• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALEFČeská pirátská strana - Pirátský přístav na Nyxu
    OTZ
    OTZ --- ---
    aha. no me zajima spis co ten Zahradil nez nejakej Kolar. ale btw tohle nenaslouchani nepriteli (a kolikrat ani priteli, ze) je proste kratkozraky.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    ARCHIMEDES: 3/5 je zásadní návrh a stejným kvórem se schvalovala koaliční smlouva se STAN, navíc stejné podmínky bude mít i případné zrušení vladního angažmá přes členský podnět
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    OTZ: z hovna bič neupleteš
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    OTZ: Tak hodně štěstí při četbě Mein Kampfu, určitě tam nějaké relevantní připomínky jsou, jen je najít.
    ARCHIMEDES
    ARCHIMEDES --- ---
    HONCKA: Počítám se mezi tradiční voličské jádro, volil jsem Piráty snad už v prvních volbách, kdy kandidovali.
    Ale jestli členská základna nedá dohromady kvórum pro (60% všech pro? To navrhoval někdo, kdo nikdy nepracoval s živými lidmi?), volil jsem je teď asi naposled.
    GAARQ
    GAARQ --- ---
    OTZ: i rozbité hodiny ukazují dvakrát denně správný čas. těžko lze od špatného novináře jedoucího na kšeft ostuzující linky čekat zázraky.
    OTZ
    OTZ --- ---
    FRK_R23: i kdyby to byl Hitler, Klaus nebo kdovijakej kreten, porad muze mit relevantni pripominky.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    OTZ: Promiň, ale Petr Kolář je jen obyčejné sráč. To nemá s kritikou nic společného.
    OTZ
    OTZ --- ---
    ignorovat kritiku se uplne nevyplaci
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    OTZ: Petr Kolář dělá rozhovor se Zahradilem. Opravdu to chceš číst?:)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    OTZ: stačí titulek :-)
    OTZ
    OTZ --- ---
    XCHAOS: to se neda cist. teda primarne to ma nahovno rozliseni :)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    Jinak tohle je pro mě zatím asi nejlepší důvod, proč hlasovat pro ratifikaci smlouvy o účasti na vládě :-)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    CAIDEL: ano, je to i zajímavá dělící čára, která rozbila jednotnou linii různých důchodců, co uvěřili Babišovi či proruským trollům, protože řada z nich jsou boomeři, co byli v nejlepších letech během normalizace, a moderní medicína je spolu s lyžováním a televizí nedílnou součátí jejich celoživotního modernistického náboženství a přesvědčení.

    Tzn. vidím tu jako zajímavou dělicí čáru to, že řada boomerů očkování zkrátka přirozeně věří (dokonce možná do něj vkládají relativně nepřiměřená očekávání), protože prostě je součástí jejich celkového obrazu světa - spolu se strachem z migrantů, apod. Tzn. takové to dezinfo od kremlebotů level Václav Klaus musí být odteď velmi pečlivě odlišené podle toho, jestli míří na modernistické boomery nebo paranoidní část postmoderní generace X nebo dokonce na ty ještě mladší. Největší problém bude, když se jim ta dezinfa zamíchají mezi sebou...
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    XCHAOS: To ale mektají teď, když je jim třicet, čtyřicet a žádná smrt a reálné obtíže jim ještě nehrozí. Až přijdou zprávy od doktora že se něco děje, většina z nich rychle otočí zpátky k západní medicíně.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    E2E4: dle mého soukromého průzkumu na Twitteru i jinde je postojem antivaxerů a covidiotů něco jako "bio-smrt": prostě radši umřou zdravě, než aby žili nezdravě (tady je otázka, kolik z nich jsou současně nekuřáci, abstinenti, apod.). Prostě očkování je nějak speciálně meta-nezravé, nezdravější než zdravé neřesti, jako sex, drogy, rocknroll, alkohol, tabák atakdál. Naopak, umřít je možné zdravě a přirozeně a zachovat si tím svobodu a důstojnost.

    Neptej se mě, jak to je možné, očekávám, že řada těch lidí by hodně protestovala, kdy se měla dopravovat třeba zdravě pěšky místo nezdravě autem, ale jak říkám, koncept meta-nezdravost a meta-nesvobody nezlomíš. Jediná jistota dnešního světa jsou očkování a daně... a protože vrcholem dovednosti a sebeúcty místní populace je dokázat se jakýmkoliv daním vyhnout, tak to by v tom byl čert, aby...
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    To to začíná, koalice nás začla ojebávat, ještě než jsme jí stačili schválit :D
    Nevím jestli tohle přidá hlasy pro vstup do vlády
    Sněmovna zvolila čtyři místopředsedy, Richterová pfošla až napodruhé - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/volba-mistopredsedu-snemovny-ustavujici-schuze-sest-mistopredsedu.A211110_202554_domaci_kop
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    ICARUS: jj
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    To jednání CF ohledně koaliční smlouvy bude veřejné kdy? Po skončení hlasování?
    KEB
    KEB --- ---
    KEMAL:
    ATROPOS: tak ono je to teď trochu jedno. Je po volbách, komunální volby jsou až za rok a přece jen jsou trochu o něčem jiném.

    Já si se soudem počkám čtyři roky, jak budou fungovat po kroužkovém masakru. Protože je to kardinální vyjeb, tak jsem ochoten je nějakou dobu hájit, aby se z něj vzpamatovali.

    Btw jsem v politalk poslechl Gazdíka a opět jsem se utvrdil v tom, že ho upřímně nerad. Ten si kopl kdykoliv to šlo hlavně do té analýzy o stan porušení koal smlouvy.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam