• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MILANLXRDuchové,Poltegaister,strašidla unás..aneb místo kde jsem něco takového zažil,doporučení na místa kde přespat a něco nadp
    Místo kde povyprávíme své zážitky ze setkání s tajemnem,duchem,strašidlem..místo kde každému odvážnému rádi doporučíme místo kde straší,řádí "něco"..na přespání,jako zkoušku odvahy. Místa kde vstávají chlupy na rukách...povyprávějte nám o nich. Lokality jsou jasné - Česko,Slovensko..
    rozbalit záhlaví
    MIXER
    MIXER --- ---
    TLUSTEC: to je teda dost brutální hra.. Těmhle věcem zas natolik věřim, že bych něco takovýho opravdu nechtěl riskovat, stejně jako si třeba zahrávat s nahráváním EVP apod..

    Každopádně když o tom přemýšlím, může to nějak spojovat přítelkyni (za předpokladu, že zdědila po babičce nějaké vlohy pro paranormální schopnosti), když zrovna v tom snu se i tenkrát zjevila v tom zrdcadle ona? Přitom sen byl jako živej (což byly všechny, ve kterých jsem se s Tím setkával) a vlastně nebylo v tom nic vyloženě hnusnýho nebo "strašidelnýho" kromě toho, jak divně zlej měla výraz očí a tváře..
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    MIXER: zrcadlo je divny fenomen, napr. cely efekt "bloody mary" na nem stoji, a tato divna morbidni anglosaska detska hra ma dokonce i sve heslo na wikipedii:

    http://en.wikipedia.org/wiki/Bloody_Mary_(folklore)
    MIXER
    MIXER --- ---
    PAMETNIK: asi to časem zkusím, zatím mě to nijak moc neobtěžuje, na ty divný pocity si člověk docela rychle zvykne :)
    A co ty zrcadla? Máte s tím někdo zkušenost?
    PAMETNIK
    PAMETNIK --- ---
    MIXER: Ono to smesny prave neni. Jen mne to nenapadlo. To "behani mrazu po zadech" totiz vypada na nejake (bio)energeticke pole, ktere je dostatecne silne aby tenhle pocit zpusobilo. A to se muze sirit prave tou stoupackou.
    Nejlepsi by bylo pozvat nejakeho zkusennejsiho senzibila (proutkare), aby to tam promeril. Podle meho nazoru tam opravdu neco paranormalniho muze byt.
    MIXER
    MIXER --- ---
    BLAF: tohle mi zní až trochu směšně, nicméně je fakt, že v koupelně , předsíni a na záchodě jsou ty pocity nejsilnější a občas, když mi začne běhat mráz po zádech, tak mám docela strach se dívat do zrdcadla - za prvý o koupelně a zrcadlu byla jedna z těch živejch nočních můr, za druhý mam z duchařskejch filmů zažitou představu, že v zrcadle člověk může spatřit to, co na vlastní oči ne - a docela rád bych, aby mi tu někdo zkušenější řekl, že je to další klišé a že zrcadla takhle nefungujou :D
    BLAF
    BLAF --- ---
    PAMETNIK: V panelaku by me to neprekvapilo, paranormalni jevy casto vlezou do stoupacek...
    PAMETNIK
    PAMETNIK --- ---
    MIXER: Neslo mi o nejaky pohrebiste. Spis geologicke zlomy a jine geoanomalie v podlozi. Tam se prave nejcasteji vyskytuji paranormalni jevy. Ale sedmy patro uz je moc vysoko na tohle .... .
    MIXER
    MIXER --- ---
    PAMETNIK: je to byt v 7. patře, panelák starý nějakých 25 let.. Takže ani indiánský pohřebiště.. Ale přemejšlím i o tom, že to můžu dělat já, nebo přítelkyně, která asi to nadání k těmhle vecem má po babičce (např. když jsme se rozešli cca na 3 měsíce, tak napsala při odchodu prstem na zrcadlo "nikdy na tebe nezapomenu" a i když jsem ho myl jarem, který by podle mě tohle měl vyřešit, tak ta stopa tam zůstala a po orosení zrdcadla se to tam objevilo pokaždý znovu - zmizelo to až potom, co jsme se k sobě vrátili..
    PAMETNIK
    PAMETNIK --- ---
    MIXER: Z tohohle nevylucuju, ze se tam opravdu neco muze dit. Ale co se tezko takhle rika. Je to bytovka, nebo rodinny domek ?? Na jakem podlozi to stoji ??
    MIXER
    MIXER --- ---
    jj, to dava smysl, ale jde to většinou ruku v ruce, přeběhne mráz po zádech, nastupuje pocit, že se mnou v obýváku něco je, kočky sledují a do toho se sekne televize.. Až začne zhasínat světlo, tak začnu mít asi opravdu bobky :D
    PAMETNIK
    PAMETNIK --- ---
    MIXER: Viz: PAMETNIK: . To je tim ze nejsou presnejsi udaje. Pri kalsickem DVB-T jsou multiplexy. To, ze mas kabelovku ale nemohu cuchat (neni to totiz uzeny :-P). Tak u kabelovky je moznost i vypadku jednotliveho kanalu (uz z principu fungovani toho rozvodu) u pozemniho DVB-T to mozne prakticky neni (bud vypadne cely multiplex a nebo cely funguje).
    MIXER
    MIXER --- ---
    PAMETNIK: nevi, jestli to ma vliv, mame primo pres kabel a mam za to, ze tam zadne multiplexy nejsou, protoze napr nova a nova cinema jde, novu sport bych si uz musel platit :)
    PAMETNIK
    PAMETNIK --- ---
    MIXER: Tak u digitalniho prijimace zrneni byt ani nemuze :-) Ten kanal, co chces sledovat je ve stejnem, ci jinem multiplexu nez ty, ktere funguji ??
    MIXER
    MIXER --- ---
    TLUSTEC: a ano, vypadá to jako zaseknutí, zrnění ne.. To se občas děje i při přepínání, že některý kanál se "sekne", ale v tomhle případě "paranormálním" to je tak, že ostatní kanály fungují, přepínám mezi nimi, ale zaseklý je jen ten, na který jsem zrovna chtěl koukat.. :)
    PAMETNIK
    PAMETNIK --- ---
    MIXER: Tohle by chtelo trochu konkretnejsi udaje. Obecne na to odpovedet nelze a kdyz, tak jenom spekulace a dohady. Ja jsem teda spis skeptik, snazim se veci vysvetlovat na zaklade prirodnich zakonu (ono vetsina jich z nich opravdu vychazi), ale presto uznavam ze jsou i veci mimo nase chapani.
    A viz TLUSTEC: Tu reakci zvirat bych opravdu nikdy nepodcenoval, je to velice spolehlivy indikator.
    MIXER
    MIXER --- ---
    TLUSTEC: no právě že výpadky signálu mi přijdou zvláštní, mám totiž digitální televizi a normálně by měl být signál stálý a běžně a ni úroveň signálu nekolísá (a to ani při to výpadku, kdy se sekne obraz jen na chvilku, ale občas to bylo i stylem, že nám nefungoval jeden program, kde šel konkrétní pořad a zničehonic začal fungovat po skončení pořadu). A ten orb jsem viděl právě na vlastní oči, ne úplně periferně, ale ani sem ho neměl vyloženě předo očima - jakoby mi prolítl dost rychle kousek pod bradou a kocour co mi seděl na klíně si v tu chvíli málem ukroutil hlavu :D
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    no, orby jsou urban legend - vetsinou jde o foceni bleskem, kdy blesk osviti blizkou castecku prachu, ktera se pak takto "rozzari".
    vypadky TV signalu jsou divne, kor pokud je antena jinde, ale zalezi, jaky typ Tv a jak ji mas instalovanou. - a jak vypadek probiha (zrneni? zasekly dvb-t?)
    u kocek a zvirat bych to ale nepodcenoval, ty vidi zdaleka nejvic..
    MIXER
    MIXER --- ---
    občas mám pocit, že něco lítá u mě doma, dřív to byly jen sugestivní noční můry při usínání (tzv. spánková paralýza, co je vysvětlena i vědecky), poslední dobou se mi sny nezdají, potom co jsem se tím ve snech "popral".. Nicméně případy, kdy "něco cítím" a poté se třeba zasekne televize, kočky začnou sledovat místo v prostoru, jako kdyby někdo chodil po pokoji stále přetrvávají.. Dřív jsem měl trochu strach z temných postav, které se mi někde ukážou (které jsem vídal ve snech), nicméně když jsem naposledy něco koutkem oka postřehl (shodou náhod, jak to letělo okolo tak zrovna kočky krutily hlavy tím směrem, takže věřím, že to nebyly jen mžitky) posoudil bych to spíš jako orb, respktive kouli nebo kulatý flek.. Není tu někdo, kdo by mi mohl osvětlit, o co by mohlo jít, případně jestli to vůbec může souviset s onou spánkovou paralýzou? Zatím u mě naštěstí žádné věci nepadají, občas se nevysvětlitelně ztratí nějaká drobnost, ale to není tak časté a maximálně občas "nevysvětlitelně" spadne nebo zapraská plastová lahev, to ale pořád jde svést na průvan :) Ale ty výpadky televize - nevím jak to popsat, ale je to vždy v takových výmluvných momentech, a vím jistě, že to není výpadek signálu.. Má někdo podobné zkušenosti?
    PAMETNIK
    PAMETNIK --- ---
    ASAFA: Je to clanek z roku 1996. Te pani tehdy bylo 75. Takze dneska by ji bylo 88. Pravdepodobne uz asi nezije. Ale jinak, co rika Zilog, tehdy byly ruzne "senzace" a nikdo je moc neoveroval.
    ASAFA
    ASAFA --- ---
    MILANLXR: ty vole...to je teda divný tohle..konenckonců mělník je za rohem můžeme je navštžívit:)
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    MILANLXR: ma to dva minusy:
    Zdrojem jsou Kvety z nejpitomejsich 90. let. Takze treba delit tak deseti, a jeste patrat v historii :).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam