VYHULENY_UFO: rozdil je v tom, ze kdyz pijes s prateli, tak pijes jenom s prateli - kdyz kouris s prateli, tak ale i kouris se vsema ostatnima okolo - nemyslis, ze by to melo byt v ramci nejake zakladni slusnosti v hospode nebo v jakemkoliv jinem uzavrenem prostoru, ktery sdilis s dalsimi lidmi, nekourit? - navic k cemu je to dobre kourit s nekym? alkohol ma na cloveka ucinky u kterych jasne vidim, ze maji v ramci socializace sve misto - naopak mimo kolektiv pro piti alkoholu moc duvodu nevidim (a tedy sam se napiju jen velmi zridka) - u koureni jsem zadny efekt, ktery by vyslovene prispel k tomu, ze bych se vic uvolnil/bavil, nepozoroval, naopak kuraci sami kouri v jednom kuse - takze ne, nechapu proc by mel nekdo vubec chtit v hospode kourit, ale muze mi to nekdo osvetlit (vlastne nechapu, proc by mel clovek vubec kourit, zadna opilost nebo podobne vesele efetky s tim spojeny nejsou ... tak proc?) - jinak kdybys chtel moci mermo s kamarady kourit, tak otevrit si klub ve kterem muzes myslim neni problem - otevrit si cajovnu, kde muzes kourit vodni dymku taky ne ;) myslim, ze do hospody chodi vsichni, a myslim si, ze normou mezi lidmi je spis nekourit nez kourit, takze mi dava spis smysl aby se ve vetsine pripadu (ne ve vsech) kurak prizpusobil nekurakovi