymi metodami, a nikoli banda po senzaci lacnicich pohadkaru. a i tak nad tim zustava rozum stat.
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Tak třeba to přiště vyjde:)
    KATYX7
    KATYX7 --- ---
    INSEQUI: Nojo, tohle bylo na poslední chvíli..
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    KATYX7: Chce to dohodnout dříve abych si mohl udělat čas
    KATYX7
    KATYX7 --- ---
    INSEQUI: Sorry, už jsem byla na cestě tam, měl jsi přijít. Příště ať nás je víc, bylo to zajímavé:)
    ASAFA
    ASAFA --- ---
    :))
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    muj tata ze nebyl muj tata? jak jako?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam