• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALEFČeská pirátská strana - Pirátský přístav na Nyxu
    SHM8
    SHM8 --- ---
    CYBERKOTLIK: pokud je jako důkaz hřibovy neschopnosti tohle, pak to neni nic tak ukrutnýho...a taky jen čumim, co se kde v Praze děje , když jedu autem a někde trčim. podle mě si to najdou spíš ty, který by stejně piráty nevolili a budou to hučet na všchny strany. je to problém, a ať za to maj svojí odpovědnost, ale neni to žádná fatalita.
    nějaká rozkopaná Praha fakt ovlivnila volby jen marginálně...

    to, že ve volbách dopadli jak dopadli, zatim stojí hlavně miliony kampaně ano, kdy přišli o střední proud, kterej slyšel na neomarxisty a uprchlíky. to se vědělo x měsíců dopředu, co bude babiš tahat, co funguje. kdyby měl v době, kdy se kampaň ano chystala realnej vitr ze spolu, tak jim taky naloží. pirati kampaň odmakali, sic byl ten konec fak slabej, ba až trapnej či mdlej, ale vyžrali si to za všechny ostatní. bartoš byl kandidát na premiera v době, kdy se za pirátama pomalu vezl stan. kdyby to tak nebylo, dost možná by byl kandidát na premiera rakušan, což se zpětně ukazuje jako strategičtější. a to neni nic o bartošovejch schopnostech atp. pevně věřim, že stan ukáže charakter a tohle zohlední, jak slibuje.
    piratum přeju mpsv a životní prostředí, nebo školství.
    QZUZKA
    QZUZKA --- ---
    Dodám do místní sbírky anekdot, že Hřib byl pro mě nejpresvedcivejsi osoba kampaně (a to ani nekandidoval). Plakáty se mi nelíbily, harmonika mě štve. Oslovuje mě zpracování programu, digitalizace, relativní transparentnost, opoziční práce, kvalitní kontrolní činnost, zbavení se společenské zátěže z absurdních formulářových exekucí... No a z lidí Adéla Šípová, Hřib a Bartoš.

    V Praze se dopravně zlepšuje pěší průchodnost (Hlavák), drží nejlepší mhd, síť příměstských vlaků, vstřícné podmínky pro carsharing (díky zónám jde parkovat kdekoliv). Okruh je mimo vliv Prahy a dlouhodobé parkování soukromých aut na ulici ve městě považuju skoro za drzost, takže to, že se Praha opravuje i za cenu nepohodlí pro (tranzitní) motoristy je v pořádku, stěžujte si u Babiše, že tam vůbec musíte projet.

    Tvářit se, že 15% sundalo ze všech těch vlivů zrovna rozkopání pár silnic mi přijde dost tunelové vidění.
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    SADY: lol, jakoze nic z toho neslo opravit behem covidu, kdy NEBYLA NIKDE ZADNA DOPRAVA? vzdyt jen opakujes tiskovou zpravu scheinherra a hriba:)) Nicmene je to fuk, myslet si o tom muzem co chcem, ale fakt je ten, ze jste z nejakych skoro triceti procent behem leta spadli postupne az na 15 a krouzkovani s tim nema nic spolecneho. Kdo chce vidi, kdo ne, tak se divi.
    SADY
    SADY --- ---
    CYBERKOTLIK: to s tim barrandovskym mostem je fakt, nic po nikom neopakuji - docetl jsem se to sam, ani mi to neprijde pritrouble... s tim je spojeno i nacasovani tech ostatnich oprav, ktere probihaji, aby vse bylo ready az zacnou s opravou mostovky... za chybu povazuji malou propagaci realnych duvodu, aby pak lide nemeli prostor plkat sve smyslenky
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    SADY: o tom, co je "za tebe" dobre nebo spatne vubec nemluvim. Jeslti si myslis, ze je v poradku tri roky nic nedelat a pak najednou na dva mesice rozkopat celou Prahu tak, ze se tvori hodinovy fronty, tak asi nejsi s to pochopit, proc to nekomu muze vadit. A tahle pritroubla retorika, co tu po nekom opakujes "nikdo tu nikdy nic nedelal, jen my to ted najednou vsechno opravujem" je dalsi cast toho proc toho Hriba tolik lidi nesnasi.


    FRK_R23: tak a) nerikam ze vetsina, takze mi to nemusis vyvracet b) tady nejde o preferencni hlasy, ale o to, ze vam kontinualne padaly procenta uz od kvetna, kdy se zaclo s tema opravama.
    SADY
    SADY --- ---
    CYBERKOTLIK: ja tu kritku videl ze socialnich medii, jedna vec je zavrene nabrezi, to je o nazoru... ale ze se opravuje, na co si leta nikdo netroufal, je za me dobre a ne spatne... viz. zahajena oprava barandovskeho mostu, kvuli kteremu cast tech oprav probiha, take zatim nespadla zadna lavka
    MRTVEJ
    MRTVEJ --- ---
    FRK_R23: tak hlavne se vsude furt precenuje ta kampan to je proste takovej mytus ze rozhoduje o vsem :o)
    je to vyhodny pro ruzny agentury a jiny pazmeky ale podle me ovlivnujou tak 10% volicstva :o)
    vesina se drzi svyho holt stanici sou vetsi srdcari tak krouzkovali svoje pirati sou zas dobroserove tak dali na radu nakyho profanta a krouzkovali prvni ctyry nebo vubec :o)
    budou ve vlade kdo by si to pred 4 rokama predstavoval je to uspech je na cem stavet jenom vydrzet osekavatt extremy a priste to dopadne urcite lip :o)
    bartos je dobrej leader lepsiho nemaj a verim ze by byl dobrej premier :o)
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    KEMAL: ted jsem si procital stanovy kvuli moznemu “nalodeni” a podobny ideologicky picoviny tam nejak nevidim. Nastesti teda…jinak bych s nima nemohl souhlasit. Jakoze…Pirat muze byt rozhodne i pravicovej, kdyz ma nekdo pocit, ze strana vudoucnosti potrebuje byt zaskatulkovana v kategoriich z 19. stoleti.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    KEB:
    KEB
    KEB --- ---
    FRK_R23: Moravské separatistické strany mě nezajímají, odtrhnout se od zbytku republiky je asi tak stejná kokotina jako czexit :-D
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    KEB: Tyjo ale mrzí mě, že mi unikl tento kandidát. Pro něj bych hlasoval hned :)

    Výzva peruánského indiána Moravanům | Moravský národ
    https://www.moravskynarod.cz/vyzva-peruanskeho-indiana-moravanum/
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    KEB: Neboj, tady taky nikdo neřeší co děláte tam na východě :))
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    CYBERKOTLIK: Počkej, jeden z důvodů to určitě mohl být. Jen si nemyslím, že to je hlavní příčinou.

    Navíc, jak už dnes všichni víme, těch preferenčních hlasů byla jen asi pětina. Tedy 4/5, zhruba 670 tisích hlasů, hlasovala pro celou kandidátku.

    Já se ve volbách, troufám si říci, trochu vyznám, ale tenhle aspekt síly preferenčního hlasu mi unikal. Osobně jsem také dával preferenční hlasy, ale pečlivě jsem označil Olgu Richterovou :)

    Tim nechci říct, že se Piráti stali obětí zlého kroužkování. To je samozřejmě blbost. Ano, kampaň posrali. Byla chyba se rozbřednout a hrát si na "catch all party". Těch chyb byla prostě celá řada a song tomu rozhodně nepomoh. Ale fakt je píčovina tvrdit, že Hřib byl dominantní téma volebního výsledku.
    KEB
    KEB --- ---
    FRK_R23: většinově to tak bude, třeba se v Praze sukejte trubkama do nosu, nám tady na Moravě je to prdel :-D

    Ale kus mozaiky to je, právě proto, že když tolik lidí nadává na hriba, tak na tom přece něco být musí a navíc je to pirát bla bla bla
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    FRK_R23: tohle se da rict na vsechno , ze "tvje socialni bublina" atd. Staci abysis nekdy precet noviny a uvidis, ze to nejsou jen moji pratele:)) Nedokazuje to nic - dali jste si anketu, ktera vam (zrejme) mela pomoct priciny tohohle vyprasku, tak se vam nabid jeden duvod, ktery promenil hodne volicu piratu na volice SPOLU. Pokud to nechcete videt, vas problem, me to je fuk:))
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    CYBERKOTLIK: A to je kolik tak zhruba lidí? Jako pardon, ale mě opravdu nepřekvapuje, že řada tvých přátel sdílí tvůj pohled na svět. Já zas neznám skoro nikoho, a to mám drtivou většinu přátel z Prahy, kdo by to řešil. Dokazuje to co přesně?
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    DAWYT: tak nastvalo to nejdriv vsechny co i jen projizdej Prahou autem, (takze i stredocesky kraj atd) a postupne i lidi co tu jen jezdi mhd, pac desitiminutovy bus jel hodinu. Navic to jeho foceni se u ruznych prechodu a zavirani nabrezi je vnimany celou republikou.

    KAMAHL: ten clovek z Prahy sobe je soucasti Hribova tymu a holt je to vnimany jako piratska vec. A ne, to neni o tom jak je to "kazde leto rozkopane" - a kompletnim zablokovani Prahy se psalo uplne vsude.

    EXCITE: Ale to vsichni vime, ze to ma na starosti Sheinher, nicmene Hrib to cele vede, takze to pada na jeho hlavu.

    FRK_R23: jasne, tohle si vklidu rikejte a pristi volby to zas bude velke prekvapeni. Mezi lidma co znam ja sou na nej nasrany uplne vsichni.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    MEMNON666: no je to vtipnější, jak omochumůrkovaný levicový twitter celou dobu až do voleb vykládal, jak vlastně Piráti levice nejsou :-)
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    FRK_R23: Beefbrothers
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    A která agentura vlastně dělala tuhle kampaň?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam