Zdravím,
měla jsem dost práce a málo času, sem zajít.
Jde o Pardubický kraj, okres Ústí nad Orlicí, obec Šedivec, kterou prochází silnice D11, a v té obci Šedivec, je velká křižovatka. Dosti přehledná, ale prostě se tam neustále dějí bouračky, ze všech čtyř stran na okolní obce, od té křižovatky, je plno míst s pomníčkama, kde kdo to opřel s autem, motorkou a nepřežil to. Už místní úřady KONEČNĚ "začli" tuto oblast řešit, že jí přestaví na kruháč, aby už ke smrťákům nedocházelo...
Asi si umíte představit, co se na takto divném místě děje za věci. Já konkrétně, jsem vnímavější osoba, a když tím místem projíždím, tak za dne při plné viditelnosti, tam potkávám osoby, duše... či co... Z té křižovatky, směrem na město letohrad, silnici lemuje les, kde sem při jízdě na kole viděla jakési muže v hábitech s kapucí, jak stojí za krajnicí a snažili se mě stáhnout do příkopa... Když sem to v šoku vyprávěla svému chlapovi, tak se podíval na internet a zjistil, že v této oblasti, kde sem "to" viděla, je pár metrů dál jakési pohřebiště sebevrahů. Z toho jednoho zamrazí.
Z té křižovatky směrem na město Žamberk, opět kus silnice lemované stromy, sem zase v pravé poledne viděla jakési "duše" či co, vypadalo to jak bílé úzké balónky, vznášející se nad krajnicí silnice, pletli se mi do cesty, ale vybrala sem balanc... byla sem "jen" na kole, ale asi si umím představit člověka, který těmito úseky jede ve vysoké rychlosti autem a najednou uvidí toto, ... tak asi ... má z leknutí tendenci to auto strhnout... toto místo je divné a všichni, co tu žijí, vědí, co je Šedivec...
Jsem magor?
Přeji hezký den osobo s nickem WRYKOLAKAS, teď mi poraď, o co to go. :-)