BLAF: kazdej ma cit a talent na neco jinyho... kazdej ma jiny vnimani a kazdej se pohybuje v jinym prostredi, u nekterych lidi je to neco jako sesty smysl u nekterych je to vyvolane sílou te napr. entity - ze by si toho musel vsimnout i uplnej zabednenec
Jak si vysvetlit statisticky neopodstatnene nezazivani vaginalniho orgasmu u vetsiny zen? Taky neexistuje? - mozna blby prirovnani ale jsem unavena a jsem lina vymyslet lepsi :)))
ale taky si hodne myslim, ze lidi v sobe zabili to ridit se svou intuici, svymi smysly, vsechno resi pres logiku a rozum a tim se tyhle schopnosti dost uzaviraji, neco treba vidi nebo slysi a casto to svedou na nejakou logickou vec aby si nic takovyho nemuseli pripustit (i kdyz samozrejme lidi taky casto v uplnym prdu vidi deset certu uplne zbytecne) - ja napr verim v telepatii aspon do urcity miry je mozna urcite, vzdyt pouzivame naprosty minimum naseho mozku, ta brana - otevrit se takovym vecem - bypodle me by mohla jit otevrit kazdemu, je otazkou jestli by to kazdy ustal a jestli je to dobrej napad
ja mela zazitku plno a naprosto v to verim, nemuzu jinak - i kdyz to neprozivam na dennim poradku
jako priklad uvedu sveho nevlastniho stryce, kteremu bohuzel zemrela dcera, s manzelkou si poridili druhe dite - syna - a ten jim jako maly vypravel, ze si s nim chodi povidat nejaka holka a presne ji popsal jak vypadala jejich dcera... po case nejak dosli stryc s jeho exmanzelkou k tomu, ze ji koutkem oka take vidaji, jak se obcas mihne chodbou ale bali se to rict jeden druhemu, aby nebyli za blazny... po case to ustalo, oni jiz nejsou spolu a ani v tom byte
mozna budu u hodne lidi za blazna, ale ja verim v Boha, v andely, v astral, v duchy a vsemozny tyhle mrchy... neni to vychovou, neni to nabozenstvim, je to zkusenostma a zazitkama