• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALEFČeská pirátská strana - Pirátský přístav na Nyxu
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    NECROMAN: zda se mi to, nebo na Bartos vizuelne za tu chvili v PSP ponekud zestarnul? :)
    XCHAOS: no.. spis stagnuji, mozna i malinko klesaji; analogicky krome CVVM to ukazuje i pruzkum STEMu a rovnez MEDIANu. Jedinej, kdo ukazuje nejakej rust je asi jen SANEP, ktery je ale jeste za brezen (ostatni jsou uz dubnove).
    REDGUY: Mam tam lidi, ktery nic jineho nez ad-hominem prispevky do diskuze davat neumej... chapu, ze postizeny to asi stve, ale to si meli nejdriv aspon precist netiketu, nez zacli neco psat. Osobni urazky do diskuzi proste nepatri.
    LINKOS
    LINKOS --- ---
    REDGUY: 80% je odhad podle lidí co tu o tom psali. My tady nejsme první den po půl roce...

    Neboj se, že jak to dělá XCHAOS v jiných diskuzích nevím. Tady naopak zástava metodu, že banovat nebude, i když se tu vyskytne otravný idiot, což je například Danysek...
    Podle něj můžou piráti naprosto za všechno
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    REDGUY: takže úprava copyrightu, na základě které asi 100 let fungovaly třeba veřejné knihovny, je podle tebe špatně? fair use neexistuje?
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    REDGUY: ale já neprohlašuju za trolly všechny.. zatím jsme tu měli dva (ty si trollil jinde, ale tady zatím ne)
    REDGUY
    REDGUY --- ---
    LINKOS: Hm. Jednak nejak nevidim, proc je to spatne, nebo dokonce duvod k banu (ostatne, XChaos proti me pouziva presne stejnou metodu: ignore, ban v nejakem klubu a pak hezky psat prispevky, kde se do me navazi a ja nemuzu reagovat. Taky zaslouzi ban?), jednak by me zajimalo, kde jsi prisel na tech 80%. Kde s muzu podivat, koho ma Danysek v double ignore?
    REDGUY
    REDGUY --- ---
    NECROMAN: A to je duvod? Ze se to (udajne) blbe tresta, tak to nechame bejt? A prirovnani docela kulha, protoze u tech par rostlin neni nikdo, kdo investoval cas a penize do vytvoreni toho sdileneho/kradeneho dila.
    LINKOS
    LINKOS --- ---
    REDGUY: ano, pokud si dáš 80% aktivních přispěvatelů do ignore a pak sem píšeš svoje moudra, aniž by na ně mohli reagovat...
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    REDGUY: trestat nekomerční sdílení je podobný nesmysl, jako trestat někoho, kdo si pro vlastní potřebu vypěstuje několik rostlin. Bude se to dít tak jako tak.
    REDGUY
    REDGUY --- ---
    LINKOS: To, ze nekdo ma nekoho v ignore vidis jako duvod k banu? Ze neco, co sam oznacujes za ban, je duvodem k banu? No ok.
    LINKOS
    LINKOS --- ---
    REDGUY: double ignore. Takový osobní banán. To redguyi není o tom, že tu někdo s něčím nesouhlasí, to je jen naprosto srackozni a pokrytecke zvaneni a zaplnovani místní diskuze.
    REDGUY
    REDGUY --- ---
    NECROMAN: na ty "podivne touhy krast digitalni obsah bez souhlasi majitele" jsi přišel kde? - v piratskym programu: https://www.pirati.cz/program/dlouhodoby/kultura/: "Z dlouhodobého hlediska chceme povolit nekomerční sdílení".
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    NECROMAN: normalni clovek je logicky proti fasismu, ale nechodim k tomu mezi levicovy extremisty, jejichz jedinym smyslel zivota je videt nacka naprosto vsude.
    REDGUY
    REDGUY --- ---
    LINKOS: Nerozumim. Co je DI?
    REDGUY
    REDGUY --- ---
    XCHAOS: Ano. Pokud prohlasis vsechny, kdo te nepoplacavaji po ramenou, za trolly, tak neni divu, ze jedine reseni, ktere vidis, je banovani. Precetl sis ten clanek o pevnostni mentalite, kterej jsem linkoval?
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    VYHULENY_UFO: na ty "podivne touhy krast digitalni obsah bez souhlasi majitele" jsi přišel kde?

    Program Pirátů je postaven středově s cílem mít svobodnou a digitálně propojenou společnost, což je v naprostém rozporu s tím, čím se vyznačuji komunistické režimy. Nechápu tak, kde Pospíšil a podobní chodí na tato přirovnání.

    A k tomu "antifa" Bartošovi"
    Ivan Bartoš: být proti fašismu je normální - Pirátské listy
    https://www.piratskelisty.cz/clanek-2153-ivan-bartos-byt-proti-fasismu-je-normalni
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    VYHULENY_UFO: jasně... vypovězení družby s Pekingem a rozjetí "družby" s Taipeií, to je typický kok "čínského vlatizdrádce" :-)) a s těma pelměněma bys to taky nemusel přehánět. Do Doněcku si pro ně nejeli, na rozdíl od někoho.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    XCHAOS: nejedu antibabis politiku. chci politiku, ve ktere nebudou rusti a cinsti vlastizradci za laciny pelmene, chci politiku smerem do eu a k nato, protoze nikdo jiny nas neochrani. chci kapitalismus nemam rad lidi, kteri by omezovali nadnarodky, konglomerace a banky.

    pirati jsou komunisti, ale to se budem opakovat, viz to tvoje nzp, zdanovani bank ci podivne touhy krast digitalni obsah bez souhlasi majitele. to mi nerikej, ze neni komunisticky mysleni.

    az prjdou pirati slavi den nato na americkou ambasadu a ja se nebudu muset divat na bartose na anarchistickym prvnim maji pod anarchistickymi vlajkami, tak pak budes mit teprv pravdu
    LINKOS
    LINKOS --- ---
    REDGUY: hele a všiml sis, že danysek a ufo mají půlku lidi tady v DI. Už jen todle by mělo na banán stacit
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    VYHULENY_UFO: vězeňský ne, jen mikrobus :)
    Nový autobus, interaktivní noviny a petice. Piráti představili trumfy kampaně do EP - Pirátské listy
    https://www.piratskelisty.cz/...interaktivni-noviny-a-petice-pirati-predstavili-trumfy-kampane-do-ep
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    NECROMAN: no uznvám, že tohle je trochu častuška... refrén sice trochu v dur, ale takhle nám ty rusofily nikdo neodpáře :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam