• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MILANLXRDuchové,Poltegaister,strašidla unás..aneb místo kde jsem něco takového zažil,doporučení na místa kde přespat a něco nadp
    Místo kde povyprávíme své zážitky ze setkání s tajemnem,duchem,strašidlem..místo kde každému odvážnému rádi doporučíme místo kde straší,řádí "něco"..na přespání,jako zkoušku odvahy. Místa kde vstávají chlupy na rukách...povyprávějte nám o nich. Lokality jsou jasné - Česko,Slovensko..
    rozbalit záhlaví
    DIVER
    DIVER --- ---
    FIRED: kde to je, jak se to jmenuje! tam se chci najist! (eventualne prespat:)

    btw. v bedne rikal sefik ty stary cisticky odpadnich vod vedle zoo, ze tam u nich strasi a lidi mivaji neklidne spani! :)
    DAPHNEE
    DAPHNEE --- ---
    FIRED: mozna bych tam spis nez samana pozvala kneze..
    at to zni jak chce divne..
    JOPS
    JOPS --- ---
    FIRED: to je dobry, celej den byt v praci ve strehu, zda nahodou nekde neco neleti :))

    ale pokud to co pises je pravda, tak nezavidim...
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    FIRED: zajimave - a kde ze to je? tyhle veci totiz mohou navstevnost i podporit, u jistych lidi...
    FIRED
    FIRED --- ---
    cau, posledni dobou se nam v baru dejou divny veci, sama od sebe spadne sklenicka ze stolu (je uprostred) a odleti treba metr a pada stylem jako by ji proste nekdo strhnul rukou, to samy talire v kuchyni... jednou, kdyz sem vychazel z kuchyne, tak mi za hlavou proletel talir, prolit okolo jidla a spadnul... a tj zajimavy, tyhle veci se dejou, bud kdyz doservirujeme jidla a nebo pri nejaky vetsi objednavce jidel... nikdy se to nestalo pred hostama, jenom v zazemi a jednou na place, kdyz tam sedel nekdo od nas z prace a z venku nikdo...sef si prej nekde zjistil, ze je dobry tam na noc nechat talir s trochou jidla, aby se "uklidnil".
    Bohuzel sem to nevedel a rano, kdyz sem otviral bar, tak sem si vzal kousek klobasky, odpoledne mi nad hlavou bouchly 2 zarovky (docela sok). :) Ten samej den, sem sedel po praci na baru, dal si 2 piva, nachos a zrovna, kdyz sem se chystal zaplatit ucet, tak v kuchyni spadlo asi 10 taliru. Kucharka sedela metr od policky, dvere do kuchyne byli otevreny a na baru stal sefuv kamarad (takze duveryhodnej svedek, kterymu sef veri) a rikal, ze to videl, ze se ani nehnula a talire s niceho nic sli dolu...
    Jinak jsme vcera zjistili, ze tam v 13. stoleti bylo popraviste...
    - sef tam dal i nejaky talismany proti zlym duchum, ze by nam nemeli ublizit
    -pry si s nim i byl dole povidat (mozna zvlastni), ale rikal, ze uz neco takovyho zazil a proto to i resi takovouhle cestou....
    -po vcerejsku se mi tam vubec nechce chodit a rovnou rikam, ze nejsem jedinej ze zamestnancu co se tam boji bejt samy...
    -jinak u vsech tech udalosti byli aspon 3 pary oci...

    taakze se ptam... zna nekdo nejakyho samana, carodeje co ma/dava amulety na ochranu proti duchum? :X (aaano nikdy sem si nemyslel, ze si neco takovyho budu chtit poridit, ale byl bych nerad, aby mi na hlavu ze stropu spadnul vetrak... :/ )
    MORTWYRTHA
    MORTWYRTHA --- ---
    PAMETNIK: je to ve stinu, je to tam primo videt :-DDD
    PAMETNIK
    PAMETNIK --- ---
    MORTWYRTHA: Mnooo, mas pravdu v tom, ze pokud je blesk na prave strane fotaku (jako ze byva), tak i ten nepatrny rozdil v uhlu by ty psi chlupy mohly zakryt. Rozhodne na to nebyl dotaz a tak to nebudeme resit :-)
    MORTWYRTHA
    MORTWYRTHA --- ---
    PAMETNIK: to neni zadnej odraz, je to lampa na ulici, zvetsi si tu fotku a uvidis to. Krom toho je to ve stinu toho psa, takze by na to ten blesk nemel takovej vliv

