ZUBNI_VILA: u nas mame spatny cca 3 mista, co jsem vycitila... 1. je jedna strana baru, kde se pohybuju docela dost a nemusim to tam ani pres den, kdy mam porad co delat a porad s nekym komunikuju, natoz v noci kdy jsem tam sama, ticho... v tom miste je bohuzel mycka, pipa a dřez, takže když uklízim bar a připravuju snídaně, tak mám neustále pocit, že za mnou někdo stojí, naklani se nade mnou a kouka mi pres rameno... ten pocit je naprosto zivej, ze ma clovek chut se neustale otacet...naposledy se tam za mnou ozvalo strasne hlasite ,, EHHMMM" ze jsem az nadskocila leknutim a otocila jsem se, ze je to nejaky host... ale nikde nikdo... ani na kamere... dokonce jsem zavolala i kamarady z policie, co meli sluzbu aby to tam prijeli prohledat, jestli tam nekdo neni a nebyl... nikdo se nikdy neschoval... dvere zamcene... takze ja uplne vyklepana
Dalsi misto je nad sklady, v internetove mistnosti, pokazde, kdyz jsem tam v noci byla, tak jsem za zdi slysela ranu, jako by na podlahu spadnul pytel s piskem... nikdy jsem se nesla podivat, co to je... nedelam chybu jako hororový hrdinové :-D.. sedim ani se nehnu strachy a cekam, az me prejde nejvetsi strach a paralyzace, abych se vydala na utek...
No a posledni je v prvnim patre v jedne casti chodby. Jednou jsem sla spat tam na pokoj, kdyz v hotelu vubec nikdo nebyl a tim padem nehrozilo, ze by nekdo hledal na recepci. Kdyz jsem zacinala trochu usinat, uslysela jsem z vedlejsiho pokoje, jak nekdo otevrel a nasledne zavrel dvere... trvalo mi asi 2 sekundy, než mi došlo, že jsem v hotelu uplně sama.... Jako hostovi by mi to neprislo vubec divny, protoze host nevi, kolik je v hotelu jeste lidi a zvuky prisuzuje jinym lidem... ale ja, kdyz VIM, ze tam nikdo neni, jsem se mohla posrat strachy... uz jsem neusnula a zdrhla zpatky na recepci
Tyhle veci jsem neslysela kdyz jsem byla rozrusena nebo moc unavena... byla jsem uplne v pohode, nevystrasena, nevystresovana, myslela jsem na neco uplne jinyho nez na nejaky bubaky.