• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MILANLXRDuchové,Poltegaister,strašidla unás..aneb místo kde jsem něco takového zažil,doporučení na místa kde přespat a něco nadp
    JOPS
    JOPS --- ---
    CRAZYHEAD: cetl jsem o tom asi to samy co ty :))
    CRAZYHEAD
    CRAZYHEAD --- ---
    Slyšeli jste o lese zvaném Bor? Má se nacházet u sídliště máj v českých budějovicích a záhadami se to tam prý jen hemží. Tajemné hlasy, časové smyčky atd. Taktéž tam má být nakumulovaná negativní energie z mnoha sebevražd které se tam udály. Byl jste tam někdo? Díky předem za info
    CH4MISS
    CH4MISS --- ---
    PREBRAL: ..tak diky za vysvetleni, lidem co sem to ukazal, tak me to nikdo z nich nevysvetlil, spis blaznili, ze sem vyfotil ducha, a tomu jsem ja zrovna moc neveril... :))
    MORTWYRTHA
    MORTWYRTHA --- ---
    CH4MISS: myslela jsem, ze jsi na fotce :)))... takze ne, nejsi to ty ale ten kluk
    PREBRAL
    PREBRAL --- ---
    CH4MISS: Podle EXIFu je to celých 6 vteřin, do toho jednou blejsknuto. ISO 50, čili velmi malá citlivost co se týče světla. Tipoval bych, že foťák měl nastavený "noční režim", kdy se doba expozice automaticky nastaví tak, aby odpovídala světelným podmínkám, ale do toho to jednou blejskne.

    Při tomhle nastavení tedy foťák jednou blejsknul, čímž zachytil všechny ty lidi na obrázku, ale pak ještě 6 vteřin exponoval a chytil některé hodně jasné prvky (obličej ozářený ohněm (nebo jiným zdrojem svétla, co tam byl), bílé boty, bílý nápis na mikině - všimni si, že je tam 2x). Na zbytek byla bez blesku a na tak malou citlivost příliš velká tma.
    CH4MISS
    CH4MISS --- ---
    KATYX7: ..je to foceno obyc fotakem, samsung s 600, zadny upravy sem na tom nedelal,jak sem to vyfotil tak to je, ani si nejsem vedom, ze bych to fotil na nakej delsi cas
    KATYX7
    KATYX7 --- ---
    CH4MISS: čim jsi to fotil?? A ta tvář je ti známá, nebo je to jako někdo uplně cizí, koho jsi nikidy neviděl?
    MORTWYRTHA
    MORTWYRTHA --- ---
    CH4MISS: mne prijde, ze jsi to ty, ze jsi se z pohledu na fotografa presunul do pozice, kde ti neni videt do obliceje... ze je to foceny na delsi cas, proto jste tak rozmazany + mozna nejaka ta uprava v PS a duch je na svete
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    CH4MISS: je to zajimave, ale vetsina opravdu diskutabilnich duchu NENI barevnych - toto je bud predesla expozice, a nebo odraz nekoho, kdo stal mimo osu objektivu.
    CH4MISS
    CH4MISS --- ---
    ..asi 4 roky zpet jsem vyfotil tuto fotku, te hlavy co je nad tim klukem v levo sem si vsiml az po delsi dobe, nak si to nedovedu vysvetlit, treba to sem patri, kdyztak me smazte ..

    S6000105.JPG (1036134 B)
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    ANCHATON: ja myslim, ze to je prochozene ze az. a zdaleka nejen po nohach :)
    DRUI
    DRUI --- ---
    THQ: jj, pak je jeste dil ze slovenska s cachtickou pani a to je teprv prdel :D
    ANCHATON
    ANCHATON --- ---
    TLUSTEC: treba tam je specialni cesta kterou nikdo nechodi dokud nezavadi o bludnej obrubnik
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    tedy krom onanujiciho bezdomovce a neumeleho pokusu ukrajinskych delniku o ziskani financnich prostredku.
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    obavam se, ze na petrine nic neni. tou trasou chodi davy studentu z hospody nahoru ke kolejim, kdyz uz nic nejede, a nikdy se nikomu nic divneho neprihodilo.
    THQ
    THQ --- ---
    DRUI: dík, je docela legrační nechat si historii Housky vysvětlovat americkou angličtinou od týpka co vypadá že přiletěl výsadkem z Iráku :-)
    PAMETNIK
    PAMETNIK --- ---
    DRUI: To je asi anglicky ze ? A tomuto jazyku nerozumim ...... . Jinak ale celkem prijatelne (podle meho nazoru) vysvetleni je i v ceskem serialu Strazce dusi (2x04). Samozrejme si musime odmyslet tu filmarskou "omacku", ktera je tam dodana aby to bylo poutave.
    DAPHNEE
    DAPHNEE --- ---
    ANCHATON: tak ja te tam vezmu.. :) jako neprazak a navic clovek co ma rad prochazky jsem stihla prozkoumat mista, kde mnoho mych kamaradu rodilych prazaku vubec nebylo :)
    ANCHATON
    ANCHATON --- ---
    DAPHNEE: ja jsem klasickej prazak co o spouste mistech vubec netusi ani po x letech. napr. Nebozizek popravde slysim poprve :) ja teda nekreslim ale ve vice lidech bych se tam urcite projit nebal :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam