KATYX7: promin - ja nemam problem verit na duchy, jen mam problem verit zpravam nekterych lidi o nich.
cos nam tu rekla?
*** "V ložnici, kde spali rodiče umřela jakákoliv kytka" - kdyz to podtrhnu a sectu, tak je to jediny argument pro ducha. a dost slaby.
*** "A když se rodiče rozvedli, tak tam spal už jen otec a měl hrozný deprese," - prekvapive
*** "Vůbec jsem tam (otcova loznice - pozn. diver) nechodila- nedalo se tam ani nadechnout. Teď mi dochází, že to byla ta doba, kdy to na mě začlo v noci chodit, možná je to ještě nějak spojený s otcem, se kterym jsem tenkrát prožívala naprosto strašný peklo.." - precitlivelost, sugesce, traumata z rozvodu rodicu, vzpominky atd atd
*** "v tom původním bytě bydlí ségra a v bývalý ložnici chová spoustu zvířat a pěstuje kytky a uplně v pohodě, ani pes na nic nereaguje" - sestra se zrejme lepe stara o kytky, protoze zrovna neproziva rozvod.
*** "Zdá se, že co tam bylo zlýho, tak odešlo. " - genialni zaver. takovej tautologickej :)
dost casto vysvetluju lidem, proc a jak jsem se dostal k vire v reinkarnaci a proc u me ta vira presahuje az do jistoty. precetl jsem spoustu literatury, studii a analyz badatelu v tomto smeru a snazim se tyhle vysledky interpretovat svym posluchacum. dbam na presnost, argumentuju kazuistikou a diskutuju o tom, co jsem si uz mnohokrat sam prehral v hlave a podrobil to sam kritickemu posuzovani.
sry, ale jestli chces jinym lidem vypravet o tvych setkanich s duchy a nevypadat jako blazen, budes potrebovat neco vic nez "dely se tam divny veci" a "umrela tam kazda kytka". notabene, kdyz si jen tak mimodek odskocis k dalsimu duchovi, ktery te sice pravidelne zalehava, ale ty bys "mu to neprisuzovala".
neber to spatne, ber to spis jako radu. (docela by me zajimalo, kolik ti je let.)