MORTWYRTHA: no, kdyz mi napises "já jsem spiritismus nikdy neprovadela" a vzapeti dodas "jednou jsem vyvolavala duchy", jaksi nevim, co si o tom mam myslet :)
pokud jde treba o ten spiritismus, pak rozhodne nejsem skeptik, ale stale zustavam ostrazity a vyzaduju presne informace. to, ze verime na duchy, neznamena, ze jsme debilove s pulkou mozku (byt tomu nazev klubu odpovida: pravopisne chyby, bez odrazek za carkou a s nejakym novym terminem poltegaister). o tech poltergeistech jste mluvily celkem obsirne a podrobne. u spiritismu/vyvolavani duchu mi tohle chybelo.
a to rovnez i tady:
MICHALANGELO:
sry, na tyhle moudry rady shury jsem trochu alergicky. kdyby si michalangelo primyslel pojidani cesneku proti upirum, svazovani tkanicek od bot kvuli uzemneni a obetovani mouchy na oltari z kostky cukru, ma to stejnou hodnotu :) byt musim uznat, ze jinak ses docela snazil. treba to o tech ochrannych kruzich vubec neznam...
takze, michalangelo, pokud nas chces pred cimkoli varovat, bylo by dobre sve duvody trochu vypodlozit a nestavet je tu jako prirodni zakony. mozna i zminit neco o tom, jak ses ty informace dozvedel. kamaradka me pomerne casto zasobuje pitomostma z obskurnich webu. naposledy o previbrovani v roce 2012 do pateho rozmeru :) ale u ni aspon vim, na cem jsem.
a mortewyrtho, od tebe by to chtelo lepsi popis nez dve odporujici si vety s dovetkem "poznamenalo me to". (navrh: kdy, v kolika letech, s kym, proc, jak, s jakym vysledkem, s mediem nebo ouija destickou...)