• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MILANLXRDuchové,Poltegaister,strašidla unás..aneb místo kde jsem něco takového zažil,doporučení na místa kde přespat a něco nadp
    PISKOTKA
    PISKOTKA --- ---
    TO: WRYKOLAKAS
    Jak asi šťastný je člověk na světě, když žije jen pro to, aby škodil druhým? Není pro takovéhoto člověka jiný druh zábavy, než jen trollovat?
    Jsem-li magor, tak asi s velice dobře vyvinutým instinktem, který mi říká, že to, co tu píšeš, je jen odrazem tebe samého.
    Odpouštím ti.
    Najdi si však, s pokorou prosím, jiný web, kde se budeš moci takto vyjadřovat. Nyx je pro slušné lidi a pro ty, kteří mají co nabídnout.
    Nemáš-li k tomuto vláknu, do této diskuze, co nabídnout, nechoď sem.
    p.s.: jsi důkazem, že je i něco horšího než jen ti duchové a přízraky :-)
    PISKOTKA
    PISKOTKA --- ---
    Asi tak :-)
    GUYVER
    GUYVER --- ---
    GUYVER: Strašání by se mělo koncentrovat zhruba v téhle oblasti:


    Je tam ještě něco divného?

    GUYVER
    GUYVER --- ---
    PISKOTKA: Tohle je ta pumpa? Takže ten les za ní?

    PISKOTKA
    PISKOTKA --- ---
    GUYVER: Ty "balónky"- jedeš po D11, po pravé straně mýjíš pumpu,pak chvíli nic a začíná lesík, jím projedeš a jsi v oblasti obce Líšnice. Tak na začátku toho lesíka.
    GUYVER
    GUYVER --- ---
    KAERI: Probošt přestoupil k luteránům, oženil se s jeptiškou a nějak tam celkově upadla morálka. Myslím, že to tam muselo i obsadit vojsko... zkrátka sodomagomora.
    KAERI
    KAERI --- ---
    PISKOTKA: Tak to jsou věci. Já jsem prožila většinu života v Ústí a přes Šedivec jsme jezdili celkem často autem a na kole jsem se přes něj vracela z cyklisťáku, ale nikdy jsem si ničeho nevšimla.


    GUYVER: Jaký průser měli v Dolních Kounicích?
    GUYVER
    GUYVER --- ---
    PISKOTKA: Ten kus silnice s balónkama je mezi křižovatkou a odpočivadlem?
    GUYVER
    GUYVER --- ---
    PISKOTKA: Ten hřbitov byl podle popisu spíš na tom poli u lesa, kdežto hábitníky jsi viděla v lese. Že by měli sebevrazi tak velký akční rádius se mi nezdá. Ale záleží na tom, kolik jich tam pohřbili. Na Smolno u Velkého Újezda v Oderských vrších je vozili z dost velké spádové oblasti, takže jich tam bude nejspíš hodně (nyní ve vojenském prostoru Libavá). Klášter s pohřebištěm sebevrahů nejspíš nesouvisí, sebevrazi nesměli být pohřbeni v posvěcené půdě. Otázkou je, jestli je to tam divné, protože tam pohřbívali sebevrahy, nebo tam pohřbívali sebevrahy, protože to tam bylo divné a nějaký sebevrah už neměl co svou přítomností pokazit. Tam, kde byl klášter, by měly být nějaké pozůstatky. Hábitníci by spíš ukazovali na mnichy než na sebevrahy. Jestli oni tam neměli nějaký průser jako v Rosa Coeli v Dolních Kounicích.
    PISKOTKA
    PISKOTKA --- ---
    Dočetla sem se o tom, že v dané lokalitě kdysi stával klášter, kde pobývali mniši v šedivých hábitech, a odtud název obce. Jakou souvislost to má nebo nemá s tím pohřebištěm sebevrahů netuším. Ve výňatku ze šedivské kroniky je jen název "Jankův palouk" nebo něco takového, na historické mapě se také nic zvláštního vyčíst a dovědět nedá... Nějaké rady?
    PISKOTKA
    PISKOTKA --- ---
    Ano, silnice 360, začlo to u vjezdu do toho stromoví, tam ti v hábitu, a skončilo to po výjezdu z toho stromoví, kde už začínají parcely a přijíždíš do města Letohrad. U těch parcel sem najednou měla pocit jakéhosi osvobození, mohla sem zas normálně dýchat, úzkost přešla... strašné pocity a natož když vidíš a cítíš něco, co bys logicky vidět "neměl". Ty bílé dušičky, či co to bylo, to zase bylo od křižovatky směr Žamberk, ale nejdřív projíždíš území obce Líšnice
    GUYVER
    GUYVER --- ---
    PIKO23: Ten hřbitov sebevrahů by mělo být to pole v rohu:

    http://www.orlicko.cz/sedivec

    GUYVER
    GUYVER --- ---
    PISKOTKA: Myslíš ten les u silnice 360?
    PISKOTKA
    PISKOTKA --- ---
    Zdravím,
    měla jsem dost práce a málo času, sem zajít.
    Jde o Pardubický kraj, okres Ústí nad Orlicí, obec Šedivec, kterou prochází silnice D11, a v té obci Šedivec, je velká křižovatka. Dosti přehledná, ale prostě se tam neustále dějí bouračky, ze všech čtyř stran na okolní obce, od té křižovatky, je plno míst s pomníčkama, kde kdo to opřel s autem, motorkou a nepřežil to. Už místní úřady KONEČNĚ "začli" tuto oblast řešit, že jí přestaví na kruháč, aby už ke smrťákům nedocházelo...
    Asi si umíte představit, co se na takto divném místě děje za věci. Já konkrétně, jsem vnímavější osoba, a když tím místem projíždím, tak za dne při plné viditelnosti, tam potkávám osoby, duše... či co... Z té křižovatky, směrem na město letohrad, silnici lemuje les, kde sem při jízdě na kole viděla jakési muže v hábitech s kapucí, jak stojí za krajnicí a snažili se mě stáhnout do příkopa... Když sem to v šoku vyprávěla svému chlapovi, tak se podíval na internet a zjistil, že v této oblasti, kde sem "to" viděla, je pár metrů dál jakési pohřebiště sebevrahů. Z toho jednoho zamrazí.
    Z té křižovatky směrem na město Žamberk, opět kus silnice lemované stromy, sem zase v pravé poledne viděla jakési "duše" či co, vypadalo to jak bílé úzké balónky, vznášející se nad krajnicí silnice, pletli se mi do cesty, ale vybrala sem balanc... byla sem "jen" na kole, ale asi si umím představit člověka, který těmito úseky jede ve vysoké rychlosti autem a najednou uvidí toto, ... tak asi ... má z leknutí tendenci to auto strhnout... toto místo je divné a všichni, co tu žijí, vědí, co je Šedivec...
    Jsem magor?
    Přeji hezký den osobo s nickem WRYKOLAKAS, teď mi poraď, o co to go. :-)
    GUYVER
    GUYVER --- ---
    PISKOTKA: Kde konkrétně? A co tam vidíš, co bys neměla?
    KALIPH
    KALIPH --- ---
    PISKOTKA: Ahoj, já bych ti klidně i zkusil poradit. Nemohli bychom to pobrat zde v diskuzi? Místní mi přijdou docela chápaví.)
    PISKOTKA
    PISKOTKA --- ---
    Zdravím, sháním někoho, kdo by mi poradil. Jde o jedno místo, kudy když projíždím, vidím něco, co bych asi neměla ( za bílého dne )... jde o nejznámější křižovatku v kraji, kde je vysoká úmrtnost. Mohu s někým konzultovat? Předem všem děkuji za odpověď.
    ALEF_I
    ALEF_I --- ---
    O jedné holčičce z jiné dimenze je i další naše pátrání. Předlohou mu byla zmínka Arnošta Vašíčka v knize - Setkání s tajemnem. Pojednává o přízraku malého děvčátka, které se prochází po zpravidla zasněžených pláních v okolí Lomnice nad Popelkou. Známe čtyři nezávislé pozorovatele tohoto jevu. Dva se svěřili mikrofonu. Hlas je mírně upraven pro skrytí identity svědků:
    http://www.alef-investigation.cz/mnews/data/files/media/svedci.mp3
    Pokud vás povídání navnadilo, můžete si přečíst i článek:
    Alef investigation | Po stopách Lomnického přízraku
    http://www.alef-investigation.cz/?mn_post=16
    ALEF_I
    ALEF_I --- ---
    PIKO23: Co se pohřešované Ivany K. týče, mám svědectví, ve kterém svědkyně říká, že dívku míjeli autem a když se za ní ohlédli už na silnici nebyla... Ta jiná dimenze by seděla. Zmizela u loveckého zámečku v loukovské bažantnici, zhruba. http://bambuser.com/v/3011267?page_profile_more_user=2

    CHORBON: Ano, to je to druhé naleziště, tam je překladiště fa. antolin:
    http://www.alef-investigation.cz/prisovice/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam