GILHAD: zel, toto neni mozne.
PECA: snazim se o co nejdelsi najezdy, ale ne vzdy to situace dovoli. Vykroje 1x5cm napriklad... mas 5mm na kazdou stranu, a pokud se ten material rozlije, neni navratu.
Spis si prave chci pohrat (a take pohravam) s technikou co nejkratsiho casu k propaleni, aby se nenatailo moc materialu, nicmene dari se velmi sporadicky. Spis zjistuju, ze delsi cas a mensi vykon funguji lip. Ono by se mi taky libilo, kdyby na ten "punch" (coz je nazev toho propalu) sel stahnout tlak plynu (jak pise Gilhad), jenze to bych musel predelat zdroj z analogu na digitalne rizeny. Totiz: u vystupu kontroleru je DA vystup 1-10V, ktery udava intenzitu vykonu - ale podle manualu by mel udavat intenzitu tlaku plynu. Coz je ponekud zvlastni - vyzkouseno v praxi pres konzolovy kabel, tim DA vzstupem tam skutecne jdou hodnoty Power, nikoli Pressure. A navrch bych musel mit nejakou rizenou skrtici klapku (coz by se jiste poresit dalo), ted se pohybuju pouze v rozmezi foukam-nefoukam (klasicky elmag ventil). A bohuzel nejde "stopnout" rekneme 3s po zacatku a pak zase rozjet - toto mi kontroler neumoznuje. Varianta B je jiny kontroler, ale to jsou zase desitky tisic a nejisty vysledek.
Takze mi nezbyva, nez hledat nejakou tajnou fintu, know-how mudrcu...