• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALEFČeská pirátská strana - Pirátský přístav na Nyxu
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    XCHAOS: a vedle toho se pry ve snemovne taky matla novela, ktera spolkum s prijmy z clenskych prispevku nad 1M korun rocne nakaze odvadet DPH z vybranych clenskych prispevku. Ale s tim se nikdo urcite chlubit nebude :-)
    LINKOS
    LINKOS --- ---
    XCHAOS: tak neoliberalismus byla v osmdesatkach a devadesatkach ideologie ke ktere se hlasilo spousta ekonomu a politiku. Na zaklade tehle ideologie se transformovali zeme východního bloku. Pravda, ze k neomarxismu se lide zas tak nehlasi a je to skatulka kam je strkaji spise oponenti.
    Tak jako tak nikdo to tve "vymezeni" nepobere.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    LINKOS: nejsou to ani tak ideologie, ke kterym se nejak vyznamne mnozstvi lidu hlasi aktivne, ale spis skatulky, do kterych jsou zarazovani oponenti v debatach, nebo ktere alouzi k pausalnimu vymezeni.se. Pravda, zcela protichudnymi skupinami.

    Prihlasit se do obou skatulek aktivne mi prijde zajimava moznost, jak se naopak sam aktivne vymezit, min. vuci ideologickemu nalepkovani.
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    XCHAOS: Dá se to někde vidět (slyšet, přečíst)?
    LINKOS
    LINKOS --- ---
    XCHAOS: neoliberalismu a neomarxismus jsou tak protichudne ideologie,ze akorat naseres oba tabory a budes za pitomce. Co je agent s teplou vodou bych nepochopil.
    Kdyz uz tak liberal se socilnim citenim, nebo tak neco,ale tam se pise zamestnani/vzdelani,ne? Poskytovalel internetoveho pripojeni, je nedostacujici? Nebo jen podnikatel/zivnostnik. Zivnostnik zni lip...
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    Všechny politické strany podepsaly memorandum o podpoře zákona o právu na digitální službu. Návrh jde do Sněmovny v březnu
    https://www.pirati.cz/...ravy/vsechny-politicke-strany-podepsali-memorandum-na-digitalni-sluzbu.html
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    LEON_KOWALSKI: Ok. Dnes jsem čirou náhodou slyšel projev Zdeňka Hřiba v metru na téma "20 let v NATO". Jako na člena domnělé neomarxistické strany dobrý :-) ale jinak nevím, co si mám myslet, popravdě. Hlavně by mi zajímalo, čí to bylo nápad :-)
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    XCHAOS: já judo dělal, teď ho dělá moje dcera a pokud vím, tak když je randori, tak platí - úchop -> útok. Boduje se za úspěšné útoky. Pasivita a vyčkávání se naopak trestá :-P

    Nicméně je ti jasné, že tvoje "judo" s trolly jedeš před prázdnou halou, že? Kromě pár lidí z teamu (spolu administrátoři), je díky oboustranným ignorům vylidněno :-)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    NECROMAN: já se tím ale neživím!
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    XCHAOS: zas ať je to něco, co nebude odrazovat lidi v kontextu celé kandidátky. Co takhle povolání prostě "pirát"? :)
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    XCHAOS: ze viditelne aktivne usilujes o sve nezvoleni :)
    XCHAOS: vsak v prvotnim postu na cele toto tema to mas nalinkovane... ano, Pirati svym kritizovanim uplne vseho docilili jen toho, ze podstatne veci uspesne zapadaji a Piraty moc vazne uz nebere ani nikdo ve snemovne. Proste se nedokazou domluvit s nikym..
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    LEON_KOWALSKI: to není pravda.. můj přístup víc připomíná judo, tedy dovoluji trollům, aby použili sílu, kterou vůči mě uplatňují, aby poškodili sami sebe (a svůj image)
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    V případě trollů jde o monolog na téma poslat tvoje fórum do kytek .... přesně jak říkám - hoď si to “milovník trollů” do CV ;-)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    LEON_KOWALSKI: není troll jako troll. zase jde o diskuzní fórum, ne o monolog, že jo.
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    XCHAOS: milovník a podporovatel trollů, trolících Piráty ;-))
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DANYSEK: počítám šlo o toto:
    Sněmovní tisk 50
    http://www.psp.cz/sqw/historie.sqw?o=8&t=50

    samozřejmě Mikulášovo tvrzení je odvážné, obávám se, že řadoví voliči daleko víc žijí různými pseudokauzami (za pseudokauzu nepokládám Babí hnízdo, i když daleko větší průšvih s dotacemi pro Agrofert ostatní tolik nerozmazávají, protože jsou si vědomi, jak velký makroekonomický průser pro celou českou ekonomiku by vracení dotací mohlo znamenat...). ovšem pseudokauza je zcela určitě nějaké Vondráčkovo tajtrlíkování v rekonstruované sněmovně, kolem kterého dělá rozruch TOPka, zatímco sama pomohla smést stanovisko PS k EU směrnici č. 13 pod stůl (faktem je, že aby se k tomu vyjadřovala sněmovna je podobná kompetenční slátanina, jako předchozí pokus o "ústavní právo držet zbraň", apod.)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    Snažím se formulovat svojí profesi pro kandidátní listinu Pirátů pro volby do EP. Myslím, že nejlépe by mi vystihovalo spojení "Neoliberál, neomarxista a agent s teplou vodou"... co si o tom myslíte? :-)
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    XCHAOS: ad Ferjencik - muzes nalinkovat hlasovani, o kterem Mikulas mluvi? Ferjencik ten link jaksi ke svemu tvrzeni opomel vlozit...
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    https://twitter.com/daliborzz/status/1104744316344373253
    „Zhruba třetina voličů ODS právě míří k Pirátům, díky tomu se nůžky preferencí těchto dvou stran rozevírají. Pirátům se v tuto chvíli daří přetahovat příznivce ODS i ze střední generace – třicátníky, čtyřicátníky,“ dodává spoluautor výzkumu Pavel Ranocha.
    Dominance ANO ve volebním modelu pokračuje. Zvětšil se ale rozestup mezi Piráty a ODS — ČT24 — Česká televize
    https://ct24.ceskatelevize.cz/...volebnim-modelu-pokracuje-zvetsil-se-ale-rozestup-mezi-piraty-a-ods

    Celkem i chápu fanoušky ODS, které tohle znepokojuje a řekněme si to na rovinu - které to sere. Jenže pokud s tím chtějí něco dělat, tak by měli zkusit něco jiného, než trollovat v tomhle fóru (nápověda: nebýt toho geniálního pokusu o cenzuru předvolebních průzkumů a tzv. "studentských voleb" ve veřejnoprávním médiu, tak se možná pořád motáme kolem 3%... kdo ví...)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam