MIKULAS: no ted je treba i kutilska licence zdarma solidworksu a F360 je proti nemu neco jako trabant. Ja osobne nemam F360 vubec rad protoze jsem si vyzkousel i jine cad/cam sw, spokojeni jsou s tim hlavne ti, kteri nikdy s nicim jinym nedelali. Uz jen odezva UI je neco strasneho a oproti solidworksu na stejnem HW bych to popsal jako dneska zit na internetu s dial up modemem na 57.6 kBaud. Ja s nim musim zit hlavne proto, ze ho pouzivaji moji zakaznici a potrebuji pro muj ridici system postprocesor do nej a i v tomhle ohledu je to strasny peklo. To co fungovalo predtim po posledni aktualizaci ktera o sobe navic ani neda casto vubec vedet najednou nefunguje takze mam s tim spoustu prace navic uplne zbytecne protoze vyvoj tam vede nejaky nejspis plnodementni manager. Na druhou stranu, i kdyz si clovek licenci plati, dostane za malo penez docela dost muziky i pres vsechny problemy kterych je pozehnane. Jako velky problem a duvod proc ho nemam rad dal je to, ze pred uvedenim F360 autodesk skoupil konkurencni produkty jen proto aby je zrusil a nekonkurovali F360. Ted kdyz je kutilska licence Solidworksu zdarma, nema prakticky pro kutily pouzivani F360 zadny smysl.