    PAMETNIK
    PAMETNIK --- ---
    MORTWYRTHA: Podle mne to myslela vazne. Jinak bych se tim vubec nezabyval :-) Ono pokud nekdo nema trochu zkusennosti s focenim (a technikou obecne), tak se mu to muze jevit "ducharsky", kor kdyz se dozvi ze vedle v byte nekoho zabili :-)
    To uz horsi bylo, kdyz jsem se asi pred rokem s nekym na netu hadal, ze ty "orby", ktere vyfotila jsou castecky prachu. Dotycna si to ale nedala vysvetlit a tak jsem to vzdal. Proste chce videt "orby" a tak je ma :-D
    MORTWYRTHA: To mne napadlo jako prvni, lec rychle jsem od toho upustil. Proti blesku, by ta obrazovka nemohla az takhle ostre svitit. Ale zrejme tam bude odraz neceho od neceho.
    MORTWYRTHA
    MORTWYRTHA --- ---
    THE_BALROG: to oranzovy je lampa v nejakym filmu na stanici Nova, kdyz si to zvetsite, je to jasny...ach jo, lol :-DDD
    MORTWYRTHA
    MORTWYRTHA --- ---
    me by spis zajimalo, jestli si z nas AURORA: nedela prdel... nebo jestli to mysli vazne a o to je to tim padem smutnejsi :-D
    PAMETNIK
    PAMETNIK --- ---
    THE_BALROG: Jo, to mne taky napadlo. Ale ten uhel v jakym je ta obrazovka tomu moc neodpovida. Pesan ale mohl mit neco blyskaveho na obojku ..... rozhodne "ducharinu" v tom zadnou nehledam :-)
    THE_BALROG
    THE_BALROG --- ---
    PAMETNIK: oranzovy svetelko je svetlo z fotaku, co slouzi k ostreni
    PAMETNIK
    PAMETNIK --- ---
    MORTWYRTHA: Jj. Vlasy blizko pred objektivem ve svetle blesku by to mohly byt.
    MORTWYRTHA
    MORTWYRTHA --- ---
    AURORA: mne to teda prijde jako vlasy :-D
    PAMETNIK
    PAMETNIK --- ---
    AURORA: Tak tohle vypada zajimave. Netusim, jak to mohlo vzniknout. Divny na ty fotce mi jeste prijde to intenzivni oranzovy bodovy svetylko co ma pesan za pravym uchem. Vzhledem k tomu, ze fotka je brana bleskem, tak i kdyby to bylo neco na obrazovce te TV v pozadi, tak to nemuze az takhhle svitit do objektivu. Mas jeste ty dalsi fotky ? Mozna tam bude videt neco dalsiho, co napovi. Jsem spise skeptik, takze "ducha" si schovavam az jako posledni moznost :-)
    AURORA
    AURORA --- ---
    Hoy, mám tady nějakou zajmavost ohledně fotek. Když sme se s přítelem přestěhovali do novýho bytu, pořídili sme si štěně, který sme často fotili, aby bylo zachováno jak roste. Jednou večer sem přítele a psa fotila a najednou koukám, že na fotce jsou divný čáry. Řekla sem si teda, že mi asi něco vlezlo do objektivu tak sem pohlídala šňurku od foťaku atd a udělala druhou fotku. Bylo to na ní ještě víc. Nakonec to mám asi na pěti fotkách, vylučuju, že by se rozbil foťák nikdy předtím ani potom to neudělal. Taky vylučuju jakýkoli předmět před objektivem, už jen pro to, že čára je dvojitá a nějaká mlha je i v zadu u šátků. Fotka je stará už asi rok, od tý doby sem to nijak neřešila, jen mi to přišlo dost záhadný. Nedávno sem se dozvěděla, že ve vedlejším bytě asi před sedmi lety zabili při vloupačce souseda, ale tim neříkám, že to má nějakou spojitost. Jen by mě zajmalo, co si myslíte, že by to mohlo bejt.

    100_5917.JPG (559754 B)
    PAMETNIK
    PAMETNIK --- ---
    GOBERS: Ano, presne tak to ve spolecnosti funguje. Coz ale vubec nemusi znamenat, ze ta vetsinova interpretace je i spravna. Je proste pouze a jen vetsinova :-) Na "spravnost" cehokoli si delam pouze svuj vlastni nazor a nazor vetsiny mne pri tom vubec nezajima ..... .
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    PAMETNIK: Primarne neni zadna "spravna" a "nespravna" interpretace. Jde proste o to, ktera je vetsinova - cim vic je zastavana, tim vic ten symbol podle ni funguje, to je celkem proste.
    PAMETNIK
    PAMETNIK --- ---
    GOBERS: Vsak prave. A z ceho teda se da usuzovat, ze interpretace urcite skupiny lidi je ta spravna ? Muze byt taky sektarska totiz :-)
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    PAMETNIK: Inu... to je to same. Symbol sam o sobe bez lidi, kteri ho interpretuji neznamena nic.
    PAMETNIK
    PAMETNIK --- ---
    PAMETNIK: Ato zlo s tim spojene, delaji zase jenom (zfanatizovani) lide a nikdo jiny.
    PAMETNIK
    PAMETNIK --- ---
    GOBERS: Symbol SE sam nikam neposunul. Pouze ho pouzili lide, kteri nejsou dneska "v oblibe". To samy jako slovo soudruh je dneska malem nadavka a pritom to je neco jako kamarad. Tot vsjo. A pokud se dnes rika, ze 666, nebo 616 je satanovo cislo, je to zase a jen lidska projekce :-P
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    ja v magii vyssich cisel neverim. chapu, ze mezi 2 a 3 je principialni rozdil (neexistence vetsiny, zarucena nerovnovaha), priroda vyhradne uplatnuje parovy pocet, licha cisla ji az na par vyjimek z rise rostlin moc nevoni, a proto je velebime jako vzacnost.
    ale proc by melo byt 666, navic vazane na dekadicke vyjadreni, necim zvlastni...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam