• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALEFČeská pirátská strana - Pirátský přístav na Nyxu
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    NIEKT0: pokud se ukaze, ze vic nez cca tretina clenu se domniva, ze volici si preji opozicni ulohu, bude to pro me signalem o tom, ze jsem ve spatne volicske parte.
    NIEKT0
    NIEKT0 --- ---
    KEMAL: na tuto preferenciu mas urcite pravo, a som si isty ze v strane su (aj) ludia, ktory s tebou tento nazor zdielaju. A som si isty aj tym, ze su tam aj luda, ktori to vidia inak, a vysledok urci prave hlasovanie. Co ma byt na hlasovani nedemokraticke, to naozaj nechapem. (pokial teda nemyslis nedemokraticke == nepaci sa mi to)
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    Vnímám jako nevyhnutelnou nutnost, nota bene při rozložení voličských preferencí napříč populací, aby se "demokratická část" spektra postupně integrovala do jednoho subjektu, byť komplexně strukturovaného. A o stranu, která půjde proti takovému trendu, fakt ztratím zájem prakticky okamžitě. Na Pirátech mě oslovila dobrá agenda, ale existuje něco jako "Maslowova pyramida" kde tohle je někde na špičce, která pokud nestojí na nějakém pevném všeobecném základu (jako který vnímám demokratické založení a zároveň schopnost spolupracovat s dalšími stejně založenými) tak stejně nemá šanci.
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    NIEKT0: no od toho jsou tu piráti, ne já. Já si jen dovolím následně posoudit, jestli se s tím výsledkem ztotožňuju nebo ne a jsem až tak drzý, že už jsem si nejen vybral, ale dopředu ten výběr hlásím. Já pirátům fakt nic nedlužím, tím hlasem jsem se k ničemu nezavázal a klidně zase začnu volit lidovce nebo nějaký jiný soft konzervy v takovém tom západním-nikoliv-postbolševickým-VUML střihu
    NIEKT0
    NIEKT0 --- ---
    KEMAL: komu prosim co unika? ty poznas prianie vsetkych volicov?
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    FRK_R23: podepisuju, mám to naprosto nemlich stejně

    Na tom jejich vnitřním hlasování není demokratického vůbec nic, pokud budou hlasovat jen samo za sebe a ne jako reprezentanti voličů. Tohle jim evidentně totálně uniká.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    //Vlákno

    Milá @PiratskaStrana , psala jsem Vám už před pár měsíci, tehdy z lásky, protože jsem Váš ultras. Nedá mi to a píši znovu, tentokrát z čirého zoufalství (mého, ale především vašeho).

    https://twitter.com/sramotova/status/1459165487292682257
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    Ivan Bartoš o hlasování stranického fóra: Věřím, že se Piráti rozhodnou informovaně a správně | Plus
    https://plus.rozhlas.cz/ivan-bartos-o-hlasovani-stranickeho-fora-verim-ze-se-pirati-rozhodnou-8618071
    OTZ
    OTZ --- ---
    AMANT: jo ale jak..mas dobry voci :))
    NIEKT0
    NIEKT0 --- ---
    Marcel Kolaja (@PiratKolaja): "Europoslanci @PiratskaStrana podpořili výzvu k umožnění bezpečných potratů pro Polky v ostatních zemích EU. Europoslanci @ODScz, @STANcz, @kducsl a @TOP09cz proti. Týden po zbytečné smrti polské ženy, která zemřela, protože lékaři odmítli potrat pro rozpor s polskými zákony." | nitter
    https://nitter.eu/PiratKolaja/status/1459161013006262273
    AMANT
    AMANT --- ---
    OTZ: jj, jsou na nem vyfoceny i pismenka
    OTZ
    OTZ --- ---
    AMANT: dik :) takze klasickej bullshit, OK.

    A ted mi rekni, tos vazne lustil z toho obrazku??
    GAARQ
    GAARQ --- ---
    AMANT: Q.E.D. KEMAL
    AMANT
    AMANT --- ---
    vzkaz starostum, ze se urcite domluvej "je to pragmaticke hnuti", upadek ministerstva zahranici zacal s petrickem ale u piratu neni nikdo ani jeho urovne, nekadrovat cinu a rusko protoze v osn je vic nedemokratickych statu, pragmaticky vuci V4, say no to €, bez piratu se vlada obejde (znovu mrk mrk na starosty)

    tak nak bych vnimal sukus rozhovoru:)
    PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    Muzete to nekdo ve 3 vetach shrnout at to nemusim cist? dekuji :)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    ARCHIMEDES: mám pocit, že vždy se kvórum počítá jen z hlasujících. Hlasování, kterých se účastnilo víc jak 500 členů, je fakt málo. Je to bída, celostátní fórum hraje spíš roli jakési neochotné loterie, protože význam řadových straníků od doby, kdy máme rozpočet za hlasy, samozřejmě značně poklesl - místo dobrovolníků si jde najednou na spoustu věcí najmout profesionály a tak...
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    Zahradil je kluzkej, ten říká akorát to, co chce slyšet určité publikum. Fakt to nemusím ani číst, abych věděl, co tam mudruje.
    OTZ
    OTZ --- ---
    aha. no me zajima spis co ten Zahradil nez nejakej Kolar. ale btw tohle nenaslouchani nepriteli (a kolikrat ani priteli, ze) je proste kratkozraky.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    ARCHIMEDES: 3/5 je zásadní návrh a stejným kvórem se schvalovala koaliční smlouva se STAN, navíc stejné podmínky bude mít i případné zrušení vladního angažmá přes členský podnět
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    OTZ: z hovna bič neupleteš
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam