• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALEFČeská pirátská strana - Pirátský přístav na Nyxu
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    KRAMERIUS: jako by tech zablokovanych nebylo uz ted malo, zejo. Ale je usmevny, ze Peksa uz nevi, co na sve placene pracovni ceste vykladal.. on ma jenom dojmy :-)
    NIEKT0: a kde jsou ty navrhy zakonu od Piratu, co tu prisnejsi kontrolu nastavi? Ono "se" to samo od sebe jaksi nestane...
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    HONCKA: dokud je formalne reprezentantem statu, moc na vyber neni zeano. Stejne tak se musis smirit s tim, ze hlavou statu jeste dlouho bude Zeman. Tim, ze bude nekdo pri oficialnich sluzebnich cestach plivat spinu na momentalni predstavitele statu niceho dobreho pro stat nedosahne - to se nutne obrati proti statu jako takovemu...
    LINKOS: exekutiva je vzdy vazana legislativou - aneb kdyz se podobna kriteria stanovi zakonem, tak velke podniky ostrouhaji... chyba zakonodarcu (mezi ktere lze radit i Piraty) je jednoznacne v tom, ze exekutive nechava prilis volne ruce v tom, co dela.
    LINKOS
    LINKOS --- ---
    DANYSEK: Babis a ministr zemedelstvi se nechaly slyset,ze chteji zachovat dotace pro velke podniky, ktere takove podniky napriklad v Rakousku neberou. Tam maji pomahat drobnym zemedelcum, u nas z tehle penez velke podniky drobne likviduji.
    Ano CR neni jen Babis,proto by nemel vyjednavat dotace,jednak kvuli stretu zajmu a druha kvuli tomu,ze je stihan pro jejich podvodne zneuziti.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DANYSEK: Farský ze STAN už píše, že Peksovi rád přispěje...
    NIEKT0
    NIEKT0 --- ---
    este je tu taka pragmaticka moznost, ze sa nastavia prisnejsie kontroly rozdelovanych penazi, pripadne prebehne hlbovejsia kontrola uz realizovanych projektov.
    KRAMERIUS
    KRAMERIUS --- ---
    HONCKA: Spíš budou zablokované dotace pro ČR, pro podezření z jejich rozkrádání - Peksa přece v tom článku netvrdil, že je rozkrádá Babiš:
    "Mám dojem, že jsem možná o rozkrádání dotací mluvil, ale ne v souvislosti s panem premiérem, protože v Česku byly nějaké dotační podvody, které nesouvisí s panem premiérem."
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    DANYSEK: to si nemyslim, ze by se dotace jako takove zrusily, spis se docili toho, ze se z Babisem o dotacich nebude nikdo bavit. Pokud by to melo vliv na presunuti dotaci z korporatu mensim farmarum, tak jen dobre
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    HONCKA: cimz ale docilis toho, ze se zrusi dotace jako takova - bez ohledu na to, kdo ji dostane. A tvrdit, ze vsichni prijemci dotaci hned kradou je trosku zvlastni. Jsou oblasti, ktere se bez podpory z verejnych zdroju neobejdou.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    VYHULENY_UFO: existuji, kandiduji. V narodnim parlamentu nikoho nemaji. v EP meli, uz taky nemaj.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    DANYSEK: pokud je to jednani o dotacich a ten clovek je obvineny z jejich rozkradani, navic je s tim ve stretu zajmu, je celkem relevantni na to upozornit.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    DANYSEK: existuje vubec ve svedsku piratska strana?
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    HONCKA: to je problem. Ale jaky smysl ma prat tohle spinavy pradlo na oficialni navsteve ve Svedsku? Snad si nemyslis, ze Svedove donuti Babise odstoupit...
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    DANYSEK: Takze pro tebe neni problem tresne stihanej premier z ojebavani eu dotaci, ale to, ze to o nem nekdo verejne rekne. :)
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    DANYSEK: Radši mlč.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    CAIDEL: tvoje zkratka k preferovani zlodejiny je zcestna a naprosto mimo. Ceska republika prekvapive neni jen Babis nebo ten, kdo zrovna sedi v premierske sesli. Co udelal Pekas ve Svedsku muze v dlouhodobem pohledu poskodit Ceskou republiku jako celek a to je vec, ktera tobe viditelne nedocazi. Ono vyzehlit mezinarodni problem je ponekud narocnejsi, nez ho zpusobit.
    SPIKE411: ze pro to nema pochopeni Andrejko mi je fuk. Co me spis zajima je to, co si ted budou Svedove myslet o nasi republice. A taky dost pochybuju, ze s vymenou premiera se po vystupu Peksy u nich nutne zmeni jejich nazor na nasi zemi.
    CAIDEL: jen pockej, az zacnou komunisti jezdit po svete a jmenem Ceske republiky rozhlasovat, ze vitezny unor byl vlastne v nejlepsim poradku. To bude pro zahranicni podniky u nas pusobici zprava :D
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    CAIDEL: jo, taky z toho začínám mít ten pocit :-)
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    DANYSEK: peksa je slon v porcelanu, nic vic a nic min. proste amaterismus politickych zacatecniku. jestli s tim neco bartos neudela, protestni volici piratum utecou.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    XCHAOS: Piráti jsou nejhorší. To nevíš? Horší než SPD, horší než komunisti, horší než Ano :)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    CAIDEL: no postupně tady zřejmě vyjde najevo, že Babiš je sice zlý, ale Piráti horší :-) (ona tomu nasvědčuje i pražská hlasovací koalice o bourání mostů, apod...)
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    DANYSEK: Tyyy jo, kdo by to od tebe čekal, nesouhlas s něčím, co udělal Pirát :) Že preferuješ lži a zlodějinu, to už takové překvapení není.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam