• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALEFČeská pirátská strana - Pirátský přístav na Nyxu
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    VYHULENY_UFO: OK špatně jsem se vyjádřil, tebe pouze zabanovat :P
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    HONCKA: dobre, takze me laskave ze svych konspiracnich teorii vynechej, protoze uz chapes, ze nemam potrebu delat si dalsi idecka.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    VYHULENY_UFO: Ty, DANYSEK a jeho alterega JU14 a LINSOS
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    XCHAOS: (a případně teda flejmovali s Danýskovi alter-egem, nebo co to je.. ty by ses urazil, zakládat alter ega jsi líný).

    a prave proto si v piratsky strane lidi s alternativnim myslenim. me je popravde u prdele, ze bys mi dal banan, nebyl by prvni a parkrat si me uz tady utnul.

    kazdopadne cekal jsem primejsi a rovnejsi odpoved, nez tohle vyhejbani.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    VYHULENY_UFO: pochopitelně, kdybych zabanoval tebe a Danýska, tak bychom se tady jen poplávali po ramenou, jak jsme skvělí (a případně teda flejmovali s Danýskovi alter-egem, nebo co to je.. ty by ses urazil, zakládat alter ega jsi líný).

    Otázka je, jestli to mám udělat. Díky tady té oponentuře jsme my zdejší Piráti a příznivci daleko semknutější, než třeba Piráti na disuzním fóru :-)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    /s/vyplývají/vyplývá/
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    XCHAOS: sem se jenom zeptal, tak ocekavam normalni odpoved ve stylu id1 a id2.... plus ty alterega by me zajimaly.
    nepredpokladam, ze by pan myslel zrovn me, protoze ja mam jenom jedno idecko, platim si roky opensourcovou menou premiovku a multaky nedelam, protoze se za sebe nestydim. tak me jenom zajima, koho pan honcka mel na mysli.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    NECROMAN: faktem je, že mi to nedalo se podívat, ten trolling. Ivo Vašíček momentálně už na seznamu poradců není:
    odbor Kancelář primátora, oddělení poradců (Portál hlavního města Prahy)
    http://www.praha.eu/jnp/cz/o_meste/magistrat/odbory/index.html?departmentId=1151
    ani není jasné, kterou oblast má který z poradců na starost (předchozí informace jsem čerpal z nějakého vygoogleného článku).

    Je fakt, že to, že jsem zatím nebyl pokecat v pirátské zastupitelské kanceláři na magistrátu je fail. V Pirátech obecně převážilo křídlo, které preferuje komunikaci přes Facebook.. tady na NYXu pokecám tak možná s Ivorem, který je linuxák (ovšem dlužno poznamenat, že i Danýsek dává přednost tomu trollit tady, než na Facebooku, z čehož stejně vyplývají nějaký půdorys věcí příštích, i když si to řada účastníků debaty tady nechce připustit... :-)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    VYHULENY_UFO: abych tě nezabanoval pro intelektuální nezpůsobilost účastnit se diskuze, hele :-)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    HONCKA: já je ale nechci zabanovat - já chci, aby když nám kážou o tom, jak má vypadat publicita a demokratická diskuze, aby sami šli příkladem, který je možné následovat...
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    VYHULENY_UFO: musím teda uznat, že to, že se Ivo Vašíček objevil na seznamu Hřibových poradců, mi lehce konsternovalo. Je fakt, že mě 150% času zabírá firma, a že na to prostě nemám čas. Ale nechápu, jak někdo mimopražský může být v Praze poradcem pro dopravu - to by klidně mohl být bůh, jako posobnost, ale pořád budu tvrdit, že dopravu v Praze by si měli řešit pražáci sami.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    HONCKA: by me zajimalo, ktery dva mas na mysli a jaka jejich alterga...
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    XCHAOS: Mas to v rukach, staci ty 2 spolu s jejich alteregy zabanovat :P
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    NECROMAN: a ono nepodrazilo? :-) Tenhle alibismus "to ne Pirati" jsem samozrejme cekal... ale primatorem je Hrib, tedy Pirat... a stejne jako se i z rad piratu naprosto bezne nadavalo na Bema, Svobodu, Hudecka ci Krnacovou (i kdyz prislusne zodpovedny radni byl nekdo jiny) a bylo to "v poradku", tak dnes je v poradku stejne nadavat na Piraty. Ostatne, Scheinherra si ke spolupraci vybrali Pirati, takze... z toho se vyliknout nemuzou ;-)
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    DANYSEK: šlo by diskutovat bez těch laciných whataboutismů typu "ale v Praze se jim prodražilo Metro"? Nehledě na to, že radním přes dopravu je Adam Scheinherr za Praha Sobě.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    HONCKA: tak ze Pirati honej halire, zatimco desitky milionu vedle tecou pod jejich vedenim proudem :) Nejde nevzpomenout jejich kritiku Blanky a toho, jak se prodrazovala - a pritom I.D pod jejich taktovkou se vyviji... no uplne stejne :D
    Ano, porusili smlouvu, ale Pirat se zachoval jako uplne obycejnej bonzak... co proste hledal kazdou zaminku, aby dosahl "sveho". Potopit je na flasce vina, kterou si sam vysomroval je hodne zoufaly.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    DANYSEK: prostě porušili smlouvu, co je na tom těžkýho k pochopení. A jak souvisí spolu Praha a Ostrava, kontext žádný.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    HONCKA: a jak to souvisi s tim, ze si tam maminka/tatinek (ne)muze dat flasku vina s tim, ze to "ohrozuje" vychovu mladeze v kontextu nize napsaneho... ? :-)
    Jinak v tom clanku, kterym sermujes padaji opravdu "ohromne" sumy (rozumej: smesne) - zvlast v kontextu toho, jak se za posledni mesice "prodrazily" pripravne prace na I.D - i pod "vedenim" Piratu (aneb co zpusobil jejich odklad jimi oblibenym systemem "musime to znovu proverit, urcite to je predrazene").
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    DANYSEK:
    Dětský ráj. Ráj pro děti i pro provozovatelky | Piráti Ostrava
    https://ostrava.pirati.cz/aktuality/detsky-raj-vyjadreni-vyberove-rizeni.html
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    Pirátský radní „udal“ provozovatelky areálu kvůli lahvi vína. Kazí prý mravní výchovu dětí - Echo24.cz
    https://echo24.cz/...-radni-udal-provozovatelky-arealu-kvuli-lahvi-vina-kazi-pry-mravni-vychovu-deti

    Uplne to vidim, jak to probehlo... ukeca obsluhu k necemu, co pry neni povoleno (a at hodi kamenem, kdo servirku nikdy podobne nekde neukecaval) a pak ji sel normalne nabonzovat. A samotna podminka fakt smesna - zahradky, kde se chlasta jsou na kazdym rohu, deti kolem bezne chodi, v supermarketech decka bezne litaj podel regalu plnych chlastu... a nejakej Jansa pak bude delat afery z nejakeho "ohrozovani" mravni vychovy u jednoho parciku kvuli jedny lahvince... tak jisteze.

    To je na jedny strane tuna kecu o potrebe legalizace huleni travy a pak tu mame Pirata, co ma viditelne problem i s blbou flaskou vina prodanou dospelymu cloveku... :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam