REDGUY: Ano, třeba to, jestli to bylo se souhlasem majitele stojanu. Jistě mi promineš, ale náhodný výkřik pro mě anonymního ID že jde o "ilegální billboard" pro mě není záruka vůbec ničeho.
A jinak obecně nejsem moc příznivcem nějakých černobílých prohlášení. Realita je spíš šedá. Takže jestli máme škálu různých volebních chucpe třeba 0-100, tak je si potřeba přiznat, že by bylo fakt super mít nějakou stranu, která bude mít kampaňové prasárny na nule. Pokud bych ovšem byl šéfem nějaké kampaně já, nejspíš bychom se drželi třeba u dvojky, trojky (já jsem takové celkem poctivé hovádko). Do zhruba pětky mě to nechává zcela chladným, pět až deset už je pro mě škála kdy je to fuj, ale s povzdechem účel může světit prostředky a dál už bych s tím začínal mít problém pokud by to tak dělala strana kterou chci volit.
Škálu si podle svého nastav jak chceš, ostatní strany si taky rozmísti jak potřebuješ (já bych asi v ČR zatím sázel některé věci zhruba k šedesátce nebo sedmdesátce), jen se mi proboha nepokoušej tvrdit, že cokoli vyššího než nula je absolutně nepřijatelné za všech myslitelných okolností, protože s mašíblama a Ježíšem se nebavím.