• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    POLOVIBlackBerry
    BOUCNER
    BOUCNER --- ---
    MADBANANA: no hádat se nechci, ale říct, že trackpad není potřeba jen proto, že ty si mu nepřišel na chuť je trošku zavádějící názor :-). Ostatně člověk nepotřebuje dnes pohlavní orgány, když se zvládne rozmnožit uměle, stačí mu jen zásobárna spermií a vajíček :-) ale jde o to, že některým z nás mnohem víc vyhovuje způsob po staru, pro mě má plus v tom, že používám BB z 50% jako přehrávač, trávím hodně času na cestách a díky tomuhle čudlíku ovládám základní věci poslepu. Například nesnáším permanentně ošmatlanej displej a vadí mi kmitání prstu při čtení knížky :-) jsou to kraviny, to nepopírám, určitě bych to zvládla i bez nich ,ale pro mě je zrovna tohle u BB výhoda a ne něco, co s klidem zahodím v rámci "pokroku". Pro mě není pokrok to, vzdát se jedné ze základních věcí...Viděla jsem dvě fotky toho classika a na jedné je stejný trackpad jako mám teď na 9790 a na druhém není...pokud tam má být pouze část displeje nacpaná mezi tlačítka, s rádoby funkcí trackpadu, tak taky nevidím důvod, proč by tam měl být...
    ISATAG
    ISATAG --- ---
    MADBANANA: Jo na tom neco bude. Je fakt, ze by tam ve finale mohl i prekazet. Ono stejne. I kdyby se mi ten Klasik libil, tak bude zrejme moc drahy na me a koupil bych tak jako tak Q10 :)
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    ISATAG: Ten optickej trackpad u BB Classic je IMHO jen na zalepení pusy žbrblajícím uživatelům Legacy BB, kteří na něj byli zvyklí. Ostatním (mně), kteří se k BB dostali až přechodem z iPhonu a Androidu je ten trackpad spíš na obtíž. U BB 9780 mě pro běžné ovládání dost otravoval (pravda, nestihl jsem si na něj zvyknout) a jediný plus vidím v přesném označování textu a jsem spokojenej s Q10 bez trackpadu. Už to tu asi proběhlo, ale myslím si, že měli udělat nejdřív BB Classic, aby si starousedlíci stihli zvyknout na BB10 systém a pak by se klidně mohla objevit Q10, protože už by dávno věděli, že trackpad není potřeba.
    ISATAG
    ISATAG --- ---
    PRDELKA: To je docela prijemne slyset. Protoze ja mam na telefonovani firemni a tohle osobni cislo (na ktere chci BB) pouzivam jen na internet a obcas smsky. Ja teda blackberry nikdy v ruce nemel, chci si ho teprv poridit, ale zaujal me prave ten opticky trackpad. Na internetu hodne kritizovali jeho absenci ze se s nim s telefonem lepe pracovalo, dal se drzet v jedne ruce a bylo presnejsi oznacovani textu.
    Kazdopadne asi pujdu do te Q10. Pro me by to melo byt idealni reseni.
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    PRDELKA: Kde žiješ? To mně vydrží tak den a jsem rád.
    PRDELKA
    PRDELKA --- ---
    MADBANANA: to jo, ale stejne da 2-3 dny, coz je akceptovatelny
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    PRDELKA: Přesně...Q10 je momentálně nejlepší telefon, co jde sehnat, nedám ho z ruky :) Klidně bych za cenu větší baterky přežil, kdyby byl o pár milimetrů tlustší.
    PRDELKA
    PRDELKA --- ---
    ISATAG: osobne mi na q10 chybi jen klavesy na prijeti/polozeni hovoru. rolovadlo vubec ne, vsechno jde uplne skvele dotykove, gestama. v ruce sedi spickove a vubec, je to to nejlepsi, co je na trhu
    BOUCNER
    BOUCNER --- ---
    Z47TC: hmmm tuhle řadu jsem nějak minula...nemuselo by to být špatné
    Z47TC
    Z47TC --- ---
    ISATAG: osobne mi chybi pokracovani Torchu do kterejch sem se zamiloval a byla to pro mne nadherna symbioza....zatim marne doufam ze ozivi i tuto radu
    BOUCNER
    BOUCNER --- ---
    ISATAG: no nebudeme si nic nalhávat, ale jako novej, právě vyšlej model, si ho já kupovat určitě nebudu :-) ale jsem ráda, že další BB s OS 10 vypadá takhle...sama mám OS7 a už to cítím jako mínus...na druhou stranu se ani QWERTY ani kouzelného čudlíčku vzdávat nechci :-)
    ISATAG
    ISATAG --- ---
    Z47TC: Ten klasik bude podle me super, ale trochu se obavam vyssi ceny, vzhledem k tomu ze to bude novy model. Naopad Q10 by mohla jit s cenou dolu :)
    Z47TC
    Z47TC --- ---
    BOUCNER: uz sem si na nej zablokoval budget u nasich ITaku :)
    BOUCNER
    BOUCNER --- ---
    Z47TC: tak ten clasik vypadá moc pěkně
    ISATAG
    ISATAG --- ---
    DAGIMAGI: Jsem. Tak to se tam stavim nekdy pristi mesic az budu mit cas. V Praze bydlim, ale pracuji mimo Prahu, takze do Prahy jak takove se dostanu jedine kdyz jdu k doktorovi.
    DAGIMAGI
    DAGIMAGI --- ---
    ISATAG: no jestli si z Prahy tak si ho u nich na Vinohradech můžeš klidně ošahat...já tam tedy chodím ošáhavat kde co :-)))
    ISATAG
    ISATAG --- ---
    ISATAG: A az teda jeste trochu spadne ta cena no. Coz doufam ze se stane do konce roku..
    ISATAG
    ISATAG --- ---
    MILAZAJICEK: Na cerne az tak netrvam, i kdyz ji preferuju. Ale trvam na QWERTY klavesnici. Asi ho koupim tady: http://www.shopblackberry.cz/
    Chci si ho ale pred tim jeste nekde osahat jak mi sedi v ruce :)
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    ISATAG: jestli netrvqs na černý tak v Liberci do prodávají bílé http://www.max-shop.cz/blackberry-q10-white
    ISATAG
    ISATAG --- ---
    Tak jsem si nastudoval neco vice o Blackberry a myslim ze v soucasne dobe je to nejlepsi reseni v oblasti smartphone. Koupim si Q10. Sice by se mi vice zamlouvalo neco s navigacnima klavesama ale myslim, ze vzhledem k tomu, ze se to primarne ovlada dotykacem to bude ok. Mate nejakou zpetnou vazbu na chybejici navigacni klavesy u Q10? A pracuje se s tim dobre? Chci ho hlavne na komunikaci, tedy psani, videohovory, maily, internet. Zadne hry nebo neco takoveho. Ani hracicky. Maximalne neco na upravu fotek, ktere taky hodne posilam.

    A myslite si ze ma cenu pockat si do konce roku jestli to zlevnej, kdyz maji prijit nove modely? Ten Blackberry Classic bude asi fajn, ale podle me bude dost drahy a naopak tu Q10 by mohli zlevnit. 10k je porad dost.
    P19
    P19 --- ---
    Zdravím. Od včerejšího odpoledne mi přestal BBM doručovat zprávy. Cokoli pošlu, vidím pouze se šedou fajfkou a zpráva nikdy příjemci nedorazí (taky BB).
    Mně zprávy chodí, ale odesilateli se jeví jako nepřečtené, i když jsem si ji přečetl.
    Nesetkal jste se někdo s tím?
    Díky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam