• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MILANLXRDuchové,Poltegaister,strašidla unás..aneb místo kde jsem něco takového zažil,doporučení na místa kde přespat a něco nadp
    Místo kde povyprávíme své zážitky ze setkání s tajemnem,duchem,strašidlem..místo kde každému odvážnému rádi doporučíme místo kde straší,řádí "něco"..na přespání,jako zkoušku odvahy. Místa kde vstávají chlupy na rukách...povyprávějte nám o nich. Lokality jsou jasné - Česko,Slovensko..
    rozbalit záhlaví
    KATYX7
    KATYX7 --- ---
    PAMETNIK: A o který autosugesci jsi mluvil? Trochu jsem to nepochopila
    KATYX7
    KATYX7 --- ---
    PAMETNIK: Tak se to nezměřilo a teď už to nemá význam, protože ta místnost už je v klidu.. No možná mě otec něco zatajil, on je metrolog a měří kde co, tak až ho uvidim, tak se ho zeptám, jestli tam nedělal nějaký pokusy.
    PAMETNIK
    PAMETNIK --- ---
    KATYX7: A proc negativni ?? S Diverem bych mozna trochu souhlasil v te autosugesci. Taky mne to totiz napadlo. U citlivych jedincu se muze projevit velice silne.
    K tem geopatogenim zonam. Ano, ty zony mohou byt i "zive", tedy ze nemaji stejny ucinek stale. Nektere tyhle zony jsou zavisle na podzenich pramenech (tedy hladine podzemni vody) a ta kolisa. Kolem roku 2005 byla velice nizko a tak ty ucinky techto zon mohly prakticky vymizet.
    Je to jenom dohad, v kazdem pripade by to misto chtelo promerit, jinak se pohybujeme na urovni domnenek :-)
    KATYX7
    KATYX7 --- ---
    DIVER: To nebyla puška, ale revolver:)
    O těch zónách vim hovno. Sama bych o nich nezačla psát, ale Pamětník se mě zeptal, jestli něco takovýho nemáme v bytě. Napsala jsem, že tam údajně byl ten nejhorší druh (třetí druh), ale je to tak deset let, co jsem to řešila, takže už si to přesně nepamatuju. Měření na místě nikdo nedělal. Řešila jsem to s jednim léčitelem, hodně duchovnim člověkem. V tom bytě nebyl, ale dokáže se skrze vesmír napojit na lidi a místa. Je hustej co se týče napojování na lidi, ale v tomhle se mohl splést, to nevim. (Mimochodem má ČVUT, žádnej nevzdělanec to neni).
    Čekám na příval negativní kritiky..
    DIVER
    DIVER --- ---
    a taky jsem alergickej na "udajne", i kdyz to casto sam pouzivam. vetsinou tehdy, kdyz si nejsem jisty :)
    DIVER
    DIVER --- ---
    ja si ten odkaz asi nasel (hitler, puska pod vanou, komunistka). mel bych k nemu dalsi dotazy (treba jak ses dozvedela o svem udajnem minulem zivote), ale prozatim mi postaci treba odpoved na tu geopatogenni zonu.

    mozna je to deformaci z povolani (jsem novinar:), ale k dolozitelnym faktum bych proste rad mel nejake dalsi informace. i z nich si pak delam celkovy obrazek.
    KATYX7
    KATYX7 --- ---
    DIVER: Mě vadí takovýhle jednání (tvoje). Takže jestli se chceš bavit, tak by ses měl chovat slušněji a opatrněji. Nevíme ani jeden s kým máme tu čest, taže je třeba se podle toho chovat a nezesměšňovat se. Navíc mě tento typ komunikace nevyhovuje, radši řešim věci osobně a prostě mi to moc takhle nejde. Ani nevim, jak bych našla odkaz rok starej když bych se proklikávala půl dne a stejně bych ho asi nenašla, protože se starý přízpěvky mažou? (asi). Nejsem internetovej maniak, naopak. Takže až budu mít víc času, dám si tu práci a napíšu detaily. I když nevim, jestli mi to stojí za to a co z toho budu mít. Pravděpodobně jen výsměch nyxáckejch chytráků.
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    persefona: ja si tez myslim, ze lidske vedomi, "ja", je trvanlivejsi nez fyzicke telo. zda se primo reinkarnuje, nebo jen odstepuje od jakehosi kolektivniho zdroje, uz bych si nebyl tak jisty. dokonce je mozne, ze stejny zivot stejne osoby si muze prozit vice lidi nezavisle na sobe, ze budoucnost uz byla, respektive je tu jiz ted,a odnepameti, a nase ja se svymi zkusenostmi jen propada urcitymi trasami tohoto tridimenzionalne sesnerovaneho materialniho sveta...
    ale to je vic filozofovani, nez zazitky o zivote po zivote. moodyho, rossovou a dalsi jsem hltal nekdy zacatkem 90. let, kdy se to k nam dostalo. dnes uz bych dal prednost trosku komplexnejsim uvaham, nez jen "zda tam neco je". pokud tam neco ma byt, je dobre uvazovat, i odkud se to bere, a v jakem to je vztahu k realite, kterou zname, a jevum, co se tu obcas projevi.
    PAMETNIK
    PAMETNIK --- ---
    Ja tu taky pred rokem jeste nebyl, takze detaily neznam.
    DIVER
    DIVER --- ---
    KATYX7: posta?? o to, nikoliv. tenhle klub je tu od toho.

    fajn, popisovalas to tu pred rokem? hod odkaz (uz tu mel po te moji kritice byt), snad se docteme vic. ja tu pred rokem nebyl.

    mimozemstani byli pouze reakci na: "údajně tam byl ten nejhorší druh geopatogenni zony, kterej se nedá ničim odbourat". tohle je presne ten typ konkretni informace, ktera nekde ma svuj zdroj. kdo ti rekl o te geopatogenni zone? meril to nekdo nejak? jak? kdy a pri jake prilezitosti?

    "divne veci" radsi uz ani nezminuju. copak sama necitis, ze bez toho, abys to rozvedla, je to jak z detskyho tabora, kdyz si po vecerce povidate s holkama? :)

    sry, mozna jsem o informace mel pozadat nejak jinak. nechci nikoho odrazovat od vkladani pribehu, protoze jsem nas ne sam velmi zvedavy. ale jsem holt i kriticky...
    KATYX7
    KATYX7 --- ---
    DIVER:
    Já už jsem to tady jednou (asi tak před rokem) popisovala docela konkrétně a nechtěla jsem se opakovat. Když někoho zajímaj detaily, tak ať se mě na to zeptá, ale nemam čas sedět hodinu u klávesnice a psát to jako referát. Docela mě překvapuje, jakou sis dal práci s kritikou mýho odkazu (nehledě na keci typu- přistávaj tam mimozemšťani nebo sestra se stará líp o kytky)To dělá teda u mě blázna z tebe. A otázka kolik mi je let hovoří za vše. Radit mi nemusíš, neni mi patnáct. Navíc to nebylo psaný tobě, ale Pamětníkovi. Jestli tě něco zajímá, tak mi napiš do pošty, už to tu nebudu dál rozebírat.
    PERSEFONA
    PERSEFONA --- ---
    DIVER: ono je takovych diskutabilnich pribehu vsude po netu spousta, treba tady http://zahady.mysteria.cz/pribehy.php se obcas najdou doslova perly:))

    TLUSTEC: ja treba taky v reinkarnaci verim (verim je slaby slovo:) a z Moodyho to fakt nemam
    DIVER
    DIVER --- ---
    nehlede na to, ze tohle """aneb nac svedectvi od ruznych lidi""" je v desitkach a stovkach proverenych pripadu soucasti kazde jednotlive prace kazdeho nize vyjmenovaneho.

    jen tam jaksi po vetach typu "dely se divne veci" nasleduje alespon popis tech divnych veci.
    DIVER
    DIVER --- ---
    prave ctu Bernarda Jakobyho (odkazy a citace z Dana Shearse, Pima van Lommela, Kubel-Rossove, Iana Stevensona, Melvina Morseho, Barbary Rommerove, Michaela Saboma a ano, taky z Moodyho). pochopitelne, ze doma mam celeho Moodyho, taky Danniona Brinkleyho (Spasen světlem), Perryho a dalsi. nechybi ani Tibestska kniha mrtvych.

    jeste mas nejakou debilni poznamku? :)
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    diver: aneb nac svedectvi od ruznych lidi, mne stacil jeden Moody a svetonazor byl hotov.
    DIVER
    DIVER --- ---
    KATYX7: promin - ja nemam problem verit na duchy, jen mam problem verit zpravam nekterych lidi o nich.

    cos nam tu rekla?

    ______________________

    *** "(Duch už v bytě byl když jsme se tam přistěhovali, ale to zalehávání mu nepřisuzuju.)" - fajn, zalehavaciho ducha si skrtam.

    *** "se tam dějou divný věci" - hmmmm, dobry zacatek, ovsem bez pokracovani

    *** "údajně tam byl ten nejhorší druh geopatogenni zony, kterej se nedá ničim odbourat." - hmmm a udajne tam pristavali mimozemstani

    *** "V ložnici, kde spali rodiče umřela jakákoliv kytka" - kdyz to podtrhnu a sectu, tak je to jediny argument pro ducha. a dost slaby.

    *** "A když se rodiče rozvedli, tak tam spal už jen otec a měl hrozný deprese," - prekvapive

    *** "Vůbec jsem tam (otcova loznice - pozn. diver) nechodila- nedalo se tam ani nadechnout. Teď mi dochází, že to byla ta doba, kdy to na mě začlo v noci chodit, možná je to ještě nějak spojený s otcem, se kterym jsem tenkrát prožívala naprosto strašný peklo.." - precitlivelost, sugesce, traumata z rozvodu rodicu, vzpominky atd atd

    *** "v tom původním bytě bydlí ségra a v bývalý ložnici chová spoustu zvířat a pěstuje kytky a uplně v pohodě, ani pes na nic nereaguje" - sestra se zrejme lepe stara o kytky, protoze zrovna neproziva rozvod.

    *** "Zdá se, že co tam bylo zlýho, tak odešlo. " - genialni zaver. takovej tautologickej :)

    _____________________________


    dost casto vysvetluju lidem, proc a jak jsem se dostal k vire v reinkarnaci a proc u me ta vira presahuje az do jistoty. precetl jsem spoustu literatury, studii a analyz badatelu v tomto smeru a snazim se tyhle vysledky interpretovat svym posluchacum. dbam na presnost, argumentuju kazuistikou a diskutuju o tom, co jsem si uz mnohokrat sam prehral v hlave a podrobil to sam kritickemu posuzovani.


    sry, ale jestli chces jinym lidem vypravet o tvych setkanich s duchy a nevypadat jako blazen, budes potrebovat neco vic nez "dely se tam divny veci" a "umrela tam kazda kytka". notabene, kdyz si jen tak mimodek odskocis k dalsimu duchovi, ktery te sice pravidelne zalehava, ale ty bys "mu to neprisuzovala".


    neber to spatne, ber to spis jako radu. (docela by me zajimalo, kolik ti je let.)




    KATYX7
    KATYX7 --- ---
    DIVER: Ne, to opravdu teda ne.
    DIVER
    DIVER --- ---
    "a v tom původním bytě bydlí ségra a v bývalý ložnici chová spoustu zvířat a pěstuje kytky a uplně v pohodě"

    takze se to vsechno smrsklo na nezalejvany kytky, co? :)
    KATYX7
    KATYX7 --- ---
    PAMETNIK: No, v bytě, kde jsem bydlela předtim, tam byla ob jednu místnost vedle psycho ložnice, kde když jsem pátrala proč se tam dějou divný věci, tak údajně tam byl ten nejhorší druh geopatogenni zony, kterej se nedá ničim odbourat. Ségra měla pokoj mezi mym a tou ložnicí a dělo se jí to co mě. V ložnici, kde spali rodiče umřela jakákoliv kytka (i kaktusy, který přežijou všechno) a to tak divně, že měly uplně spálený listy jakoby nějakym zářenim.(Nekecám). Fakt divný. A bylo to tam psycho ještě z toho důvodu, že se tam líbilo našemu duchovi ze všech místností nejvíc, takže tam často na sebe upozorňoval. (Duch už v bytě byl když jsme se tam přistěhovali, ale to zalehávání mu nepřisuzuju.). A když se rodiče rozvedli, tak tam spal už jen otec a měl hrozný deprese, což zaneřádilo tu místnost ještě víc. Vůbec jsem tam nechodila- nedalo se tam ani nadechnout. Teď mi dochází, že to byla ta doba, kdy to na mě začlo v noci chodit, možná je to ještě nějak spojený s otcem, se kterym jsem tenkrát prožívala naprosto strašný peklo.. Každopádně já bydlim teď ve vedlejšim bytě, kde je mi celkem dobře (i když ten duch za mnou furt leze, ale už pomalu odchází si myslim) a v tom původním bytě bydlí ségra a v bývalý ložnici chová spoustu zvířat a pěstuje kytky a uplně v pohodě, ani pes na nic nereaguje. Zdá se, že co tam bylo zlýho, tak odešlo. Že by ta geo zóna zmizela? Nevim, třeba to všechno souviselo se všim. Ale znám dost lidí (spíš teda holek), který tohle zalehávání zažívaj občas od jistý doby. To by musela bejt každá citlivá holka nemocná se srdcem nebo mozkem..nevim nevim.
    PAMETNIK
    PAMETNIK --- ---
    KATYX7: Ja netvrdim, ze to tak musi byt. Ale snazim se vzdy veci vysvetlit pokud je to mozne nejak prirozene. Az kdyz to nejde tak teprive beru neco paranormalniho. Ono tech radoby paranormalnich jevu, ktere maji nejake prirozene vysvetleni az moc pribyva :-)
    K tomu zdravi srdce, na vysetreni se muze jevit zdrave ale neni (viz treba umrti spickovych sportovcu, kteri maji mnohem lepsi vysetreni nez bezni lide). Proste nic neni uplne dokonale. A navic tohle nemusi nutne byt vada srdce, ridi ho mozek, jako vsechny organy v tele.
    K tem upirum a muram. Podle mne je to konstrukce lidi, kteri si nektere veci neumi vysvetlit. Pokud by to opravdu melo existovat (nevylucuju ze to neni, pouze tomu moc neverim), tak proc se to ukazuje takhle vyjimecne ?? Pokud by to opravdu existovalo, bylo by to urcite mnohem castejsi.
    Cas na prelomu noci ..... ano tohle zna i lekarska veda. Opravdu mnozi lide umiraji v tuto dobu. Ja si to ale vysvetluju prirozenym cyklem, kdy se lidsky organizmus pred probuzenim urcitym zpusobem "resetuje". A to nekteri slabsi jedinci proste uz nepreziji.
    Jeste jeden detail s cim by mohlo souviset to co popisujes, Neni v miste kde zijes Ty a kamaradka nejaka geopatogenni zona ?? Jednak miva vliv na lidsky mozek a jednak ani nevylucuju ze by prave tam nemohlo dochazet k pruniku paralelnich casoprostoru (jsem prakticky presvedcen, ze exiastuji, ze vedle naseho "sveta" existuji jeste jine). Za beznych okolnosti se neprolinaji, ale v tech geoanomaliich se prolnout mohou ...... .
    KATYX7
    KATYX7 --- ---
    PAMETNIK: je to možný. V lidskym těle se nevyznám.Ale mam i ona srdce v pořádku. Četla jsem v jedný knížce, že tahle nepříjemná noční návštěva může bejt buďto upír (astrální tělo zemřelého) a nebo můra (astrální tělo živého spícího) a jde o to, že se tyhle potvory přiživují cizí energií. Chodí na člověka nejčastěji na přelomu noci a rána. Některý kmeny na světě maj po celou noc vždy jednoho bdícího, který hlídá- zvlášť v Hodině vlků jak oni tomu říkaj- to je ten čas na přelomu noci. V ten čas prý umírá spousta lidí, kteří jsou už staří a nepřežijí napadení upírem nebo můrou. Zní to pohádkově, ale kdo ví:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam