• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALEFČeská pirátská strana - Pirátský přístav na Nyxu
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    KEB: nevím jestli úplný konec, ale imho tím způsobil počátek obrodu strany Zelených :)
    KEB
    KEB --- ---
    HONCKA: tohle Ivan posral, tady se z vás mohlo stát svědomí opozice, ale posral to. Tohle je váš konec. Jako strana jste skončili, tohle byla šance kterou jste neproměnili, co víc, vy jste si dali vlastní gól.

    Neber mě moc vážně, nejsem úplně ready...
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    KEB: já vím že jsme za kretény, nejlepší by bylo odvolat Ivana, ale to neprojde, tj tímhle hudeme jako strana za menší kretény a za větší budou pouze ty 2 co to podepsali.
    KEB
    KEB --- ---
    HONCKA: jako strana od toho dáte ruce pryč? To je dobrá prdel, když to podepsal předseda a šéf zamini. Tohle neukecate tohle je prostě oser a jste za kreteny a právem. Od tohohle měl dát Bartoš ruce pryč i s lipavskym, jak chcete tohle obhájit?

    Vůbec na mě nereaguj stejně je to jedno, ale Poláci s tím dobře vyjebali.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    KEB: Je to průser jak hovado, založil jsem na to členský podnět, kde od tý dohody jako strana dáváme ruce pryč a Dana mi ho zalajkovala
    BTW získal podporu za ani ne 12 hod
    Tohle nejde nijak zdůvodnit před voliči, nechápu, proč nehlasovali proti nebo se aspoň nezdrželi, kvůli tomu, že nemají prostor to zkonzultovat s odbornými týmy
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Malé retro okénko :)

    Ivan Bartoš - V rauši - Legalizace | Magazín, který vám rozšíří zorničky
    https://magazin-legalizace.cz/464-ivan-bartos-v-rausi/
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Důl Turow - Stránky 3 - Fórum Pirátské strany
    https://forum.pirati.cz/viewtopic.php?p=797462#p797462
    NIEKT0
    NIEKT0 --- ---
    Toto ide za Bartosom a Lipavskym, vyzera ze ceskemu PiS-u sa ich podaril dostat nacasovanim jednania do situacie, kedy to nemali cas prebrat s zbytkom strany, a nechali sa na mieste "ukecat" (nie ze by mali realnu silu hlasovanie otocit, ale aspon ten symbol). Zrovna v tomto pripade pomerne naisto odhadujem, ze velka vacsina strany je proti.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    FRANZIMOORE
    FRANZIMOORE --- ---
    + Jak ta smlouva vypadá nikdo neví, protože ji ještě nikdo neviděl... :/
    FRANZIMOORE
    FRANZIMOORE --- ---
    FRK_R23: Taky jsem zklamanej (slabý slovo). Jako čertsvý člen ještě o něco víc, mohl jsem si to rozmyslet. Ale tak uvidíme, u Pirátů tohle téma tímto hlasováním rozhodně neskončilo, to hlasování z mého pohledu vůbec nedoráží postoje a program partaje...
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    No vypadá to, že to možná byla trochu sólo akce Spolu.

    KEB
    KEB --- ---
    FRK_R23: já nejsem zklamaný, já na to ziram s otevřenou pusou a nevěříme vlastním očím.

    Tohle je podvod na voličích. Co si o tom myslí paní Balcarova?

    No dobře to vedete piráti před komunálními volbami, moc dobře
    KEB
    KEB --- ---
    FRK_R23: takže si piráti potažmo celá vláda zelenýma slibama vytrela prdel. A to potom, co nás podpořil polský soud a byla na naší straně i ta zlá EU. A o něčem jako je transparentnost si může občan taky akorát nechat zdát.

    A já naivní blbec jsem doufal, že proti téhle evidentní lumparne budou piráti vystupovat a bojovat proti ní, když ničím tak aspoň hlasitým křikem. Místo toho na to Půtovi ještě svítí.

    V EU si musí klepat na čelo, co jsme to za curakov
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    FRANZIMOORE: Jsem z toho docela zklamanej. Nejdřív ten ezo-antivax blábol o očkování a teď tohle. No zatim doufám, že hlavní téma, tedy digitalizace, bude náplastí za tenhle divnej start.
    FRANZIMOORE
    FRANZIMOORE --- ---
    FRK_R23: Bohužel ano
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    KEB
    KEB --- ---
    Spor o Turów skončil. Vyhrál fosilní průmysl, prohráli všichni – A2larm
    https://a2larm.cz/2022/02/spor-o-turow-skoncil-vyhral-fosilni-prumysl-prohrali-vsichni/

    Piráti k tomu nic? Tichý souhlas?
    SHAMAAN
    SHAMAAN --- ---
    KRAMERIUS: Nebo pohledem z druhé strany "TOP09 s dredy a trochou digitalizace" vs. nějaká reálná politická alternativa (třeba neskákat na každou debilní kulturní válku vyvolávanou pravicí)...

    Pro mě třeba jsou Piráti stranou, kde má ideová a komunikační otevřenost navrch před přísnou ideologickou disciplínou. Což z nich ale v českých poměrech dělá levici ať chtějí nebo ne, v tom má Šafr naprostou pravdu. Protože to znamená otevřenost i debatě o řešeních co nezapadají do čistě tržně-liberálního vidění světa, což žádná jiná parlamentní strana nepřipouští. A tvrdá konkurence napravo to taky při každé kampani použije proti vám, jedno jestli k tomu použije argumenty nebo dezinformace - evidentně to funguje, když i po velmi "středové" kampani většina tzv. středopravicových voličů buď utekla k Spolu anebo alespoň zuřivě kroužkovala první 4 starosty.

    Takže středopravá cesta znamená buď vzdát se autenticity a výrazně posunout ideologické a komunikační mantinely anebo budete v každé kampani věčně v defenzivě že nejste zakuklení levičáci. Dle mého skromného názoru obě cesty směřují mimo sněmovnu.
    NIEKT0
    NIEKT0 --- ---
    KRAMERIUS: No zrovna ten green deal je dnes politicky mainstream:) Podobne si dnes uz v europe jasny fasoun, ak chces ludom zakazovat si slobodne vybrat s kym chcu zit. Tazko povedat co prevazi, ale to mas rovnako aj v inych stranach. Akurat u piratov mas vyhodu, ze ked ta to zaujima, mozes do znacnej miery vidiet ako to zrovna vyzera, zatial co u nejakej ODSky netusis ktory kmotor ziskal navrch, az kym sa to nestane.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam