občas mám pocit, že něco lítá u mě doma, dřív to byly jen sugestivní noční můry při usínání (tzv. spánková paralýza, co je vysvětlena i vědecky), poslední dobou se mi sny nezdají, potom co jsem se tím ve snech "popral".. Nicméně případy, kdy "něco cítím" a poté se třeba zasekne televize, kočky začnou sledovat místo v prostoru, jako kdyby někdo chodil po pokoji stále přetrvávají.. Dřív jsem měl trochu strach z temných postav, které se mi někde ukážou (které jsem vídal ve snech), nicméně když jsem naposledy něco koutkem oka postřehl (shodou náhod, jak to letělo okolo tak zrovna kočky krutily hlavy tím směrem, takže věřím, že to nebyly jen mžitky) posoudil bych to spíš jako orb, respktive kouli nebo kulatý flek.. Není tu někdo, kdo by mi mohl osvětlit, o co by mohlo jít, případně jestli to vůbec může souviset s onou spánkovou paralýzou? Zatím u mě naštěstí žádné věci nepadají, občas se nevysvětlitelně ztratí nějaká drobnost, ale to není tak časté a maximálně občas "nevysvětlitelně" spadne nebo zapraská plastová lahev, to ale pořád jde svést na průvan :) Ale ty výpadky televize - nevím jak to popsat, ale je to vždy v takových výmluvných momentech, a vím jistě, že to není výpadek signálu.. Má někdo podobné zkušenosti?