• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALEFČeská pirátská strana - Pirátský přístav na Nyxu
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    XCHAOS: A co by z nas meli? S nasim HDP na obcana by nas museli akorat sponzorovat a zivit dalsi nemakacenka socialni pripady.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    KRAMERIUS: To je velká škoda, je to předpokládaný směr postupu rakouských vojsk, kdyby nás náhodou chtěli znovu anektovat...
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    KRAMERIUS: simte, se nesahlo ani na to, co se slibovalo pred 12+ lety, ze bude... https://www.metroweb.cz/tram/navrhyTT.htm ...aneb kam vsude se uz melo jezdit! Muzes, pastelkou po mape :)
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    HONCKA: jo, koukal jsem na to forum a fakt to tam "zije". Tedy spis to tam je takove prichciple.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    HONCKA: no pokud zapisy z jednani neexistuji, tak je to i fail Piratu, nemyslis? Jak chteji delat transparentni politiku, kdyz pokryt ani nezvladaji elementarni veci.... prece tvrdili, ze tuhle "byrokracii" maji davno zvladnutou. Takhle se bavime o tom, ze cinnost Piratu na radnici defacto neni prezkoumatelna. Ja chapu, ze to uz je v praxi slozitejsi nez jenom zvanit na nejakem foru, ale kdyz jsem tu uz davno rikal jak to nestaci, tak jste se mi tu vsichni jen posmivali a dokola tvrdili, jak to mate zmaknute a dokonale vyzkousene.. takze ted cekam ty vysledky, kdyz uz Pirati maji opravdu nejakou (pravo)moc :-)
    HONCKA: a tak treba nechce jen prilejvat olej do ohne tusic v co se muze debata pod tim prispevkem zvrhnout... zrovna tohle bych jako zadny "silny" dukaz cehokoliv nebral.
    LINSOS
    LINSOS --- ---
    HONCKA: Och! To je panečku důkaz.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    LINSOS: Me staci, ze si Chabr svoje vyjadreni hodne rychle stahl ze svyho fb
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    DANYSEK: Jenze on taky nema nic, kdyby neco mel, tak by to vytahl, na ten zapis jsem se ti zeptal, samotnyho by me to zajimalo.
    LINSOS
    LINSOS --- ---
    LINSOS: Jak se dokazuje nevyřčená věta? Jak se dokazuje událost, která se nestala? Pirátský návod si milerád vyslechnu.
    Piráti tvrdili, že TOP09 souhlasila. Tedy důkazní břemeno zde nesou Piráti.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    HONCKA: Na to, ze tu nebydlis a vlastne ani sam nemas relevatni informace delas pomerne "silne" zavery typu "je to predvolebni kachna". OK, takze nemas nic, nejspis ani zadnej zapis neexistuje.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    DANYSEK: Proc se ptas me, ja vychazim ze stejnejch materialu jak ty, v Praze ani nebydlim. Pokud te to zajima, tak se zeptej na foru, urcite ti nekdo z Prahy da odpoved.

    LINSOS: a TOP na to dukazy ma?
    LINSOS
    LINSOS --- ---
    HONCKA: No jo. Piráti na to nemaj důkazy. Ale to nevadí! Všichni kolem lžou. Jen Piráti přece mají dycynky pravdu.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    DANYSEK: :DDD
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    HONCKA: a maji Pirati z toho pondelniho jednani nejakej zapis? ;-) Vzdyt ho staci vzit, zverejnit a pochybnosti jsou pryc.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    DANYSEK: Je zajimavy, ze Chabr mel s timto sdelenim + jeste nejaky podrobnosti status na svym fb, repastoval ho i Pospisil na svuj, ale celkem rychle ho smazali, bohuzel jsem neudelal printscreen.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    DANYSEK: Tvrzeni proti tvrzeni
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    HONCKA: Prej ze se dohodli vsichni, tvrdi Pirati. Vazne? No jo, neni nad objektivni marketingova sdeleni publikovana na strankach Piratu :-) Nakonec kachny siri piratsky web.
    Chabr ve čtvrtek Právu uvedl, že koalice o věci jednala v pondělí, rozhodnutí však nepadlo. „My jsme řekli, že to vidíme jako problematické a že se o tom chceme bavit na klubu. Definitivní ano nezaznělo. [zdroj]
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    XCHAOS: ocividne netusis jak funguje predstavenstvo a dozorci rada akciovky.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    HONCKA: Dukazem je vcelku ostra reakce odboru. Odbory jsou zastupci zamestnancu, organizace tvorena prave zamestnanci. Ze tve reakce stacejici se opet do roviny ad-hominem je jasne, ze Pirati u odboraru vubec nebyli a ze se maximalne bavili s nejakym "zasvecenym" kamosem u piva. Diky, me to staci.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam