• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MILANLXRDuchové,Poltegaister,strašidla unás..aneb místo kde jsem něco takového zažil,doporučení na místa kde přespat a něco nadp
    DIVER
    DIVER --- ---
    "a v tom původním bytě bydlí ségra a v bývalý ložnici chová spoustu zvířat a pěstuje kytky a uplně v pohodě"

    takze se to vsechno smrsklo na nezalejvany kytky, co? :)
    KATYX7
    KATYX7 --- ---
    PAMETNIK: No, v bytě, kde jsem bydlela předtim, tam byla ob jednu místnost vedle psycho ložnice, kde když jsem pátrala proč se tam dějou divný věci, tak údajně tam byl ten nejhorší druh geopatogenni zony, kterej se nedá ničim odbourat. Ségra měla pokoj mezi mym a tou ložnicí a dělo se jí to co mě. V ložnici, kde spali rodiče umřela jakákoliv kytka (i kaktusy, který přežijou všechno) a to tak divně, že měly uplně spálený listy jakoby nějakym zářenim.(Nekecám). Fakt divný. A bylo to tam psycho ještě z toho důvodu, že se tam líbilo našemu duchovi ze všech místností nejvíc, takže tam často na sebe upozorňoval. (Duch už v bytě byl když jsme se tam přistěhovali, ale to zalehávání mu nepřisuzuju.). A když se rodiče rozvedli, tak tam spal už jen otec a měl hrozný deprese, což zaneřádilo tu místnost ještě víc. Vůbec jsem tam nechodila- nedalo se tam ani nadechnout. Teď mi dochází, že to byla ta doba, kdy to na mě začlo v noci chodit, možná je to ještě nějak spojený s otcem, se kterym jsem tenkrát prožívala naprosto strašný peklo.. Každopádně já bydlim teď ve vedlejšim bytě, kde je mi celkem dobře (i když ten duch za mnou furt leze, ale už pomalu odchází si myslim) a v tom původním bytě bydlí ségra a v bývalý ložnici chová spoustu zvířat a pěstuje kytky a uplně v pohodě, ani pes na nic nereaguje. Zdá se, že co tam bylo zlýho, tak odešlo. Že by ta geo zóna zmizela? Nevim, třeba to všechno souviselo se všim. Ale znám dost lidí (spíš teda holek), který tohle zalehávání zažívaj občas od jistý doby. To by musela bejt každá citlivá holka nemocná se srdcem nebo mozkem..nevim nevim.
    PAMETNIK
    PAMETNIK --- ---
    KATYX7: Ja netvrdim, ze to tak musi byt. Ale snazim se vzdy veci vysvetlit pokud je to mozne nejak prirozene. Az kdyz to nejde tak teprive beru neco paranormalniho. Ono tech radoby paranormalnich jevu, ktere maji nejake prirozene vysvetleni az moc pribyva :-)
    K tomu zdravi srdce, na vysetreni se muze jevit zdrave ale neni (viz treba umrti spickovych sportovcu, kteri maji mnohem lepsi vysetreni nez bezni lide). Proste nic neni uplne dokonale. A navic tohle nemusi nutne byt vada srdce, ridi ho mozek, jako vsechny organy v tele.
    K tem upirum a muram. Podle mne je to konstrukce lidi, kteri si nektere veci neumi vysvetlit. Pokud by to opravdu melo existovat (nevylucuju ze to neni, pouze tomu moc neverim), tak proc se to ukazuje takhle vyjimecne ?? Pokud by to opravdu existovalo, bylo by to urcite mnohem castejsi.
    Cas na prelomu noci ..... ano tohle zna i lekarska veda. Opravdu mnozi lide umiraji v tuto dobu. Ja si to ale vysvetluju prirozenym cyklem, kdy se lidsky organizmus pred probuzenim urcitym zpusobem "resetuje". A to nekteri slabsi jedinci proste uz nepreziji.
    Jeste jeden detail s cim by mohlo souviset to co popisujes, Neni v miste kde zijes Ty a kamaradka nejaka geopatogenni zona ?? Jednak miva vliv na lidsky mozek a jednak ani nevylucuju ze by prave tam nemohlo dochazet k pruniku paralelnich casoprostoru (jsem prakticky presvedcen, ze exiastuji, ze vedle naseho "sveta" existuji jeste jine). Za beznych okolnosti se neprolinaji, ale v tech geoanomaliich se prolnout mohou ...... .
    KATYX7
    KATYX7 --- ---
    PAMETNIK: je to možný. V lidskym těle se nevyznám.Ale mam i ona srdce v pořádku. Četla jsem v jedný knížce, že tahle nepříjemná noční návštěva může bejt buďto upír (astrální tělo zemřelého) a nebo můra (astrální tělo živého spícího) a jde o to, že se tyhle potvory přiživují cizí energií. Chodí na člověka nejčastěji na přelomu noci a rána. Některý kmeny na světě maj po celou noc vždy jednoho bdícího, který hlídá- zvlášť v Hodině vlků jak oni tomu říkaj- to je ten čas na přelomu noci. V ten čas prý umírá spousta lidí, kteří jsou už staří a nepřežijí napadení upírem nebo můrou. Zní to pohádkově, ale kdo ví:)
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    Autor: sioga_bs (228)
    tak nam se jako detem rikalo ze nikdy nespat tvari ke zdi, prej pak se muzes probudit cely poskrabany a ne od te zdi, ale od duchu, kteri v nich ziji.

    ... trosku mi to pripomina divnou detskou hru "bloody mary" se svickou a zrcadlem:
    http://en.wikipedia.org/wiki/Bloody_Mary_(folklore)
    DIVER
    DIVER --- ---
    kdybyste nahodou vedeli o nejaky sukubě, poslete ji na noc za mnou :)
    PAMETNIK
    PAMETNIK --- ---
    KATYX7: Dobre. Takze Tobe se neco podobnyho taky stava ?? Mne se podobny stavy taky ukazovaly, mam totiz srdecni arytmii a zpusoboval to vypadek srdecni cinnosti. Taky pocit, jako by mne neco zalehlo a nemohl jsem se nadechnout, natoz vydat hlasek. Ted uz beru prasky (betablokator) a je to v klidu. Tak aby to nebylo neco podobnyho. Snizenim prisunu kysliku do mozku muze dojit k ledasjakym preludum. Tim netvrdim, ze to MUSI byt ono, lec docela dobre to muze byt neco podobneho.
    KATYX7
    KATYX7 --- ---
    PAMETNIK: Neporodila:) Svědci tam nebyli, ale něco jí v posteli zalehlo, nemohla dýchat a hýbat se, cítila vyloženě útok na na svý pohlaví a cítila mezi nohama jako by jí tam někdo strkal péro ( samozřejmě to byl jinej pocit než v realitě) Mě se stalo xkrát, že mě něco neviditelnýho hnusnýho zalehlo a zabránilo v pohybu křiku a dechu (už jsme to tu jednou dlouze řešili), ale tohle je fakt síla. To jsem nezažila a ani bych nechtěla:)
    PAMETNIK
    PAMETNIK --- ---
    KATYX7: O.Ki. Takze si to shrnme. Tvoje kamoska tedy byla znasilnena necim (co nedovede presne identifikovat), nema na to zadne dalsi svedky a ani z toho nemela nasledky (neporodila). Je to tak ?? Nebo je tu jeste neco, co by podeprelo jeji tvrzeni ??
    KATYX7
    KATYX7 --- ---
    PAMETNIK: Byla naprosto vzhuru.
    PAMETNIK
    PAMETNIK --- ---
    KATYX7: Jelikoz Te neznam, tak mi to jasny nemohlo byt. Takhle se to dostava do trochu jinyho svetla. Jeste tady prichazi v uvahu nejake "zive sny" ci neco z toho vychazejiciho. Ja vzdy se snazim hledat u vseho racionalni vysvetleni a teprve az zadne neni, tak to beru jako neco "mezi nebem a zemi". Ono totiz 99% vsech "zahad" ma nejake to racionalni vysvetleni. Az to 1% jsou opravdove zahady :-)
    KATYX7
    KATYX7 --- ---
    PAMETNIK: kdyby to bylo na mejdanu pod vlivem alkoholu a drog, tak bych to vůbec neřešila, to je jasný snad.. Slyšela jsem o víc případech a nic o nich nevim, ale tuhle holku znám a byla střízlivá a ležela normálně u sebe doma v posteli.
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    a nebo i docela nehezkej kluk jako prijemna astralni bytost :)
    PAMETNIK
    PAMETNIK --- ---
    KATYX7: Katy, nic ve zlym. Ale byly pri smyslech vubec ?? Ono na nejakej party po konzumaci treba E-cek se muze jevit jako "neprijemna astralni bytost" i docela hezkej kluk :-)
    ASAFA
    ASAFA --- ---
    KATYX7: ty máš vůbec dost pikantní věci....brrr
    KATYX7
    KATYX7 --- ---
    ASAFA: evidentně:) Ale je divný, že se jí to líbilo. Znám případy, kdy byly ženký vyloženě znásilňovány nějakym astrálnim tělem..fuj brr dokonce jednu takovou znám.
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    asafa: ja ti nevim :)
    ASAFA
    ASAFA --- ---
    TLUSTEC: počkej takže jako regulérně podle jejího popisu jí ojel duch?? :)
    ASAFA
    ASAFA --- ---
    NAGASAWA: tak jí vem tim strojem na jednou použití:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam