• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALEFČeská pirátská strana - Pirátský přístav na Nyxu
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    XCHAOS: Podle mě vliv na poslanecký klub, pokud bude odvolán z RP, jehož předseda Michal zůstane to nebude mít žádný. Člen RP by měl hlavně komunikovat dovnitř strany a tohle Michalovi dost chybí.
    DRZEEF
    DRZEEF --- ---
    ctete Peksu

    odvolání Jakuba Michálka z RP - Fórum Pirátské strany
    https://forum.pirati.cz/...9201&fbclid=IwAR2d_Wbwja1QOSO2INMvZ-ku2zihBGPOz_mnV9mLAPgqJIh3GCAsSJ9txpU
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    /s/milionů/miliony
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    Konec Jakubínské diktatury s sebou právě přinese více demokratizace a přesně ty věci, které někteří ukončují. Michálek byl jasný potenciální Kalousek ve straně... prostě powermonger, manažer....

    Ano, řada členů s ním měla rozpor ohledně vzniku PI - Pirátského Institutu. Já si třeba brousil zuby na to být důstojným liberálním protihráčem konzerv typu Roman Joch.... což by vyžadovalo nějaký rozpočet na to sedět někde u netu a trollovat aspoň na poloviční úvazek a ne zdarma. Prostě vyvracet lži popíračů GO, dělat advokáta open source atd. - a to vše za peníze, které strana na zřízení takové instituce může dostat od státu.

    Leč, ne všichni v Pirátech měli na PI kompatibilní názor. Takže je jasné, že dříve či později se demokratický charakter členské základny strany, která jinak hospodaří už s mnoha milionů peněz za hlasy, musel projevit. Je to přirozené. Cokoliv jiného by znamenalo, že jsme diktatura typu Pitomio a děláme jen křoví...

    Vtipné je, že kritika Pirátů často byla lichá právě proto, že Jakub uměl vyjednat konsensus a ukončit debaty, ať byl jinak jakýkoliv, jako člověk. Ano, bylo to spíš politikaření než politika. Ivan by dokázal být státník, byť značně alternativní - Jakub určitě ne, to by byl tak ministr financí.

    Pirátský klub například dokázal hlasovat jako jeden z nejjednotnějších v Parlamentu. Jsme zvědav, jestli toto bude možné bez Jakuba v jeho čele... uvidíme.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    Evropa potřebuje vlastní armádu | Blog Mikuláše Peksy
    https://mikulas-peksa.eu/2019/EU-armada.html
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    No viditelne na Michalka a jeho styl jednani toho ted vyplavava stale vic... bude zase knucet, ze za to muze zly bulvar? :-)
    https://forum.pirati.cz/viewtopic.php?f=350&t=49201
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    PHOBOS99: to rikej piratum. tradicni politicke strany si to vyrikaji v zakulisi, kde se veskera politika obvykle dela. jinak je to bezna a tradicni lidova mluva i mezi politiky.

    ale ja to beru jako piratskou otevrenost a rozhodne to pripomenu mistnim piratskym fanouskum, az me budou mazat za expresivne pouzita vulgarni vyjadreni vuci warezacky partaji dementu.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    XCHAOS: konecne priznani pravdy :)

    Výsledky členů nejsou jen výsledkem odvedené práce, ale jsou to i výsledky soutěže popularity a hlavně je to součást vnitrostranické přetlačované. ,,Ty zastávaš opačné postoje v otázce rozpočtu než já? Tak to hlas nedostaneš!"

    Ano, je to tak. To bohužel jenom znamená, že nejsme způsobilí vést kraj. Ještě jsme k tomu nedospěli.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    KF SčK 14/2019 - Čelo kandidátní listiny pro krajské volby - 1. kolo hlasování - Stránky 2 - Fórum Pirátské strany
    https://forum.pirati.cz/viewtopic.php?f=406&t=49140&start=10
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    PODFUCK: mám teď spoustu práce a nemohl jsem se zúčastnit, ale zastat se Kurdů bylo rozhodně fér.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    Dnesek je vubec hodne plodny... zeby nervy na pochodu....? Clovek by cekal, ze s jeho politickejma zkusenostma bude kriticky situace zvladat lip... :-)
    PHOBOS99
    PHOBOS99 --- ---
    VYHULENY_UFO: když už nic jiného, tak posílat takovéto maily v rámci pracovního mail serveru je naprostý amatérismus. Když mám nutkavou potřebu se takhle vybrecet, tak to udělám beze stopy ne?
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    VYHULENY_UFO: vono tam vubec maj tedka znacne veselo... ocividne nejaky whistleblower, jen ne ten o kterem Krausova puvodne mluvila :)
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    https://twitter.com/Posledniskaut/status/1186407198706016257

    Poslední skaut™
    @Posledniskaut
    Pirátské fórum je plné zajímavého čtení.


    JERRYGN
    JERRYGN --- ---
    VYHULENY_UFO: s kalouskem? co byl na vezenskym autobuse?
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    PODFUCK: nebylo by lepsi demosky koordinovat s celym demokratickym blokem? on by vam mohl kalousek nahnat i nejaky lidi...
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    DANYSEK: tomu se rika chovani tradicni strany.
    PODFUCK
    PODFUCK --- ---
    Česká Pirátská strana pokračuje v sérii demonstrací proti turecké invazi v severovýchodní Sýrii. Dnešní demonstraci v Praze zahájí předseda Pirátské strany Ivan Bartoš, vystoupí i zástupci Kurdské menšiny v České republice. Kromě pražského happeningu pořádají Piráti akce v dalších pěti městech.

    Kromě předsedy Bartoše vystoupí za Piráty i poslanec František Kopřiva či europoslanec Mikuláš Peksa. Mezi dalšími řečníky bude Martin Karim, právník a ekonom česko-kurdského původu, Rachid Khalil, předseda Kurdského občanského sdružení v ČR a humanitární pracovnice Natalia Šramková, která se čerstvě vrátila přímo z Iráckého Kurdistánu.

    Na Palackého náměstí v Praze bude probíhat rovněž výstava fotografií od reportérky a humanitární aktivistky Markéty Kutilové a sbírka předmětů zaslaných od Čechů Markéty Všelichové a Miroslava Farkase, kteří si v tureckém vězení odpykávají trest za pomoc Kurdům.

    Plánované demonstrace a odborné diskuze pořádané Piráty:
    · 21. října od 17:00: Praha, Palackého náměstí (demonstrace).
    · 21. října od 17:30: Jihlava, Masarykovo náměstí (demonstrace).
    · 22. října od 16:00: Ústí nad Labem, Mírové náměstí (demonstrace).
    · 23. října od 17:00: České Budějovice, náměstí Přemysla Otakara (demonstrace) a klub Horká vana (odborná diskuse po skončení demonstrace).
    · 23. října od 18:00: Liberec, náměstí Dr. E. Beneše (demonstrace).
    · 25. října od 18:00: Písek, Starý most (demonstrace).
    · 25. října od 18:00: Praha, Pirátské centrum (odborná diskuze).
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    JVMLOK: a tak to muzes rict v pripade OKD taky, zejo ;-) Stejne jako u hromady dalsich kauz, ktere Pirati radi omilaji... treba i u tech "kalouskovo" padaku, zejo. Aneb o cem byl mimo jine i ten vezensky autobus pouzity v kampani... je fakt vtipny pozorovat, ze kdyz tu gilotinu bez dukazu chtej Pirati, tak je to v pohode, ale beda jak se karta obrati! :-)
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    DANYSEK: Dobrej blabol :)
    Nic presne nevim ani to nedokazu dokazat, ale stoprocentne tam doslo k trestnymu cinu! Pripravte gilotinu!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam