• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MILANLXRDuchové,Poltegaister,strašidla unás..aneb místo kde jsem něco takového zažil,doporučení na místa kde přespat a něco nadp
    PAMETNIK
    PAMETNIK --- ---
    MIXER: Tohle by chtelo trochu konkretnejsi udaje. Obecne na to odpovedet nelze a kdyz, tak jenom spekulace a dohady. Ja jsem teda spis skeptik, snazim se veci vysvetlovat na zaklade prirodnich zakonu (ono vetsina jich z nich opravdu vychazi), ale presto uznavam ze jsou i veci mimo nase chapani.
    A viz TLUSTEC: Tu reakci zvirat bych opravdu nikdy nepodcenoval, je to velice spolehlivy indikator.
    MIXER
    MIXER --- ---
    TLUSTEC: no právě že výpadky signálu mi přijdou zvláštní, mám totiž digitální televizi a normálně by měl být signál stálý a běžně a ni úroveň signálu nekolísá (a to ani při to výpadku, kdy se sekne obraz jen na chvilku, ale občas to bylo i stylem, že nám nefungoval jeden program, kde šel konkrétní pořad a zničehonic začal fungovat po skončení pořadu). A ten orb jsem viděl právě na vlastní oči, ne úplně periferně, ale ani sem ho neměl vyloženě předo očima - jakoby mi prolítl dost rychle kousek pod bradou a kocour co mi seděl na klíně si v tu chvíli málem ukroutil hlavu :D
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    no, orby jsou urban legend - vetsinou jde o foceni bleskem, kdy blesk osviti blizkou castecku prachu, ktera se pak takto "rozzari".
    vypadky TV signalu jsou divne, kor pokud je antena jinde, ale zalezi, jaky typ Tv a jak ji mas instalovanou. - a jak vypadek probiha (zrneni? zasekly dvb-t?)
    u kocek a zvirat bych to ale nepodcenoval, ty vidi zdaleka nejvic..
    MIXER
    MIXER --- ---
    občas mám pocit, že něco lítá u mě doma, dřív to byly jen sugestivní noční můry při usínání (tzv. spánková paralýza, co je vysvětlena i vědecky), poslední dobou se mi sny nezdají, potom co jsem se tím ve snech "popral".. Nicméně případy, kdy "něco cítím" a poté se třeba zasekne televize, kočky začnou sledovat místo v prostoru, jako kdyby někdo chodil po pokoji stále přetrvávají.. Dřív jsem měl trochu strach z temných postav, které se mi někde ukážou (které jsem vídal ve snech), nicméně když jsem naposledy něco koutkem oka postřehl (shodou náhod, jak to letělo okolo tak zrovna kočky krutily hlavy tím směrem, takže věřím, že to nebyly jen mžitky) posoudil bych to spíš jako orb, respktive kouli nebo kulatý flek.. Není tu někdo, kdo by mi mohl osvětlit, o co by mohlo jít, případně jestli to vůbec může souviset s onou spánkovou paralýzou? Zatím u mě naštěstí žádné věci nepadají, občas se nevysvětlitelně ztratí nějaká drobnost, ale to není tak časté a maximálně občas "nevysvětlitelně" spadne nebo zapraská plastová lahev, to ale pořád jde svést na průvan :) Ale ty výpadky televize - nevím jak to popsat, ale je to vždy v takových výmluvných momentech, a vím jistě, že to není výpadek signálu.. Má někdo podobné zkušenosti?
    PAMETNIK
    PAMETNIK --- ---
    ASAFA: Je to clanek z roku 1996. Te pani tehdy bylo 75. Takze dneska by ji bylo 88. Pravdepodobne uz asi nezije. Ale jinak, co rika Zilog, tehdy byly ruzne "senzace" a nikdo je moc neoveroval.
    ASAFA
    ASAFA --- ---
    MILANLXR: ty vole...to je teda divný tohle..konenckonců mělník je za rohem můžeme je navštžívit:)
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    MILANLXR: ma to dva minusy:
    Zdrojem jsou Kvety z nejpitomejsich 90. let. Takze treba delit tak deseti, a jeste patrat v historii :).
    MILANLXR
    MILANLXR --- ---
    tohle je teda extrém.má snad nekdo zájem dostat doslova přes držku v záhadném domě?.)

    http://www.kpufo.cz/wme/polt1.htm
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    LSDMASACRE: to uz se jim davno stalo :)
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    TLUSTEC: aby pokusný cíl nebylo tvoje štěstí :D
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    zkousim praktikovat nejake to woodoo. kdo se dobrovolne hlasi jako pokusny cil? :)
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    KATYX7: tenhle board ma historii ,tak tam nakoukni, a verim, ze na to prijdes :P
    SNIPERCZ
    SNIPERCZ --- ---
    KATYX7: Venčil jsem psa po pravidelné trase, šel jsem po polní cestě a viděl jsem dědu jak mi ukazuje směrem domů (v té době byl již tři roky po smrti) nějak jsem se lekl nebo co a domu jsem radši šel, když dorazil táta večer domů, řekl mi že jak chodíme venčit psa, byl tam kolem sedmé pán Jakl (asi hodinu po mě) a napadl jeho a jeho psa jezevec, pes to nepřežil a pán Jakl jen pár kousanců nebo co, už si to přesně nepamatuju, je to deset let ;)
    Bylo mi patnáct, ale nikdy na tohle nezapomenu ;)
    KATYX7
    KATYX7 --- ---
    SNIPERCZ: No tak sem se zážitkem:)
    SNIPERCZ
    SNIPERCZ --- ---
    Když jsem se k tomuhle tématu dostal, osobní zážitek jeden mám, proto na to věřím, ale zajímalo by mě zda se tohle dá vyhledat a zažít to někde na vlastní kůži.
    KATYX7
    KATYX7 --- ---
    Já jen, že mě sere, že se tlustec chytil něčeho jak hovno košile a furt to tu omílá. Furt mluvíš o bandě vožralejch lidí, přitom jsi to nepochopil. A potrefenou husu si můžeš odpustit v této souvislosti. Doufám, že se k tomu už nebudeš vyjadřovat a radši napiš nějakej tvůj osobní zážitek s nadpřirozenem, ráda si to přečtu.
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    KATYX7: panubohu do oken. nektere veci netreba smerovat, ono potrefena husa se ozve sama, je-li nejaka :).

    zajimave: http://www.novinky.cz/domaci/182936-zahadny-dum-na-rokycansku-zasuvky-i-zarovky-hori-bez-zapojeni-do-elektriny.html
    DAPHNEE
    DAPHNEE --- ---
    KATYX7: a procpak se tak certis? :o) ja bych rekla ze to neni osobni...

    co se mne tyce, zatim co jsem potkala, kdyz byly lidi priopili, staly se fakt neprijemne veci.... padz ti pak trochu vypnou prave ty receptory, ktere rikaji fakt uz je cas vypadnout...


    KRAKONOSH: ja nevim jak ty, ale ja na prvni pohled nepoznam jestli jsou veci uplne cerne nebo uplne bile, ja myslim ze jsou cernobile.... a nekdy ty radoby zle veci jen chteji neceho dosahnout, aby uz mely konecne pokoj.... ale to je jen imho
    KATYX7
    KATYX7 --- ---
    TLUSTEC: na koho směřuješ to: tlupa priozralych senzacechtivych papirovych hrdinu, co by v pripade, ze se neco doopravdu susytne, jako prvni pokakani s hysterickym revem utecou..??
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    KRAKONOSH: no, rika se, ze dobremu zle neublizi. ja na ta mista chodim pokorne, tise, predem se informuji, co muze byt pricinou. nasavam atmosferu a premyslim. jeste se mi nestalo, ze bych dosel nejake ujmy, maximalne se nahle zvedne vitr, potemni obloha, proste "prirozene" jevy daji vedet, ze bych mel uz radsi jit.

    proto jsem proti navstevam ala tlupa priozralych senzacechtivych papirovych hrdinu, co by v pripade, ze se neco doopravdu susytne, jako prvni pokakani s hysterickym revem utecou..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam