Dovolte mi páteční zážitek, na kterej musim furt myslet. Vim, že UFO jsem asi moc nepatří, ale tak mě omluvte.
V pátek jsem přijela s přítelem na chalupu do Jižních Čech (pár kiláků od Rakouskejch hranic) a byla už noc. On byl strašně mrtvej, tak šel hned spát a já jsem si lehla až v půl jedný. Koukala jsem se z postele na nebe skrz okno. Na nebi byl vidět jen jeden zářící bod- což jsem myslela nejprve, že je to hvězda. Protože se mě nechtělo spát, tak jsem to pozorovala a přišlo mě to hrozně divný. Mělo to jinej odstín, než mívají hvězdy a hrozně to zářilo a hlavně blikalo. Usoudila jsem, že je to asi nějaká z planet, co je vidět. Ale po chvíli jsem zjistila, že se ten bod pomaličku posunuje do prava (postupem času vyjel mimo okno..) Hrozně jsem se lekla, že je to nějakej nebezpečnej meteorit, co se na nás řítí a vyhrabala jsem ze skříně dalekohled. Ten bod jsem na obloze našla během pár sekund a uplně jsem strnula- viděla jsem lítající talíř.Klasickej tvar a zespod z něj vycházel světelnej proud. Okamžitě jsem budila přítele, ať se na to podívá, ale byl uplně mtrvej a nezajímalo ho to. Tak jsem to pozorovala sama. Asi čtvrt hodiny bylo jasně vidět, že je to talíř. Měl spodek ohraničenej světelnejma bodama a ještě vejš uprostře měl další pás světel. Nejvíc se pohyboval v poloze na šikmo (jakoby napříč) A kroužil furt na jednom místě a přitom se pohyboval do prava, jakoby pryč ode mně (takže po hodině pozorování už jsem v dalekohledu viděla jenom zářící flek). Zvláštně se to pohybovalo- chvíli to bylo klidný, po chvilce se to uplně rozrotovalo, že jsem viděla jen rej světel točících se do kruhu na všechny možný strany. Točilo se to tak rychle, že jsem viděla jen měnící se žlutý roury. Za chvíli se to zklidnilo a zase jsem viděla jasně talíř, z jehož spodku šlo silný světlo. Chvilkama to připomínalo medůzu. Nevim, kdo v tom seděl, ale jestli někdo jo, tak pochybuju, že člověk z naší planety. V klidnějšim stavu to dělalo plynulý rychlý přesuny z jednoho místa na místo o kousek dál. Taky vůbec nedokážu odhadnout, jak to mohlo být daleko. Přišlo mě to tak vysoko, jak lítaj letadla. Který mimochodem lítaly ne uplně daleko od týhle věci, tak si řikám, že to přece musel někdo kurva vidět! Pak jsem šla na zahradu a koukala na druhou stranu oblohy a viděla jsem další podobnej bod. V dalekohledu ale bylo prd vidět- jen jsem poznala, že se opět nejedná ani o hvězdu, ani o letadlo. No bylo to zvláštní. Zajímalo by mě, jestli to byli mimozemšťani, co tam na hoře dělali a proč byli tak nápadný. Jo a ještě dodatek- druhou noc, ani další už v tom místě nic nebylo, žádná hvězda, nic.