• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MILANLXRDuchové,Poltegaister,strašidla unás..aneb místo kde jsem něco takového zažil,doporučení na místa kde přespat a něco nadp
    GUYVER
    GUYVER --- ---
    PISKOTKA: Kde konkrétně? A co tam vidíš, co bys neměla?
    KALIPH
    KALIPH --- ---
    PISKOTKA: Ahoj, já bych ti klidně i zkusil poradit. Nemohli bychom to pobrat zde v diskuzi? Místní mi přijdou docela chápaví.)
    PISKOTKA
    PISKOTKA --- ---
    Zdravím, sháním někoho, kdo by mi poradil. Jde o jedno místo, kudy když projíždím, vidím něco, co bych asi neměla ( za bílého dne )... jde o nejznámější křižovatku v kraji, kde je vysoká úmrtnost. Mohu s někým konzultovat? Předem všem děkuji za odpověď.
    ALEF_I
    ALEF_I --- ---
    O jedné holčičce z jiné dimenze je i další naše pátrání. Předlohou mu byla zmínka Arnošta Vašíčka v knize - Setkání s tajemnem. Pojednává o přízraku malého děvčátka, které se prochází po zpravidla zasněžených pláních v okolí Lomnice nad Popelkou. Známe čtyři nezávislé pozorovatele tohoto jevu. Dva se svěřili mikrofonu. Hlas je mírně upraven pro skrytí identity svědků:
    http://www.alef-investigation.cz/mnews/data/files/media/svedci.mp3
    Pokud vás povídání navnadilo, můžete si přečíst i článek:
    Alef investigation | Po stopách Lomnického přízraku
    http://www.alef-investigation.cz/?mn_post=16
    ALEF_I
    ALEF_I --- ---
    PIKO23: Co se pohřešované Ivany K. týče, mám svědectví, ve kterém svědkyně říká, že dívku míjeli autem a když se za ní ohlédli už na silnici nebyla... Ta jiná dimenze by seděla. Zmizela u loveckého zámečku v loukovské bažantnici, zhruba. http://bambuser.com/v/3011267?page_profile_more_user=2

    CHORBON: Ano, to je to druhé naleziště, tam je překladiště fa. antolin:
    http://www.alef-investigation.cz/prisovice/
    GUYVER
    GUYVER --- ---
    ALEF_I: Tam se vraždí skoro jako na Key Mariah.
    CHORBON
    CHORBON --- ---
    ALEF_I: v prisovicich jsem na tom nalezisti tocil s archeologama, je to vicemene vesnice a ted je na ni postavena hala grupo antolin, prej to zakonzervovali betonem....
    PIKO23
    PIKO23 --- ---
    ALEF_I: Jestli holčička jen pouze není na jiné frekvenci v jiné realitě ale na tom samém místě. Vubec bych se nedivil. Jo a do toho domu bych ani nevkročil !
    GUYVER
    GUYVER --- ---
    ALEF_I: Ono stačí, že se tam bojovalo. O tom Němcovi jsem říkal, že je pod kuchyní. Ta nebyla podsklepená a byla pod ní taková komora, zasypaná hlínou. Ta obec je kde? Já vím o jedné u Příbrami.
    ALEF_I
    ALEF_I --- ---
    GUYVER: Jo, nějaký nebožtík, to by mohlo být. Znám obec, která je z části postavená na 3000 let starém pohřebišti. Tolik sebevražd, vražd, smrtelných nehod a prac. úrazů končících smrtí se na tak malý počet obyvatelstva nevidí.
    GUYVER
    GUYVER --- ---
    ALEF_I: Většinou tohle všecko dohromady. Špatné místo si přitáhne odpovídajícího majitele a odpovídajícího stavitele a už to jede. Nasosá se to do zdí a potom to tam čeká... Ten barák, o kterém mluvím, byl postaven na místě původního domu, zničeného za války, na zahradě bylo kulometné hnízdo, takže se tam i bojovalo a kdoví co. Vždycky jsem říkal, že tam musí být zahrabaný mrtvý Němec. Navíc, byl ten barák architektonicky velice zmršený (kostka s pyramidovou střechou, uvnitř hodně místa zabíralo schodiště, velká rohová okna přes většinu venkovní stěny, nemožnost pořádně využít prostor v místnostech... Kletba přímo ne, ale byl příčinou sváru v rodině.
    ALEF_I
    ALEF_I --- ---
    GUYVER: A v čem myslíte, že je problém? Špatné místo, nevhodně koncipovaná stavba, první obyvatelé, kletba...
    GUYVER
    GUYVER --- ---
    ALEF_I: Tak takovéhle baráky je nejlepší zbourat a postavit znova někde úplně jinde a jinak. Jeden takový jsem měl.
    ALEF_I
    ALEF_I --- ---
    Dobrý den, jsem zde na fóru nováčkem. Při pročítání starších příspěvků jsem narazil na zmínky o podivném, snad prokletém domě ve středních čachách. Prvně byl článek publikován na stránkách Záhady & Mystéria (dnes EsoterikWeb) . Tenkrát mne dům a osudy jeho obyvatel též zaujaly, autorka byla tak laskavá, že článek sepsala znovu a já jsem si jej dovolil doplnit o fotografie... Pokud budete mít zájem, můžete se podívat: http://www.alef-investigation.cz/?mn_post=70
    TESSS
    TESSS --- ---
    DIVER: skoda, ze se odstehoval
    DIVER
    DIVER --- ---
    CHORBON: dobrej napad!
    CHORBON
    CHORBON --- ---
    HANESZ: nech tam rozsviceno a zapni tam pres noc gopro nebo aspon diktafon...
    TESSS
    TESSS --- ---
    KAERI: bud v pohode, me taky jako malou navstevovaly ruzny postavy a osoby. Detskej mozek jeste neni uplne vyvinuty a pospojovany
    KAERI
    KAERI --- ---
    Další pokračování: odpoledne u nás byla švagrová a přišla s moc hezkým vysvětlením (v předsíni visí porůznu bundy a fantazie si doplňuje). Vzhledem k tomu, že to předchozí odpoledne jsem ze své bundy málem měla infarkt, znělo to moc hezky a pravděpodobně. Malá pak chytla horečku, důvod nevíme doteď, ale už to povoluje, zdá se. V noci jsem k ní vstávala a protože byla celá propocená, hodila jsem ji na stůl a jala se jí převlíkat pyžamo. Když jsem ji postavila, abych ji mohla líp vzít, podívala se opět do předsíně a řekla: "Neboj, neboj, pán, neboj." Znělo to, že mluví sama k sobě. Zkontrolovala jsem, co asi v tom úhlu může vidět, co by vypadalo jako pán. Vůbec nic. Rozsvícenou předsíň a holé stěny. A můžu si říkat dokola, že měla osmatřicítky... Co nám to doprčic chodí po bytě za chlapa, že ho nikdo jiný nevidí?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam